Un comentariu pro-sănătate, cenzurat de Radio România – Când instituțiile statului luptă împotriva cetățenilor


În naivitatea mea, crezusem că mass-media e suficient de încrezătoare în puterea propagandei deșănțate cu care își intoxică consumatorii, încât să mai permită unei voci izolate și contrară curentului să fie auzită, măcar pentru diversitate. M-am înșelat, dar asta mă bucură:

Înseamnă că le este frică de adevăr, precum dracului de tămâie.

Îmi semnalase cineva un articol pompieristic ce promitea un viitor asigurat mai sănatos copiilor prin știrea care ne anunţă că:

S-a încheiat distribuirea celei de-a doua tranșe de vaccin hexavalent


Câtă bucurie pe părinții anxioși de dragul sănătății dragilor lor copii! Doar faptul că al meu comentariu nu a fost aprobat ar trebui să dea de gândit celor care încă mai au dubii asupra crimei medicale care este vaccinarea:

Dacă ei spun adevărul și eu greșesc, atunci de ce le este frică să publice un biet comentariu?

E simplu, de fapt: Românii încep să se trezească și să refuze inocularea copiilor lor cu toxicele şi debilitantele amestecuri altfel cunoscute ca „vaccinuri”.
Unde mai pui faptul că instituția publică Radio România,  subvenționată din banii contribuabililor, a decis să susțină activ campania de îmbolnăvire cronică a copiilor români, prin declanșarea unei așa-zise campanii pro-viață – câtă perversitate și minciună într-o astfel de manevră:

Radio România lansează campania „Vaccin pentru viaţă”!

Nu ar fi de mirare ca odată ce acest articol va fi fost citit de către cerberii RR, să apară ca prin minune și comentariul meu, în ciuda faptului că astăzi, 25 mai, au trecut trei zile de la încercarea mea de a-l publica. În fine, nu are importanță – de ce se tem atât de mult cei care vor să vă înțepe cu orice preț copiii?

 
Depinde numai de ce doresc părinții scumpilor lor copii:
1. O viață cu adevărat sănătoasă, în care micuții sunt hrăniți cu mâncare naturală și dobândesc imunitate naturală trecând normal peste „varicelele” copilăriei și crescând lipsiți de virusuri străine care nu aparțin în organism, în adulții sănătoși și integri de mâine.
2. Copii veșnic bolnăvicioși, afectați grav de către amestecurile de mercur (Hg), aluminiu (Al), formaldehidă și ADN străin, de proveniență animală sau din fetusuri umane, injectate direct în fluxul sangvin al copilului, depășind mecanismele imunitare naturale, care provoacă adevărate dezastre medicale: autism, diabet infantil nevindecabil, boli auto-imunitare, vedere slăbită, inteligență afectată și chiar moartea în unele cazuri.

Copiii devin pacienți permanenți, handicapați de boli cronice pe care le târăsc după ei toată viața, doar pentru că părinții lor nu au făcut minimul de efort intelectual de a studia problema, înainte de a permite injectarea acestor amestecuri în trupurile copiilor lor.

ATENȚIE: Vaccinurile nu sunt vitamine!
Blogul NU VACCINURILOR oferă informații alternative, contra pondere imensului baraj de propagandă pro-vaccin. Mafia farmaceutică nu își poate câștiga imensele sale profituri fără oameni bolnavi, consumatori de „medicamente” pe viață.

Găsiți-l ușor cu google și documentați-vă. Am cunoscut personal părinți de copii autiști, care acum regretă enorm că nu au ascultat, chiar dacă fuseseră preveniți. Autismul nu există la populațiile nevaccinate (ex. Amish, în SUA).
Salvați-vă copiii de soarta pregătită lor pentru îmbogățirea Merck, Sanofi, Glaxo Smith Kline și altora ca aceștia.

Găsiți medici pediatri adevărați, căci există, Har Domnului, în locul celor care aplică fără să investigheze cele preluate papagalicește în facultate. La ușile lor se înghesuie reprezentanții de vânzări ai cartelului farmaceutic.
Alternativ, puteți vizita şi secțiunile „Vaccinuri” și „Sănătate” de  pe umilul meu blog, la care veți ajunge la fel de ușor, făcând click pe avatarul meu sau căutând Lumea după Eufrosin.
Să vă lumineze Bunul Dumnezeu!

Un comentariu într-adevăr nepublicabil, căci în zilele minciunii, a spune adevărul este un act de-a dreptul revoluționar. Ar trebui să ne întrebăm și noi guvernanții următoarele: „În slujba cui te afli tu cu adevărat? – Ia să îți injectăm noi plozii în direct la teve, cu ce ne dorești tu nouă!”. Credeți că va accepta vreunul, în afara unei farse elaborat regizate?

Apoi, indiferent de gușile lor tremurânde în căutarea unei explicații, sau a tupeului ordinar pe care clasa de paraziți l-a exersat de 25 de ani încoace pe seama neamului nostru, să-i apucăm de turul pantalonului, trimițându-i la binemeritata lecție de înot forțat în Dâmbovița, sau în firul de apă local, depinde de cum și unde îi prindem.

Sursa: eufrosin.wordpress.com

Citiţi şi:
Dezvăluiri șocante despre industria farmaceutică: în realitate, nu se știe cu certitudine dacă și cum funcționează un vaccin!
Vaccinurile şi autismul – o foarte posibilă legătură tip cauză-efect

yogaesoteric
1 august 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More