Oameni buni, treziți-vă… Ne paște ‘dictatura medicală’

 

Credeți cu adevărat că atunci când primul, al doilea, al 16-lea val al coronavirusului va deveni „o amintire”… guvernele vor anula legile și măsurile obligatorii ce vă sunt impuse astăzi, sau vor fi păstrate?

Este destul de straniu că oamenii nu se întreabă dacă această „pandemie” a coronavirusului ar putea, în fapt, să fie o mare farsă, în special privind pericolul real al bolii – care este EXTREM şi EXAGERAT – și nu-i observă pe cei care au interese financiare sau politice… fără a le păsa nicio secundă de panica pe care o produc prin menținerea unei astfel de situații.

Să nu înțelegeți greșit! Asta nu înseamnă că boala este inofensivă… fără îndoială, oamenii vor muri de coronavirus! În special cei din categoriile de vârstă vulnerabile sau care au și alte afecțiuni asociate.

Şi totuşi, am mai văzut acest film! În toată lumea, nu numai la noi. Guvernele forțează o amenințare ca scuză pentru a ne restrânge libertățile și drepturile. Noi, de bună credință acceptăm să le cedăm, iar când „amenințarea” s-a terminat, Guvernul nu ne va mai da niciodată înapoi drepturile și libertățile cedate!!!

Mai pe românește: Ministerul de Interne cere de la Ministerul Sănătăţii fişele noastre medicale, pentru că restul de date le au. Din fişele noastre medicale se observă clar cine este sănătos şi cine este bolnav şi bolile de care suferă. De ce are nevoie Ministerului de Interne de aşa ceva? Simplu! Să vadă pentru cine se impune izolarea sau carantinarea sau internarea forţată!

Dle Vela, vrei fişa mea medicală??? Cere-mi acordul, explică-mi de ce şi tot nu ţi-o dau!!! Ştii de ce??? Pentru că nu vreau să ajung arestatul şi cobaiul tău!!!


Citiţi şi:

Dictatura medicală versus etica medicală

Ciudăţenii: cum a ajuns un medic de dispensar să recomande dictatura medicală în România

 

yogaesoteric
8 noiembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More