Un fost general KGB susţine că Trump este agent rus din 1987

 

La 14 august a.c. a apărut în librăriile americane o carte al cărei conţinut este foarte deranjant pentru preşedintele Donald Trump. După cum arată Noemie Sato pe site-ul 20 minutes.fr, această carte citează un fost general al foartei temute KGB, care pretinde că Donald Trump a fost recrutat de serviciile secrete sovietice încă din 1987.

Ziarul londonez Daily Mail, specializat în subiecte de senzaţie, care a avut acces la volum, scrie că el este semnat de ziaristul şi scriitorul american Craig Unger şi este intitulat House of Trump, House of Putin; the Untold Story of Donald Trump and the Russian Mafia (Casa lui Trump, casa lui Putin; istoria secretă a lui Donald Trump cu mafia rusă). Autorul dă asigurări că actualul şef al Casei Albe este agent al Moscovei încă din 1987.

Este vorba de anul în care Donald Trump, împreună cu soţia lui de atunci Ivana, a fost în vizită la Moscova şi, după cum susţine Craig Unger, care-l citează pe generalul maior Oleg Kalugin, cel ce a comandat serviciul de contraspionaj al KGB, multimiliardarul american ar fi fost filmat în compania unor prostituate, mai exact era vorba de trei tinere puse la dispoziţia lui, moment de care agenţii secreţi sovietici ar fi profitat, şantajându-l şi, în final, determinându-l pe Trump să devină agentul lor.

Acelaşi gen. mr. Kalugin afirmă că Trump ar fi acceptat foarte uşor să colaboreze cu KGB.

În sprijinul incendiarelor afirmaţii de mai sus autorul cărţii nu aduce nicio dovadă. La fel, generalul kaghebist ce le face, invocă doar postul influent deţinut în KGB. Născut în 1934, pe 8 septembrie, Kalugin a intrat în KGB în 1952, şi a ajuns la post în SUA la finele anilor 1950. S-a remarcat repede, fiind avansat la gradul de general maior la vârsta de 38 de ani, devenind astfel cel mai tânăr general din istoria KGB. Printre subordonaţii lui s-a aflat şi Vladimir Putin care în anii 1980 a ajuns la post în RDG, la Dresda.

În ce-l priveşte pe Craig Unger, autorul incendiarului volum de 368 de pagini apărut la ed. Dutton, el trăieşte la New York, şi este colaborator al unor importante ziare, reviste şi televiziuni americane, fiind specializat în subiecte „FIERBINŢI”, aflate la graniţa dintre senzaţional şi scandal. Între altele el a scris două volume despre relaţia dintre familia preşedintelui George W. Bush şi cea care guvernează Arabia Saudită.


Citiți și:

Vă place Trump? Un președinte american – nici cel mai bun, nici cel mai rău 
Donald Trump e vinovat. E vinovat doar că nu e prost 

 

yogaesoteric
21 octombrie 2018

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More