Un fost președinte al Societății Române de Epidemiologie spune că miroase a dictatură: „În România, la ora actuală, am scos practic vaccinarea din sfera medicală, completamente”

Geza Molnar, fost președinte al Societății Române de Epidemiologie, consideră că în țara noastră nu sunt respectate anumite protocoale medicale în ceea ce privește vaccinarea.

Nu sunt antivaccinist, dar în schimb sunt adeptul vaccinării corecte, pe bază de indicație și recomandare medicală personalizată și cu acceptarea informată a persoanei supuse acestui act medical. Noi, în România, la ora actuală, am scos practic vaccinarea din sfera medicală, completamente.

Nici măcar cele 15 minute sub observație nu se mai îndeplinesc, și vorbim aici de vaccinările cu caravanele, în autoturisme. Aș vaccina, dacă aș fi vaccinatorul dvs., așa încât să vă cunosc sub aspectul vieții, al patologiei dvs., al comportamentului dvs., al mobilității dvs. sociale și să am posibilitatea să vă zic dacă este necesar să vă vaccinați cu ARN mesager, sau cu vehiculantul adenoviral sau cu vaccinul corpuscular inactivat, care se întinde pe mai multe paliere de răspuns imunologic antiviral”, a declarat fostul președinte al Societății Române de Epidemiologie în cadrul dezbaterii despre pandemia covid 19 organizată de către Coaliția Statului de Drept.

El a mai spus că nu se cunoaște în mod real câte infecții cu covid-19 au existat și că felul în care s-au impus anumite măsuri în pandemie „pune problema unei dictaturi”.

Covid-19 este o boală care are o mortalitate aparentă în întreaga lume de 3,2. Și spun aparentă pentru că nu se cunoaște în mod real câte infecții au existat și se calculează la numărul de infecții cunoscute. Pornind de la acest fapt, vaccinarea a 70% din populația globului nu va fi realizată niciodată.

În schimb, călărirea, ca să spun așa, neacademic, pe populație și impunerea cu diferite reglementări absolut neconstituționale, neetice și imorale, fără nicio discuție pune problema unei dictaturi”, a declarat profesorul Molnar.

Citiți și:
Dr. Vasile Astărăstoae: Medicina a înlocuit religia ca forță morală dominantă în controlul societăților
Oameni buni, treziți-vă… Ne paște ‘dictatura medicală’

yogaesoteric
25 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More