Un adevăr șocant: industria americană de cinematografie protejează în mod tacit pedofilii

 

Vedeta trilogiei Stăpânul inelelor a decis să rupă tăcerea. Actorul american Elijah Wood, care l-a interpretat pe Frodo în producția regizată de Peter Jackson, și care și-a început cariera la 8 ani, acuză industria americană de cinematografie că protejează pedofilii. Elijah Wood, acum în vârstă de 35 de ani, a denunțat într-un articol publicat de Sunday Times, omerta industriei cinematografiei americane asupra abuzurilor sexuale ce sunt comise asupra copiilor care ajung pe platourile de la Hollywood, conform Le Figaro.

Actorul spune că cel mai adesea minorii sunt supuși abuzurilor sexuale de către oamenii influenți din această industrie, motiv pentru care mulți copii talentați, promițători ajung să-și compromită carierele refugiindu-se în consumul de droguri și alcool.

„Era clar că ceva foarte grav se petrecea la Hollywood. Totul este extrem de abil organizat”, a povestit Elijah Wood, făcând referire la debutul său în fața camerelor de filmat, în anii ʼ90.

Actorul a mărturisit că mama lui a fost cea care l-a protejat de pericolele din Cetatea Filmului deoarece nu-l lăsa aproape niciodată să participe la petreceri. El a povestit, fără a face vreo nominalizare, că mulți dintre colegii lui (copii) de la vremea respectivă erau adesea violați, chinuiți și persecutați la astfel de evenimente.  

„Abuzurile sexuale sunt acolo o rutină. În industria cinematografică sunt o mulțime de vipere cu chip de om, persoane care nu se gândesc decât la propriile interese perverse. Am pășit pe căi întunecate pentru a realiza că toate aceste lucruri încă se mai întâmplă acum la Hollywood, iar ceea ce m-a uimit cel mai mult în aceste situații a fost faptul că victimele nu pot vorbi niciodată nimic împotriva celui care deține puterea”, a spus Elijah Wood.

„Dacă ești pur și inocent, știi foarte puține lucruri despre această lume și îți dorești să ai succes, iar oamenii cu anumite interese perverse te vor vedea ca pe o pradă. Aceasta este tragedia când încerci să arăți cu curaj ce li se întâmplă unor oameni nevinovați. Ei sunt apoi striviți, iar viețile lor sunt distruse iremediabil”, a mai adăugat actorul, comparând ceea ce se petrece la Hollywood cu scandalul de pedofilie care a zguduit Marea Britanie, din anul 2014. Și al cărui protagonist era Jimmy Savile, un cunoscut realizator de televiziune și radio britanic care a abuzat sexual zeci de persoane în timp de peste cinci decenii. El a fost chiar înnobilat de Regina Marii Britanii, iar toate crimele sale au fost descoperite abia atunci când a murit, în anul 2011, în ciuda zvonurilor despre el care circulau de mai mulți ani. După decesul său, au apărut multe acuzații grave, printre care și faptul că a fost în permanență protejat de figuri guvernamentale marcante și de șefii radiodifuziunilor.


Citiți și:

Operaţiunea Franklin – cercul politicienilor pedofili 
Norvegia, țara bizară care răpește copii pentru acuzația de «îndoctrinare religioasă», dar care organizează paradă pentru «homosexualitatea infantilă»
Documentar tulburător: Educația sexuală – Războiul împotriva copilăriei
 

 

yogaesoteric
12 iunie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More