Un fulger providențial a lovit catedrala Sfântul Petru, la scurt timp după ce Papa Benedict și-a anunțat demisia

Papa Benedict al XVI-lea „a demisionat” pe 28 februarie. Ultimele momente în care acesta a ocupat scaunul papal au fost deosebit de penibile. Presa italiană a scos la iveală existenţa unui raport secret despre un lobby gay la Vatican, fapt care ar fi precipitat „demisia” lui Benedict la XVI-lea. „Demisia” sa surpriză se pare că de fapt coincide cu predarea unui dosar compus din „două volume de aproape 300 de pagini” realizat de trei cardinali însărcinaţi cu examinarea afacerii Vatileaks. Conform publicaţiei La Republica, acest faimos raport, predat de Josef Ratzinger pe 17 decembrie, scoate la lumină, printre altele, existenţa unei reţele în cadrul Guvernului central al Bisericii Catolice, ai cărui membri ar fi fost „uniţi de orientarea lor sexuală”. Se pare că anumiţi cardinali ar fi fost supuşi şantajului exercitat de persoane „din exteriorul” Vaticanului cu care acestea ar fi avut relaţii homosexuale, relatează cotidianul.
 
Unul dintre autorii raportului, cardinalul spaniol Julian Herranz, i-ar fi menţionat pentru prima oară pe 9 octombrie lui Benedict al XVI-lea dosarul „cel mai scabros”, pronunţând „pentru prima dată cuvântul  homosexualitate în apartamentul pontifical”. Două zile mai târziu, într-un discurs improvizat, Benedict al XVI-lea evoca, într-o formă metaforică, „peştii răi” care au fost prinşi în plasa Bisericii. Potrivit cotidianului italian, nu este vorba de o coincidenţă. După povestea cu Vatileaks, există un nou iz de scandal care planează asupra micul Stat. Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, pastorul Federico Lombardi, a reacţionat etichetând drept fanteziste sau false mai multe puncte din respectivul articol, dar a precizat faptul că „nu vor exista nici dezminţiri, nici comentarii, și nici confirmări” asupra „afirmaţiilor şi opiniilor” difuzate de presă. Dacă nu există dezminţiri, asta înseamnă că informaţiile sunt adevărate?

Demisia Papei este, fără dar și poate, mai mult decât dubioasă, în contextul în care, de 600 de ani încoace, niciun Papă nu a mai demisionat vreodată. Este cât se poate de evident faptul că Papa a fost forțat de împrejurări să renunțe la scaunul pontifial. De altfel, informațiile publicate în cotidialul La Republica confirmă cu prisosință aceasta.
  
Ca o manifestare providențială a mâniei dumnezeiești față de perversiunile care se desfășoară chiar în sânul Vaticanului, la scurt timp după ce Papa Benedict și-a anunțat demisia, un fulger spectaculos a lovit catedrala Sfântul Petru, în timpul unei furtuni care s-a dezlănțuit asupra Romei în acea zi.

 
În legătură cu acest fulger despre care numai cei naivi pot crede că a fost doar o „întâmplare”, există în Biblie anumite citate, care ar putea face referire directă la semnificația acestuia.

Luca 10:18
„Și El le-a zis: Am văzut pe Satana ca un fulger căzând din cer.”

Apocalipsa cap.12, 9-12
„Și balaurul cel mare, șarpele cel vechi, numit diavolul și Satana, acela care înșală întreaga lume, a fost aruncat pe pământ; și împreună cu el au fost aruncați și îngerii lui.
Și am auzit în cer un glas tare, care zicea: „Acum a venit mântuirea, puterea și împărăția Dumnezeului nostru și stăpânirea Hristosului Lui; pentru că pârașul fraților noștri, care zi și noaptea îi pâră înaintea Dumnezeului nostru, a fost aruncat jos. (…)
De aceea, bucurați-vă, ceruri și voi care locuiți în ceruri! Vai de voi, pământ și mare! Căci diavolul s-a coborât la voi cuprins de o mânie mare, fiindcă știe că are puțină vreme.”

Aceste două citate din Biblie, corelate cu fulgerul ce s-a manifestat odată cu demisia vechiului Papă, alături de profețiile Sfântului Malachia – care prevestea în corelație cu vremurile apocaliptice că cel de-al 266-lea papă va fi „negru” -, semnalizează de fapt tabloul actual și mai ales viitor al omenirii. Întreaga scenă planetară actuală și viitoare reprezintă în realitate o parte esențială a procesului de „alegere a grâului de neghină”, pentru ca noua eră, a luminii, a iubirii și a bunăstării să se poată instaura pe planeta noastră.
În acest context, citatele din Biblie fac trimitere, printre altele, la momentele de încercare la care vor fi supuși oamenii în viitorul apropiat – care vor fi dificile („Căci diavolul s-a coborât la voi cuprins de o mânie mare”), însă nu vor dura mult timp („fiindcă știe că are puțină vreme.”) – înainte de a putea accede pe un nivel mai înalt de vibrație, odată cu ascensionarea planetei într-o dimensiune superioară a Creației.


Citiți și:

Peter Deunov – Profeţii despre vremurile pe care le trăim

Profeţiile uluitor de exacte ale Sfântului Malachia

yogaesoteric
21 martie 2013

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More