Un eveniment major de tip puls electromagnetic (atac cu arme sau natural) ar prăbuși întreaga rețea electrică

 

Gândiți-vă ce s-ar petrece în cazul căderii rețelelor de electricitate? Deși unora dintre voi acesta li se poate părea un subiect lipsit de însemnătate, după cum veți vedea, este de importanță vitală pentru noi toți.

Recent (26 martie 2019), președintele SUA, Donald Trump a semnat un Ordin Executiv de Coordonare a Rezistenței Naționale la Pulsurile Electromagnetice. Acesta cuprinde în detaliu măsurile de prevenire și de rezistență în cazul unui astfel de fenomen, precum și autoritățile implicate. Ba mai mult, a creat și o comisie cu adresă web: EMPCommission.org. Se prea poate ca această măsură să vină pe fondul unor speculații cum că, în disperarea ei că a pierdut controlul planetar, cabala să vrea să declanșeze un astfel de eveniment. Amintiți-vă că nu demult California a fost incendiată premeditat cu arme cu energie dirijată și s-au văzut efectele.

Doar un singur astfel de atac EMP ar putea fi devastator

Ca urmare a unui singur atac EMP asupra Statelor Unite, într-o clipă, rețeaua electrică națională va colapsa, în timp ce niciun aparat care are în alcătuire circuite electrice sau electronice (inclusiv majoritatea automobilelor construite începând cu anii 1960, când componentele computerizate au devenit standarde în automobile) nu va mai funcționa. Trenurile, autobuzele, sistemele de metrou, companiile aeriene comerciale și alte avioane moderne vor înceta să mai funcționeze – chiar și cele 4.000 de zboruri comerciale (Delta, US Airways, Southwest Airlines și multe altele). Societatea noastră bazată pe electricitate, construită pe o rețea complexă de fire intersectate și circuite de calculatoare, se va opri brusc. Întregul iad se va declanșa, probabil, la scurt timp după aceea.

Un întreg haos se va declanșa după un astfel de atac EMP

Imaginați-vă brusc lumea fără televizor, radio, telefon, internet, refrigerare, microunde, sobe și cuptoare, mașini de spălat și uscătoare, eliminarea deșeurilor, instalații de tratare a apelor reziduale, apă curată la robinet, mașini personale; companiile de gaze care furnizează căldură și energie; și, desigur, compania electrică. Imaginați-vă că fiecare trece offline – permanent. Imaginați-vă că la nivel de stat nu pot fi transportate alimente de la terenurile agricole în zone și ținuturi îndepărtate – carne, produse lactate, ouă, cereale, produse alimentare ambalate etc.

În SUA, cca. 300 mil. de oameni se vor năpusti asupra produselor alimentare ambalate aflate pe rafturile magazinelor în orele inițiale ale realizării faptului că a avut loc un atac EMP. Mulți se vor călca în picioare pentru a ajunge să pună mâna pe cât mai multă mâncare posibilă și apoi se vor lupta cu dinții pentru a-i ține departe pe cei care pot experimenta panica atunci când văd că rafturile magazinului se golesc și își dau seama că nu au acasă mâncare decât pentru câteva zile. Acum își dau seama că au probleme. Alimentele dispar rapid. Toată lumea caută să și le procure de peste tot prin orice mijloace, inclusiv recurgând la violență.

Păcat că cei nepregătiți pentru dezastru nu au văzut semnele că America (și alte națiuni occidentale) este din ce în ce mai urâtă de națiunile lumii – națiuni cu dorința și mijloacele necesare pentru a face ca SUA să se prăbușească (și eventual alte națiuni occidentale). Va exista o panică suplimentară care va deveni larg răspândită în toate statele – o îngrijorare că magazinele de produse alimentare se închid definitiv, datorită EMP.

Toată distribuția de alimente va fi oprită

În lipsa vehiculelor sau a camioanelor funcționale – datorită faptului că majoritatea componentelor electronice ale vehiculelor au fost arse ca urmare a EMP – nu vor mai exista noi livrări de alimente pentru a realimenta rafturile magazinelor, care vor fi goale în câteva ore de la declanșarea EMP. În plus, toate alimentele care necesită refrigerare vor începe să se strice în scurt timp. Un frigider și un congelator complet pline va fi necesar să fie consumate într-un interval foarte scurt.

În localități, noaptea nu va mai exista lumină. Curentul electric din închisori se va opri (cum vor răspunde la aceasta mai mult de 1.000.000 de deținuți?). Casele de îngrijire medicală și spitalele își vor opri de asemenea activitatea – vârstnicii, bolnavii și cei care au nevoie de echipament medical pentru a rămâne în viață vor avea probleme imediate. În câteva minute și ore oamenii vor începe să moară – în câteva zile mulți dintre acești oameni care au nevoie de dispozitive medicale și terapii pentru a trăi, vor fi morți.

