Un avertisment cutremurător pentru Europa ce provine de la directorul Centrului de drept arab şi musulman

 

Sami Aldeeb Abu – Sahlieh, director al Centrului de drept arab și musulman şi profesor universitar dă un avertisment cutremurător Europei,  ce este important pentru supravieţuirea sa în contextul afluxului imens de refugiaţi.

Într-un articol scris pentru ripostelaique.com, Sami Aldeeb Abu subliniază importanţa iniţierii de către statele europene a unor acorduri scrise cu refugiaţii musulmani pe care îi primesc pentru a garanta că aceştia vor pune mai presus de învăţăturile Coranului drepturile omului şi legile ţării care îi găzduieşte. Profesorul explică faptul că tocmai aceste învăţături ale Coranului sunt cauza distrugerii ţărilor din care provin refugiaţii, iar dacă aceştia nu vor renunţa la ele Europa riscă să fie şi ea distrusă. De aceea Sami Aldeeb Abu propune expulzarea refugiaţilor din ţările gazdă în cazul încălcării angajamentului de respectare a drepturilor omului şi a legilor.

Dacă Europa nu vrea să se sinucidă pe plan civilizațional, ea trebuie să știe că refugiații musulmani primiți în ultima vreme cu miile pun învățăturile Coranului și ale lui Mahomed deasupra drepturilor omului și a oricărei alte legi. Pornind de la acest adevăr, țările occidentale care primesc refugiați musulmani trebuie să-i avertizeze că aceste învățături islamice nu-și au locul pe teritoriul lor și că doar legile votate de parlament trebuie respectate.

Acest avertisment trebuie făcut în scris și fiecare refugiat trebuie să se angajajeze, tot în scris, că va abandona învățăturile islamului contrare drepturilor omului și legilor țării de primire. Încălcarea acestui angajament va duce la retragerea dreptului de azil și la expulzarea imediată din țară.

Aceste țări trebuie să arate, negru pe alb, normele islamice care intră în conflict cu drepturile omului și legile țării de primire, astfel încât totul să fie clar. Aceste țări trebuie să-i învețe pe copiii solicitanților de azil că normele islamice contrare drepturilor omului și ale țării gazdă nu sunt valabile în aceasta.

În plus, acestea trebuie să controleze strict moscheile care au devenit, din păcate, cuiburi de teroriști în toate țările occidentale. Fiecare imam care predică normele islamice contrare drepturilor omului și legilor țării trebuie să fie expulzat și moscheea sa închisă.

Mai bine să superi la început, decât să regreți la sfârșit… și să vezi țările occidentale devastate. Trebuie realizat, în sfârșit, că învățăturile islamului sunt cauza distrugerii țărilor din care provin acești refugiați și că aceste învățături vor distruge și țările de primire, dacă ele nu le vor interzice pe teritoriul lor.

Convenția privitoare la refugiați stipulează la articolul 2:„Fiecare refugiat are, față de țara în care se găsește, îndatoriri care comportă mai ales obligația de a se conforma legilor și reglementărilor, cât și măsurilor luate pentru menținerea ordinii publice”, semnalează Sami Aldeeb Abu.


Citiţi şi:

Viclenia planului Kalergi: genocidul popoarelor europene
O nouă ipoteză incendiară. Criza refugiaţilor este o invazie musulmană organizată?

 

yogaesoteric
8 noiembrie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More