Un fost consilier pentru securitate națională a SUA a dezvăluit că Biden a vizitat Ucraina de 12-13 ori în ultimul său an ca vicepreședinte

Gateway Pundit l-a intervievat pe generalul Michael Flynn, al 24-lea consilier pentru securitate națională a SUA timp de 22 de zile la începutul administrației Trump, cu privire la vizita președintelui Biden în Ucraina.

În timpul interviului, generalul Flynn a subliniat că Joe Biden a vizitat Ucraina de 12 sau 13 ori în ultimul său an ca vicepreședinte. De ce? Și de ce a permis Obama aceasta? Obama este la fel de vinovat ca Joe Biden.

Generalul Michael Flynn:

„Vicepreședintele Biden… Nu cred că majoritatea oamenilor știu, dar vicepreședintele Biden, cred că în ultimul an în care a fost vicepreședinte, a vizitat Ucraina de vreo 12 sau 13 ori. Este un număr uluitor de mare de ori.

În primul rând, există doar 12 luni într-un an, iar pentru ca vicepreședintele Statelor Unite să petreacă atât de mult timp în Ucraina, este necesar să te întrebi de ce?

Și fiecare dintre aceste călătorii se cuvine să fie investigată. La câte dintre ele a participat Hunter? Sau la câte dintre ele l-a adus Joe Biden pe fratele său? În toate aceste tipuri de probleme, acesta este tipul de întrebări care este necesar să fie puse, și nu în spatele ușilor închise. Este necesar să fie puse în public.

Și de aceea vreau ca Jim Jordan să iasă în stradă și să se folosească de această armare a guvernului pentru a cerceta această corupție din administrația anterioară, din administrația Obama. Totul, de la ceea ce am aflat în Russiagate, în aceste falsuri de punere sub acuzare. Amintiți-vă că președintele Trump a fost pus sub acuzare din cauza unui apel telefonic către Ucraina, un simplu apel telefonic foarte perfect către Ucraina. A fost pus sub acuzare.

Și vorbim despre vicepreședinte care nu este președintele Statelor Unite. El are mai multe călătorii în Ucraina, în ce scop? Ce a făcut? Vreau ca oamenii să înțeleagă că nu putem avea două sisteme de justiție în Statele Unite.”

Citiţi şi:
Învârtelile lui Joe Biden în Ucraina
Procurorul care îl anchetează pe Biden pentru Documentele Secrete este băgat până în gât în înscenarea RussiaGate împotriva lui Trump

 

yogaesoteric
7 aprilie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More