Trump: Presa falsă deformează democrația în țara noastră

 

Președintele american Donald Trump a atacat mijloacele de informare în masă, pe care le-a numit „false”, pentru că l-au „disprețuit” pe fiul său cel mare Donald Trump Jr. în felul în care a reflectat scandalul privind implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA de anul trecut, transmite EFE.

„Hillary Clinton poate obține ilegal întrebările dezbaterii și poate șterge 33.000 de e-mailuri, însă fiul meu Don este disprețuit de presa falsă?”, a scris Trump pe contul său de Twitter. „Cu toate sursele lor false și neidentificate, cu relatările lor părtinitoare și chiar frauduloase, presa falsă DEFORMEAZĂ DEMOCRAȚIA în țara noastră!”, a continuat el.

Reacția președintelui american a venit după ce cotidianul New York Times a dezvăluit că Trump Jr. a acceptat să se întâlnească cu o avocată considerată a fi apropiată Kremlinului, fiindcă i s-a promis că aceasta va furniza dezvăluiri compromițătoare despre Hillary Clinton, care candida la președinția Statelor Unite împotriva lui Donald Trump.

Din anturajul apropiat al actualului președinte au mai participat la întâlnirea de la Trump Tower din New York ginerele său, Jared Kushner, și consilierul de campanie Paul Manafort.


Citiţi şi:

Trei jurnaliști de la CNN au demisionat după ce s-a dovedit că au publicat o știre falsă despre Donald Trump

CNN, redenumit FNN (Fake News Network) de Donald Trump, minte pentru rating
 

yogaesoteric
13 noiembrie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More