Trump îi deranjează pe așa-zișii «Iluminați» și este cel mai hărțuit președinte din istoria Statelor Unite. Aceasta este rețeaua vânătorilor!

 

Donald Trump este perceput (pe bună dreptate!) de sistemul globalist drept cel mai mare dușman al său. Așa că ei urmăresc să îl distrugă.

Orice ar face, Donald Trump este vânat de democrați și aliații lor: congresmeni, procurori, capi ai Justiției din statele membre, experți ai opoziției, funcționari sau activiști pentru drepturile omului, într-un mod fără precedent la adresa unui președinte american. Hăitașii urmăresc neobosit presupusa afacere de complicitate a lui Trump cu rușii, Organizația Trump (care cuprinde circa 500 de companii), Fundația Trump, un hotel al lui Trump, taxele lui Trump, finanțarea campaniei electorale a lui Trump și presupuse operațiuni de spălări de bani.

„Asalturile neîncetate împotriva acestui președinte pe toate aceste fronturi erau până acum de neimaginat și sunt absolut fără precedent”, afirmă Sidney Powell, avocat din Texas, a cărui carte, License to Lie, dezvăluie corupția din Departamentul de Justiție. „«Rezistența» a coborât până la cele mai josnice niveluri și sper că voi trăi pentru a ajunge să văd că le regretă. Au devenit cu adevărat niște «slugi cu misiunea de a-l distruge pe președinte»”, adaugă Powell, citată de Washington Times.

Trump a scris recent pe Twitter: „Asta se numește hărțuire prezidențială”.
Simultan, presa, pe care conservatorii o consideră cea mai ostilă care a existat vreodată la adresa unui președinte de la Casa Albă, a avut grijă să alimenteze campania anti-Trump (în special presupusa complicitate cu Rusia) cu sute de articole. Multe dintre ele false. Media Research Center a făcut o analiză a buletinelor de știri de seară ale NBC, ABC și CBS și au descoperit că acestea au un conținut în proporție de 90% defavorabil la adresa lui Trump.

La finalul lunii decembrie 2018, National Public Radio a fost nevoit să dea o dezmințire privind faptul că Donald Trump Jr. a indus în eroare Congresul privind construirea unui hotel în Rusia.
WikiLeaks și Paul Manafort au dezmințit și ei categoric o relatare neconfirmată a ziarului britanic The Guardian potrivit căreia fostul director de campanie al lui Donald Trump ar fi avut trei întâlniri la Londra cu Julian Assange. Site-ul WikiLeaks a publicat e-mailuri ale Partidului Democrat furate de agenți ai serviciilor secrete ruse.

Potrivit Washington Times, rețeaua bine finanțată a Democraților și a aliaților lor implicați în frontul anti-Trump cuprinde:

1. Echipa procurorului special Robert Mueller. Presa conservatoare a identificat printre colaboratorii acestuia numeroși donatori pentru campaniile electorale Democrate. Între ei, Andrew Weissmann, fost șef al secției de investigații a fraudelor din Departamentul Justiției, numit aici în vara lui 2015 de către Barack Obama. Weissmann, care a participat la întrunirea de la New York pregătită să salute victoria prezidențială lui Hillary Clinton, a fost capul „rezistenței” anti-Trump din sânul Departamentului Justiției.

Jeannie Rhea, un alt procuror principal, a reprezentat Fundația Clinton în instanțe, în diferite procese. În interiorul Departamentului de Justiție, ea a fost consilier al fostului procuror general Eric H. Holder Jr., un acerb critic al lui Trump, care ia în calcul o candidatură la prezidențiale în 2020. Conservatorii susțin că Rhea se află într-un flagrant conflict de interese, dat fiind că o mare parte dintre investigațiile sale privesc modul în care Rusia ar fi încercat să saboteze campania lui Hillary Clinton. Și mai există un conflict de interese, spun conservatorii: FBI s-a bazat pe investigațiile finanțate de opoziția Democrată, concretizate în „dosarul” lui Christopher Steele.
Rhea a făcut din 2008 încoace donații de 16.000 de dolari pentru Democrați, după cum arată evidențele Comisiei Electorale Federale. Donația cea mai mare a fost de 5.400 de dolari, pentru campania prezidențială a lui Hillary Clinton, în ciclul electoral 2015-2016.

