Un fost satanist avertizează creștinii cu privire la pericolele Halloween-ului

 

Înainte de a-și deschide miraculos inima în fața Evangheliei, John Ramirez a fost înalt preot în Templul Satanic. El a împărtășit într-un articol pentru CharismaNews.com povestea implicării sale în satanism și rolul acestuia în sărbătoarea Halloween-ului, avertizând părinții de pericolele sale.

Deși unii creștini cred că a le permite copiilor să se deghizeze în demoni și a merge pe la case strigând „ne dați ori nu ne dați” sunt lucruri inofensive, Ramirez are un alt punct de vedere despre acest lucru.

John a povestit cum el și logodnica sa, ambii implicați în satanism, au ales ziua de Halloween să se căsătorească.

„Îmi amintesc de noaptea din 31 octombrie 1987, când am avut cea mai diabolică nuntă din lume. Împreună cu logodnica mea am decis să ne căsătorim în ziua de Halloween, într-un ritual demonic care a durat toată noaptea, iar clopotele de nuntă s-au auzit până la porțile iadului”, a scris el.

El îi avertizează pe creștini că este imposibil să separe originile întunecate ale Halloween-ului de practicile aparent inofensive ale zilelor noastre.

„Ca închinători ai diavolului, Halloween-ul era foarte special pentru noi și așteptam cu nerăbdare să îl sărbătorim pentru că știam implicațiile și puterea întunecată din spatele acestei zile. Ar fi ca și cum aș întreba astăzi pe credincioși: «Cât de importantă este Vinerea Mare și Duminica Învierii pentru tine?». Halloween-ul are atât de multă importanță pentru cei ce locuiesc în lumea întunericului.”

Potrivit opiniei lui Ramirez creștinii nu ar trebui să ia parte la această sărbătoare, nici măcar dacă îi dau alt nume ca Ziua Recoltelor sau orice altă versiune creștină similară cu Halloween-ul.

„Singura recoltă pe care ar trebui să o sărbătorim este recolta sufletelor”, scrie el.

Citiți și:

«Halloween» ortodox în mănăstirea Sf. Elizabeta din oraşul Minsk

Adevăratele sărbători, adevăratele tradiţii sunt înlocuite astăzi de sărbători de import cum este şi Halloween-ul

 

yogaesoteric
31 octombrie 2018

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More