Un constituționalist acuză guvernul canadian de încălcarea drepturilor omului

 

Un constituționalist a demarat o acțiune legală la Curtea Superioară din Ontario, Canada, împotriva guvernului canadian, pentru acțiunile întreprinse în timpul pandemiei de Covid-19.

Acest proces este al doilea de acest fel împotriva guvernului Trudeau, pentru modul în care a fost gestionată criza Covid-19. Ceea ce se judecă este încălcarea drepturilor fundamentale ale canadienilor.

„Încarcerarea discreționară, în masă, a cetățenilor, restricționarea accesului la parlament, instanțe, servicii medicale și educaționale, distrugerea economiilor locale și a mijloacelor de trai, precum și obligația distanțării fizice, împreună cu utilizarea forțată a măștilor non-medicale sunt măsuri extraordinare care nu au fost impuse niciodată, în istorie, cetățenilor din Canada.”

Procesul împotriva guvernelor federale și guvernului Trudeau se află acum la Curtea Superioară din Ontario. Vă invităm să îl ascultaţi pe avocatul constituționalist Rocco Galati expunând acuzațiile fundamentate aduse guvernului canadian:

Canadienii ar fi necesar să sprijine această inițiativă legală, care nu a fost deloc menționată de către mass-media principală.


Citiţi şi:
Dictatura Covid și poligonul de încercare România: Un fel de Penitenciar Pitești național pentru studierea efectelor reeducării prin Covid!
Colții dictaturii mușcă din societate

 

yogaesoteric
3 octombrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More