Trump scoate Armata SUA de sub comanda globalistă: «Nu mai suntem fraierii planetei!»

 

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a efectuat o vizită neanunțată militarilor americani staţionaţi în Irak. Liderul de la Casa Albă a profitat de această primă deplasare într-o zonă de conflict pentru a justifica decizia de retragere a trupelor americane din Siria.

„America nu trebuie să fie cea care se duce la război în locul altor țări. Dacă alte țări vor ca America să se ducă la război în locul lor, acele țări trebuie să plătească un preț pentru asta, iar uneori chiar un preț financiar, pentru că noi, americanii, nu suntem fraierii planetei. Voi, băieți, nu mai sunteți fraierii planetei!”, le-a transmis Donald Trump militarilor americani din Irak.

Însoţit de soţia sa, Melania, preşedintele american a aterizat la baza aeriană Al-Asad, la circa 160 de kilometri vest de Bagdad. Donald Trump a plecat „spre Irak seara târziu de Crăciun, pentru a face o vizită trupelor noastre şi comandanţilor noştri militari ca să le mulţumească pentru angajamentul, succesul şi sacrificiul lor şi să le ureze Crăciun fericit”, a scris pe Twitter purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, citată de Agerpres.

Iniţial, Donald Trump trebuia să aibă o întrevedere cu premierul irakian, Adil Abdul-Mahdi, „dar o divergenţă de puncte de vedere legate de organizarea acestei întâlniri a condus la înlocuirea cu o discuţie telefonică”, în cursul căreia cei doi lideri au abordat în special dosarul sirian, potrivit unui comunicat al Guvernului de la Bagdad.

Citiți și:

Trump a ordonat retragerea forțelor americane din Siria

Războiul Administrației Trump

Trump pregateste armata SUA pentru un razboi subteran cu extraterestrii malefici…

 

yogaesoteric
25 ianuarie 2019

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More