Un europarlamentar a fost bătut pentru că a cerut să asiste la întâlnirea Bilderberg din luna iunie

Unii parlamentari europeni descoperă jocurile murdare şi manipulatoare ale celor care conduc din umbră lumea (II)

 
de Andrei Popescu

 

Mario Borghezio, europarlamentar italian, a fost bătut de forţele de securitate pentru că a cerut să asiste la o întrunire Bilderberg. La ora actuală se ştie deja că cei mai influenţi oameni ai lumii, aproximativ 120 de bancheri, directori şi politicieni au participat la conferinţa anuală a Clubului Bilderberg, care a avut loc anul acesta, în perioada 9-12 iunie, la hotelul de lux Sourvette House din Saint-Moritz, în Elveţia.

Europarlamentarul italian Mario Borghezio, membru de frunte al Ligii Nordului şi al comisiei libertăţilor civile a Parlamentului European, s-a deplasat la hotelul Sourvette din Saint-Moritz şi a cerut să asiste la întrunirea membrilor Clubului Bilderberg. Oprit de trupele de securitate înainte să poată pătrunde în hotel, el a fost bătut, trântit la sol şi îndepărtat din acel loc, într-un mod violent, deşi acesta le-a arătat legitimaţia de europarlamentar. Borghezio a fost preluat „cu nasul sângerând” de către poliţia elveţiană. „Am fost asistat de către poliţia elveţiană, dar tratamentul aplicat de agenţii de securitate a fost brutal. Intenţionez să îi denunţ. Reacţia aceasta pe care au avut-o doar pentru că voiam să asist şi eu la şedinţa lor, îmi confirmă faptul că reuniunea aceasta are o mare însemnătate şi are rolul în luarea deciziilor importante, de către câteva persoane care controlează lumea.” Borghezio a mai declarat: „Clubul Bilderberg este o societate secretă, nu un grup de persoane care se întâlnesc în mod discret. Ei decid destinul lumii.”

Grupul Bilderberg a fost înfiinţat în 1954. Prima întâlnire a avut loc în Olanda, la Osterbeek, în Hotelul Bilderberg, de unde grupul şi-a luat şi numele. Reuniunea a fost organizată de prinţul Bernhard al Ţărilor de Jos, fost ofiţer SS, şi de David Rockfeller. Grupul Bilderberg nu este democratic. Membrii săi nu sunt aleşi şi el nu dă socoteală oamenilor de pe planetă; acelaşi lucru este valabil şi pentru Banca Mondială, Fondul Monetar internaţional, Naţiunile Unite, sau cele mai puternice corporaţii sau bănci. Nu există nicio altă întâlnire la care să participe conducătorii tuturor instituţiilor internaţionale majore, precum Banca Mondială, Fondul Monetar Internaţional, Naţiunile Unite şi Uniunea Europeană.

Grupul Bilderberg este structurat pe trei niveluri:
1. „Cercul exterior” este extins până la aproximativ 130 de participanţi, marii magnaţi ai lumii. Practic peste 80% din participanţii la reuniuni nu cunosc decât o parte din strategiile şi scopurile reale ale organizaţiei, deci fac parte din cercul exterior.
2. Comitetul director (Steering Comitee), al doilea nivel, este mult mai restrâns. Acest nivel este alcătuit din aproximativ 35 de membri, exclusiv europeni şi americani. Ei cunosc în proporţie de 90% obiectivele şi strategia grupului. Membrii americani ai acestui nivel sunt de asemenea şi membri în CRE – Consiliul Relaţiilor Externe (Council on Foreign Relations – CFR).
3. Comitetul Consultativ Bilderberg, al treilea nivel, este nucleul acestei grupări. El este alcătuit din 12 membri, singurii care cunosc în totalitate strategiile şi scopurile reale ale organizaţiei. Printre aceştia se află şi aşa-zişii „iluminaţi”, David Rockefeller din partea Chase Manhattan Bank şi Henry Kissinger, fost secretar de stat al SUA.

Grupul Bilderberg este un veritabil guvern mondial ocult. În cursul întâlnirilor care au loc o dată pe an, pentru patru zile, în hoteluri de lux sau castele înconjurate de parcuri mari sau aflate în plină natură, se iau decizii strategice esenţiale pentru toate ţările acestei planete. Aceste întâlniri secrete au loc în fiecare an în locuri diferite. Grupul închiriază integral hotelul, dar nu şi angajaţii hotelului, care primesc câteva zile liber. În locul acestora, este adus integral personal, de la femei de serviciu la ospătari, de la recepţioneri la centraliste. Poliţia locală este pusă aproape în întregime la dispoziţia grupului Bilderberg, şi uneori este mobilizată şi armata pentru a păzi locaţia. În cadrul discuţiilor nu se fac niciodată niciun fel de înregistrări, ci doar se fac nişte note foarte telegrafice privind subiectele discutate, dar fără a se menţiona nici un nume.

Citiți și:

Bilderberg a plănuit ca preţul barilului de petrol să ajungă la 200 de dolari până în 2010

Procesele verbale ale întâlnirii Bilderberg din 1999


yogaesoteric
14 octombrie 2011


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More