2. Adam B. Schiff, membru al Camerei Reprezentanților. Democratul californian preia în ianuarie șefia Comisiei Speciale de Informații a Camerei, care are puterea de a cita pentru audieri. Schiff a avut o mare contribuție la dosarul creat de fostul spion britanic Christopher Steele. Munca sa la dosar a fost finanțată de echipa de campanie a lui Hillary Clinton.

Schiff a promis că își va spori eforturile pentru a-l ancheta pe Donald Trump. Pe agenda sa se află anchete privind spălarea de bani rusești prin intermediul Organizației Trump. El promite să redeschidă ancheta privind complicitatea cu rușii, pentru care majoritatea republicană a exonerat echipa de campanie a lui Trump. Ceilalți președinți Democrați de comisii din Cameră plănuiesc și ei anchete la adresa lui Trump, inclusiv citații.

3. Biroul Procurorului Statelor Unite din Manhattan. Robert Mueller a delegat New York-ului sarcina delicată de a-l ancheta pe avocatul lui Trump, Michael Cohen. Procurorii de aici au preluat cu entuziasm misiunea, procurorul principal Thomas McKay nesfiindu-se să-l critice pe președinte în fața tribunalului. McKay a lucrat în echipa fostului procuror general al New York-ului, Preet Bharara, care la rândul său a fost consilierul pe probleme juridice al senatorului democrat de New York, Charles E. Schumer. Bharara a refuzat să plece când, pe 11 martie 2017, procurorul general federal Jeff Sessions a cerut demisia tuturor celor 46 de procurori numiți de Obama. Trump l-a demis în aceeași lună, iar noul procuror s-a recuzat din Afacerea Cohen.

Cohen a pledat vinovat pentru evaziune fiscală și încălcarea legilor de finanțare a campaniilor electorale și a fost condamnat la trei ani de închisoare. Cohen a plătit două femei pentru a păstra tăcerea cu sume de bani din campania lui Trump. Avocații lui Trump susțin că acordul de tăcere a fost o înțelegere privată și că sumele pentru cele două femei nu provin din banii de campanie, ci din banii personali ai lui Trump.

4. Procurorul general al New York-ului, Barbara D. Underwood. Democrata a pornit războiul împotriva lui Trump și a familiei sale. În iunie, ea a depus plângere la adresa Fundației Donald J. Trump pentru „încălcări grave și repetate ale legilor federale și ale statului”. Ea solicită restituirea a 2.8 milioane de dolari.
Underwood a făcut apel și la Internal Revenue Service și la Comisia Federală Electorală să investigheze familia Trump. Ea i-a nominalizat pe administratorii Donald Trump Jr, Ivanka Trump și Eric Trump și susține că președintele a folosit banii organismului de binefacere pentru a-și achita obligațiile legale, pentru a face promovare Hotelului Trump și a-și achiziționa bunuri personale.

Avocatul lui Trump, Alan S. Futerfas, a depus un memoriu la Curtea Supremă din New York respingând acuzațiile. El a acuzat-o pe Procuroarea generală că a organizat o vendetta politică începută de Eric Schneiderman, predecesorul ei, care a demisionat în luna mai după ce a fost acuzat că a abuzat o femeie. Schneiderman a fost consilier în cadrul echipei de campanie a lui Hillary Clinton.

