Un angajat McDonald’s a fost concediat după ce a postat pe internet poze cu resturile «dezgustătoare» dintr-o mașină de înghețată

«Am vrut să arăt lumii ce consumă»
 
 

Un nou scandal se conturează în jurul lanțului de fast-food McDonaldʼs, după ce un angajat pretinde că a fost concediat după ce a postat pe internet poze cu resturile „dezgustătoare” dintr-o mașină de înghețată.

Un adolescent care lucra la un McDonaldʼs spune că a fost concediat după ce a postat pe Twitter fotografii cu condițiile „dezgustătoare” din restaurant.

Nick a postat pe Twitter poze cu o tavă dintr-o mașină de înghețată a unui astfel de restaurant din Louisiana în care se pot vedea resturi de gelatină cu mucegai. „Am împărtășit pozele cu internauții pentru că am vrut să arăt lumii ce consumă și în ce condiții dezgustătoare se realizează înghețata”, a mărturisit tânărul.

În replică, managerul restaurantului a declarat: „Scopul nostru este să operăm un restaurant curat și sigur pentru clienți. Realizăm cu regularitate sesiuni de instruire personală și online, precum și inspecții interne pentru a ne asigura că membrii echipelor se ghidează după practicile de siguranță alimentară.”


Citiţi şi:

McDonald’s recunoaște în final: mâncarea de pui din restaurantele proprii a fost în prealabil injectată cu antibiotice…

Ce se petrece dacă pui un cheeseburger în acid clorhidric. VIDEO

Jamie Oliver a câștigat până la urmă procesul cu McDonalds! Mâncarea lor nu este comestibilă!
 

yogaesoteric
12 noiembrie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More