Un cunoscut economist român invită antreprenorii să-și facă rezerve, pentru că există riscul ca țara noastră să fie afectată de criza din SUA

 

Protestele violente din Statele Unite și criza economică americană amenință toată planeta, inclusiv economia României. Pe plan internațional, condițiile de finanțare au început să se deterioreze, spun specialiștii, care anunță că impactul nefast va fi major.

„Întotdeauna când ești într-o criză este necesar să cauți să-ți faci rezerve, rezerve de lichidități, să ții cheltuielile la un nivel cât mai redus. Fiecare întreprinzător se recomandă să-și facă o diagnosticare a activității, identificându-și cele mai importante 2-3 puncte forte pe care le are, pe care să urmărească să le amplifice”, a spus președintele Consiliului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, Ovidiu Nicolescu.

Ovidiu Nicolescu este un binecunoscut economist român, unul dintre experții managementului în România. Este autor al zeci de lucrări de specialitate și membru în numeroase organizații internaționale.

Citiţi şi:

Adrian Onciu: De ce românii au nevoie de Donald Trump ca de aer

Bogaţii planetei profită de pe urma coronavirusului: «E chilipirul secolului». Afaceri de miliarde

Vrăjitorii banilor şi prăbuşirea economiei mondiale. Ignoranţa maselor înseamnă puterea conducătorilor

 

yogaesoteric
11 iunie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More