„Procurorul General al New York-ului însuși – șeful entității care a depus această petiție – a solicitat donații financiare pentru propria sa campanie electorală de realegere, promițând să «conducă rezistența» și să-l atace pe președinte și politicile sale, descriindu-l pe Trump drept «dăunător» pentru new-yorkezi”, a declarat Futerfas. „Grupul procurorului general al New York-ului, ca entitate, a dat publicității numeroase comunicate de presă în care vorbește despre lupta sa cu președintele.”

5. Departamentul de Impozite și Finanțe al statului New York. Fostul avocat al lui Trump, Cohen, care colaborează cu Mueller și cu biroul Procurorului General din New York, a avut întâlniri cu funcționari fiscali, potrivit informațiilor din dosarul său. Avocatul Guy Petrillo a declarat că Michael Cohen a început să colaboreze imediat după ce a pledat vinovat, dând de înțeles că se pune accentul pe taxele lui Trump.
Serviciul de impozite și finanțe se află în subordonarea guvernatorului Andrew Cuomo, un Democrat.
Cohen „a contribuit personal și prin intermediul consilierilor și experților săi fiscali la solicitările de informații”, arată dosarul.
FBI a efectuat o percheziție a dosarelor lui Cohen în vara aceasta și a adunat o sumedenie de documente legate de Organizația Trump. Cohen a pledat vinovat pentru „evaziune fiscală”, ascunzând venituri obținute de la firma sa privată de taximetrie.

6. Procurorul general din Maryland, Brian E. Frosh. Acest democrat a emis numeroase citații pentru tot felul de afaceri ale lui Trump, inclusiv Trump International Hotel din Districtul Columbia.
Statul Maryland și administrația orașului Washington au demarat o acțiune în justiție susținând că președintele violează clauza constituțională a indemnizațiilor, profitând de pe urma funcționarilor străini care stau la hotelurile sale. Clauza respectivă din Constituție (art. 1, secțiunea 9, paragraful 8) interzice funcționarilor federali să primească orice daruri, bani sau foloase de la oficialii altor state. Organizația Trump susține însă că evidențiază distinct aceste venituri și le virează către Trezoreria Federală.
Frosh a demarat și alte acțiuni în justiție, de pildă pentru numirea unui procuror general.

6. Lanny Davis. Unul dintre membrii cei mai vechi ai cercului lui Bill și Hillary Clinton, Davis este unul dintre avocații lui Cohen. El activează în domeniul relațiilor publice. Inițial, el le-a spus ziariștilor că Michael Cohen a mărturisit că Donald Trump avea cunoștință de întâlnirea din iunie 2016 de la Trump Tower cu un avocat rus. Ulterior, Lanny Davis și-a retractat afirmația.

Davis a scris o carte în care sugerează că Congresul are de gând să-l îndepărteze pe Donald Trump pe baza celui de-al 25 Amendament, deoarece autorul afirmă că acesta este afectat de o incapacitate mentală. În octombrie, Davis a anunțat că Michael Cohen a declarat că a părăsit Partidul Republican și s-a înregistrat ca democrat. Cohen afirmă că el a încălcat legile finanțării electorale din cauza unei loialități deplasate față de Trump.

7. Michael Avenatti. Impetuosul avocat și-a făcut intrarea în arena politică în calitate de avocat al actriței porno Stormy Daniels. Aceasta, al cărei nume real este Stephanie Clifford, este una dintre cele două femei care pretind că au avut relații cu Trump în urmă cu mai mulți ani. Michael Cohen a facilitat o plată de 130.000 de dolari către Stephanie Clifford, despre care spune că veneau de la președinte.

Avenatti l-a dat în judecată pe Trump pentru calomnie la adresa clientei sale și a pierdut, ceea ce înseamnă că Stephanie Clifford are de plătit nota de plată cu șase cifre pentru cheltuielile de judecată și onorariul pentru avocații lui Trump. O altă acțiune se referă la valabilitatea acordului de nedivulgare pentru care Avenatii dorește dispoziții exprese din partea unei instanțe.
USA Today a calificat duo-ul Daniels-Avenatti drept „o forță de rezistență majoră împotriva președintelui”.