Dar cel mai mare număr de morți inițiali într-un atac EMP nu va veni de la bolnavi și vârstnici – ci din cerul de deasupra capului. Un expert în ceea ce privește amenințarea EMP afirmă că în prima oră, în SUA, este posibil ca între 250.000 și 500.000 de oameni să-și piardă viața.

Aproximativ 4.000 de zboruri comerciale sunt efectuate în America în orice moment. Când EMP se declanșează, computerele de la bordul avioanelor și componentele electronice ale acestora se vor prăji, la fel ca și computerele și componentele electrice de jos, de pe pământ. Și când se petrece aceasta, câteva mii de avioane comerciale cu 250.000 – 500.000 de persoane la bord (numărul total de zboruri în derulare în orice moment) se vor afla în imposibilitatea de a se mai menține în aer, fără sistem de navigare și fără motor.

Aceste rapoarte provin de la doctorul William R. Forstchen, autor al One Second After, un expert în EMP care a scris această carte într-un efort de a atrage atenția asupra amenințării EMP și a ceea ce reprezintă doar o detonare nucleară la 300 de mile deasupra pământului (care ar avea același efect).

William Forstchen scrie pe site-ul său: „Acțiunea invizibilă a EMP a reușit să treacă pe lista evenimentelor extrem de periculoase și puțini, cu excepția unui număr mic de personal din Pentagon, a unor laboratoare de cercetare diferite sau a unui om ca Bartlett (R., MD), care conduce Comitetul de Investigații al Congresului pentru EMP, sunt conștienți de acest aspect”.

A realiza care sunt consecințele unui atac EMP nu presupune un scenariu foarte dificil, din păcate. Dacă amenințarea unui astfel de pericol ar fi fost înlăturată, guvernul SUA nu ar fi creat o comisie pentru a aborda subiectul unui EMP.

Cum putem supraviețui fără electricitate pe termen lung?

Supraviețuirea în aceste condiții devine o necesitate. Stocurile de alimente cu termen de valabilitate mare, consumabilele medicale și mijloacele pentru alimentarea dispozitivelor personale de lucru cum ar fi uneltele electrice (dacă au scăpat tefere) sunt absolut esențiale.

Asigurați-vă că ați acoperit elementele de bază. Asigurați-vă că aveți consumabile pentru reparații, cum ar fi foi de placaj, șuruburi și o mașină de găurit manuală, unelte de mână de încredere pentru a face reparații în pereți și acoperișuri. Bandele de etanșare și sfoară de balotare sunt unelte temporare eficiente pentru reparațiile de urgență în condiții severe. Suplimentarea cu apă potabilă și un mijloc de filtrare și purificare a apei sunt, de asemenea, extrem de importante. În situații de urgență este necesar să vă adaptați oricărei probleme apărute.

Un generator de curent cu ceva rezervă de combustibil ar fi binevenit, dacă nu posedați generator Magrav (al Fundației Keshe) sau alte dispozitive tip ,,free energy” și eventual baterii auto pentru alimentare cu 12Vcc și reîncărcare. Este necesar să fie economisită cât mai mult posibil energia electrică de care dispuneți, precum și alimentele, apa etc. Cei care locuiesc la țară sunt într-un anumit avantaj în eventualitatea unui astfel de scenariu cu puls EMP.

În cazul unui astfel de atac, electronicele pot fi protejate introducându-le într-o cușcă Faraday. Astfel le-ați putea folosi după ce situația revine la normal (radio pentru știri, telefonul mobil poate etc.).

Atacurile asupra rețelei de electricitate, amenințarea EMP, extremele meteorologice și incapacitatea agențiilor locale și naționale de a oferi ajutor sau recuperare sunt „normale” în lumea haotică de astăzi. Știrile zilnice ne spun doar despre vârful aisbergului; realitatea este cu mult mai sumbră și poate să-i copleșească rapid pe cei nepregătiți. Și gândiți-vă că un astfel de scenariu poate fi creat nu doar de om (cabală, puteri beligerante etc.), ci și de Soare…

Un alt scenariu pe care este bine să îl avem în vedere și pentru care să ne pregătim, care de asemenea poate include lipsa alimentelor, a apei potabile, a banilor și a combustibililor, este prăbușirea (voită sau nu) a sistemului bancar mondial și declanșarea Resetării Monetare Globale. Băncile vor fi închise pentru cel puțin 3 săptămâni, nu vor mai exista schimburi comerciale, deci nici transporturi de alimente sau alte mărfuri….

Luați-vă măsuri, cu calm și meticulozitate.


Citiți și:

Armele electromagnetice şi drepturile omului (I)

Dezvăluiri despre armele cu energie dirijată folosite pentru controlul maselor de către aşa-zişii «Iluminaţi» (I)

IPOTEZĂ: Incendiile din Grecia au fost cauzate de o armă energetică?

 

yogaesoteric
16 mai 2019

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More