Un general american cheamă S.U.A la luptă contra marxismului

 

Procesul împotriva generalului în retragere Michael Flynn, fost consilier pentru Securitate al Casei Albe și fost șef al spionajului militar al SUA a fost un caz de manual despre cum funcționează „binomul” din America.

Generalul Flynn nu a fost agreat de o bună parte a republicanilor americani, nu doar de democrați. I s-a imputat modul partizan în care abordează securitatea națională. Mulți nu l-au considerat persoana potrivită pentru a fi consilier pentru Securitate al președintelui. Dincolo de asta, Flynn a fost victima unui abuz de putere comis de administrația Obama, care a dezvăluit identitatea sa într-un dosar sensibil, a oferit în mod abuziv această informație presei, apoi a folosit articolele de presă pentru a justifica continuarea unei investigații de contrainformații fără bază legală, totul pentru a-i întinde lui Flynn o capcană juridică. Este un modus operandi cunoscut și în alte țări, iar cei care susțin asemenea acțiuni ar fi necesar să știe că oricând pot intra ei înșiși în colimatorul unor autorități abuzive.

Generalul Flynn a revenit în atenția americanilor printr-o scrisoare cu rol electoral, un apel către americani în contextul protestelor violente care au zguduit America.

„Suntem martorii unui atac ticălos al dușmanilor binelui, iar președintele nostru este necesar să acționeze într-un mod fără precedent în ultimele decenii, poate secole. Natura biblică a luptei dintre bine și rău nu poate fi trecută cu vederea atunci când analizăm ce se petrece pe străzile Americii.

Este lupta marxismului sub forma Antifa și Black Lives Matter împotriva profesioniștilor noștri foarte capabili și subapreciaţi din forțele de ordine, cei mai mulți dintre ei luptându-se pentru siguranța locuințelor, străzilor și comunităților noastre.

Când destinul Statelor Unite este în pericol, și acum este, este în pericol și viitorul lumii.

Oare, în calitate de creștini, nu ar fi necesar să reacționăm? Noi spunem că Providența este ultimul judecător al destinului nostru. Pentru a ne împlini destinul de națiune care iubește libertatea, Providența ne cere să ne aducem contribuția în comunitățile noastre.

Ne încurajează în bătălia împotriva forțelor răului, pentru a ne înfrunta propriile temeri. Niciun dușman nu este mai puternic decât forța unită a oamenilor cu credință în Dumnezeu și în libertate.

Nu mai putem pretinde că aceste forțe întunecate se vor retrage la o simplă rugăciune rostită în solitudine. Rugăciunile contează, însă este nevoie și de acțiune.

Este nevoie de acțiune la nivel local, de stat și federal. Este nevoie de acțiune economică, în mass-media și în biserică.

Gândiți-vă cum puteți acționa fiecare. Ridicați-vă pentru apărarea convingerilor voastre, fiți mândri de ceea ce sunteți și de ceea ce apărați. Înfruntați-i cu capul sus pe acei «lideri» care vor să permită forțelor întunecate să treacă de limita protestelor pașnice și să vă amenințe siguranța și securitatea.

Bisericile și casele de rugăciune este necesar să revină la normal. Le cerem celor de bună credință să nu renunțe la responsabilitățile lor și să acționeze într-un mod fratern.

Nu putem să nesocotim dreptul natural și libertatea noastră religioasă.

Văd oameni în vârstă care pierd legătura cu tot ceea ce era bun în viața lor: legătura cu credința, cu familiile, cu libertățile personale, în special dreptul de a merge la biserică, ceva ce au făcut decenii la rând.

Să nu ne lăsăm intimidați sau să ne temem de cei care ne spun că suntem în minoritate; nu suntem.

Dumnezeu este întotdeauna mai puternic și va învinge răul.

Însa răul va avea câștig de cauză pentru o vreme, dacă oamenii sunt dezbinați în comunitate și în viețile lor – copii sunt rupți de profesori, preoții sunt rupți de enoriași, clienții sunt rupți de afacerile locale.

America nu va ceda în fața răului. Americanii acționează împreună pentru a-și rezolva problemele.

Nu este cazul să permitem vreodată anarhiei și forțelor răului din spatele ei să acționeze pe vreo stradă din țara noastră. Nimeni nu este cazul să se teamă pentru viața lui din cauza unor forțe întunecate care contestă esența valorilor americane. Suntem o țară «cu voia lui Dumnezeu» și libertățile noastre ne fac puternici, nu libertățile acordate guvernului nostru. Guvernul nu are libertăți decât dacă noi, poporul, spunem asta.

Dumnezeu să binecuvânteze America și haideți să apărăm tot ce este bun în viețile noastre, în comunitățile și țara noastră.

Altfel, America nu va mai fi Steaua Polară a omenirii.”


Citiţi şi:
Scrisoare deschisă adresată preşedintelui Donald Trump de Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano
Cazul Michael Flynn și planul obscur de a-l ataca pe Trump

 

yogaesoteric
30 octombrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More