Tot pe plan juridic, American Civil Liberties Union (organizație stângistă pentru apărarea drepturilor omului) l-a dat în judecată pe Trump de peste 100 de ori în primele sale 10 luni de mandat, potrivit unei estimări făcute de Business Insider.

8. Preet Bharara. De pe marginea scenei politice, fostul procuror general este un luptător înverșunat anti-Trump pe Twitter. În octombrie, el a sugerat că activa un sistem de alertă prezidențială pentru a-i ataca pe adversarii săi politici.

„Întrebare serioasă: ce lege împiedică abuzul acestei noi Alerte Prezidențiale? Ce lege îl împiedică pe președinte să atace un rival sau să se promoveze pe sine?”, întreba el.

Unii democrați l-au îndemnat să candideze pentru postul vacant de procuror general al New York-ului pentru a investiga perioada de afaceri a lui Trump în Manhattan. Site-ul de stânga Vox l-a numit „principala voce a opoziției”.

La New Established Summit din 2017 organizat de Vanity Fair, Bharara a criticat poziția lui Trump față de imigrația ilegală și interdicția de a intra în țară a cetățenilor din unele țări musulmane. „Eu sunt născut în India”, a declarat el. „Voi încerca să nu ajung să fiu deportat.”

Bharara face parte dintr-un grup de foști funcționari din Departamentul de Justiție al lui Barack Obama a căror misiune este să-l învingă pe Donald Trump. Alături de Bharara, din grup mai fac parte Eric Holder, primul negru care a ajuns procuror general și fosta adjunctă a procurorului general, Sally Yates. Aceasta a sfidat ordinul de interdicție a musulmanilor, spre entuziasmul lui Andrew Weismann, transmis prin e-mail, conform dezvăluirilor făcute de Judicial Watch.

9. Daniel Jones. Fost membru al echipei senatoarei democrate de California, Dianne Feinstein, Jones a creat o firmă de investigații secrete, Penn Quarter Group. El s-a întâlnit cu oficiali FBI anul trecut și a declarat că a primit 50 de milioane de dolari de la mai mulți donatori bogați pentru a investiga legăturile lui Trump cu Rusia, potrivit unui document FBI. Jones a declarat că l-a angajat pe Christopher Steele și firma Fusion GPS, cea care l-a folosit inițial pe fostul spion. Steele i-a spus unei persoane de contact din Departamentul de Justiție că era „disperat” să-l distrugă pe Trump, potrivit unui document FBI.

Pentru unii liberali, Donald Trump este vinovat înainte de pronunțarea justiției. „Într-o lume mai normală, nu ar fi fost nevoie să așteptăm după Mueller”, scria într-o postare pe Twitter Jonathan Rauch, ziarist și activist pentru drepturile homosexualilor la Brookings Institution. „Nimic din ce va descoperi nu va fi mai rău decât ceea ce știm deja: Președintele a fost ales și acționează încălcându-și jurământul. Ce păcat că avem nevoie de procurori care să ne spună asta.” Rauch a scris într-un e-mail că forțele împotriva lui Trump sunt „fără precedent și justificate”.

Sidney Powell, expertă în problemele sistemului american de justiție, autoare a best-seller-ului Licensed to Lie, își exprimă îngrijorarea față de situația actuală a lui Donald Trump:
„Președintele a făcut mai mult pentru a ajuta americanii din clasa de mijloc decât precedentele două-trei administrații la un loc. Imaginați-vă câte ar fi realizat dacă nu ar fi fost blocat de toată această mizerie a lui Mueller.”


Citiți și:

187 de organizații finanțate de Soros îl atacă zi de zi cu îndârjire, pe Donald Trump pentru că îi deranjează pe așa-zișii «ILUMINAȚI» (I) 

Isteria Grupului Bilderberg satanic împotriva lui Donald Trump a ajuns la paroxism 

 

yogaesoteric
22 ianuarie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More