Un genocid planetar. Zguduitorul secret dezvăluit al dârelor morţii (chemtrails-uri)

pe care anumite avioane le fac să apară pe cer (spre a răspândi pe ascuns atât unele substanțe chimice ce sunt foarte toxice, cât și bolile, epidemiile, suferința și moartea)

– prezentarea cărţii –

 

Dacă privim cu multă atenţie şi luciditate la tot ceea ce se petrece actualmente pe această planetă, descoperim că lumea în care trăim devine pe zi ce trece din ce în ce mai periculoasă pentru fiecare dintre noi. Aceasta nu se petrece doar din cauza celor care urzesc din umbră planuri criminale monstruoase şi implementează acţiuni în mod evident satanice care vizează un genocid planetar şi fac multe alte răutăţi, ce sunt cel mai adesea nebănuite de masele de oameni naive, credule, ignorante şi atât de uşor manipulabile prin mass-media.
Toate aceste grozăvii, toate aceste aspecte foarte grave şi inadmisibile se petrec deja de ceva vreme şi există un mare pericol să continue să se petreacă (într-o proporţie din ce în ce mai mare) mai ales din cauza tuturor acelora care au descoperit între timp monstruoasa conspiraţie satanică ce se desfăşoară sub ochii noştrii, dar „se mulţumesc” să privească la toate acestea cu o mare indiferenţă, lăsându-i pe aceşti criminali vicleni şi cameleonici să săvârşească nestingheriţi toate relele, crimele şi grozăviile pe care le-au plănuit.

Planificatorii din umbră ai acestei monstruoase conspiraţii mondiale sunt aşa-zişii „iluminaţi” ce acţionează în secret prin intermediul grupării subversive a Francmasoneriei mondiale. Conducătorul din umbră al acestui grup satanic criminal este multimiliardarul David Rockefeller. Acelaşi David Rockefeller este totodată un ardent susţinător al Noii Ordini Mondiale ce vizează crearea în viitorul apropiat a unui stat fascist planetar în cadrul căruia aproape toţi oamenii să aibă implantat în mod obligatoriu sub piele Semnul Fiarei (cipul RFID).

Această lucrare urmăreşte să dezvăluie cu mult curaj adevărul zguduitor despre fenomenul aşa-numitelor dâre ale morţii (chemtrails-uri), pe care mass-media îl trece cu obstinaţie sub tăcere, iar în SUA efectiv li se închide gura tuturor acelora care cer în mod insistent explicaţii, ei fiind acuzaţi nici mai mult, nici mai puţin decât de… propagandă teroristă antiguvernamentală.

Dârele morţii (chemtrails-uri), ce constau atât din feluritele substanţe chimice extrem de nocive pentru sănătate, cât şi din mai mulţi viruşi mortali ce au fost creaţi în anumite laboratoare secrete prin manipulări genetice, sunt pulverizate în atmosferă cu ajutorul avioanelor şi constituie unul dintre mijloacele prin care aşa-zişii „iluminaţi” (capii ascunşi ai sectei satanice mondiale a Francmasoneriei) profită de apatia, de inconştienţa şi de ignoranţa marilor mase de oameni, pe care se străduiesc să le manipuleze, să le îndobitocească şi să le împuţineze prin anumite căi. Ei încearcă la ora actuală să-şi ducă la îndeplinire planul criminal de reducere drastică a populaţiei globului până la 1 miliard de fiinţe umane.

În urma analizelor independente la care au fost deja supuse substanţele chimice din care sunt formate aceste dâre chimice ale morţii (chemtrails-uri), există la ora actuală anumite dovezi incontestabile că multe dintre noile maladii şi epidemii ce au apărut în ultima vreme şi pentru care lumea medicală nu a oferit deocamdată explicaţii oficiale, au drept cauză aceste dâre suspecte pe care le lasă în zbor în urma lor avioanele. Efectele dăunătoare ce sunt generate de aceste „dâre ale morţii” sunt multiple, iar unele dintre ele sunt extrem de alarmante.

Având în vedere toate acestea, considerăm că este stringent necesar ca toţi oamenii înzestraţi cu o minimă inteligenţă, cu bun-simţ şi responsabili să devină cât mai repede conştienţi nu numai de existenţa, ci şi de pericolul nebănuit al acestor dâre suspecte ale morţii (chemtrails-uri), pentru că numai în felul acesta se va putea stopa (sperăm!) acest genocid secret ce se desfăşoară în tăcere.

profesor yoga Gregorian Bivolaru

Această carte a fost publicată la

Editura Shambala
 și tiparită la Ganesha Publishing House.
 
 

yogaesoteric
13 octombrie 2011

 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More