Vaccinarea Bill Gates lasă paralizați 496.000 de copii în India

 

Medicii indieni dau vina pe Gates pentru o epidemie devastatoare cauzată de o tulpină de polio dintr-un vaccin, care a paralizat 496.000 de copii între 2000 și 2017 [download pdf]. În 2017, guvernul indian a retras schema de vaccinare Gates, iar rata de paralizie polio a scăzut brusc.

Promițând eradicarea poliomielitei cu o finanțare de 1,2 miliarde de dolari, Gates a preluat controlul Consiliului Consultativ Național al Indiei (NAB) și a introdus 50 de vaccinuri poliomielitice (de la doar 5 inițial) pentru fiecare copil, care să fie efectuate până la vârsta de 5 ani.

În 2017, Organizația Mondială a Sănătății a recunoscut cu reticență că explozia globală de poliomielită este predominant cauzată de o tulpină virală de vaccin, ceea ce înseamnă că provine din programul de vaccinuri Gates.

Cele mai înspăimântătoare epidemii din Congo, Filipine și Afganistan sunt toate legate de vaccinurile Gates. Până în 2018, 75% din cazurile globale de poliomielită proveneau din vaccinurile Gates.

În 2014, Fundația Gates a finanțat teste de vaccinuri HPV experimentale, dezvoltate de GSK și Merck, pe 23.000 de fete tinere din provinciile indiene îndepărtate. Aproximativ 1.200 au avut efecte secundare severe, inclusiv tulburări autoimune și infertilitate. Șapte au murit.

Investigațiile guvernului indian au acuzat că cercetătorii finanțați de Gates au comis încălcări etice grave: presarea fetelor din satul vulnerabil, intimidarea părinților, falsificarea formularelor de consimțământ și refuzarea îngrijirii medicale a fetelor afectate. Cazul se află acum la Curtea Supremă de Justiție a țării.

În 2010, Fundația Gates a finanțat un studiu pentru un vaccin GSK experimental împotriva malariei, ucigând 151 de sugari africani și provocând efecte grave, inclusiv paralizie, convulsii și stări febrile la 1.048 din 5.049 de copii.

În timpul campaniei Gates MenAfriVac din anul 2002, desfăşurată în Africa Sub-Sahariană, agenții Gates au vaccinat cu forța mii de copii africani împotriva meningitei. Între 50-500 de copii au dezvoltat paralizie. Ziarele sud-africane s-au plâns: „Suntem cobai pentru producătorii de medicamente.” Fostul economist principal al lui Nelson Mandela, profesorul Patrick Bond, descrie practicile filantropice ale lui Gates ca fiind nemiloase și imorale.

În 2010, Gates a donat 10 miliarde de dolari pentru OMS care promite să reducă populația, parțial, prin noi vaccinuri. O lună mai târziu, Gates a declarat pentru Ted Talk că vaccinurile noi „ar putea reduce populația”.

În 2014, Asociația Medicilor Catolici din Kenya a acuzat OMS că a sterilizat chimic milioane de femei keniene într-o campanie mincinoasă de vaccin „antitetanos”. Laboratoarele independente au găsit compusul care duce la sterilitate în fiecare vaccin testat. După ce a negat acuzațiile, OMS a recunoscut în sfârșit că dezvoltată vaccinuri pentru sterilitate de peste un deceniu.

Acuzații similare au venit din Tanzania, Nicaragua, Mexic și Filipine.

Un studiu din 2017 (Morgensen et. Al. 2017) a arătat că binecunoscutul vaccin DTP al OMS ucide mai mulţi africani decât boala pe care pretinde că o poate preveni. În rândul fetelor vaccinate s-a înregistrat o rată de deces de 10 ori mai mare față de copii nevaccinați.

Pe lângă utilizarea filantropiei sale pentru a controla OMS, UNICEF, GAVI și PATH, Gates finanțează companii farmaceutice private care fabrică vaccinuri și o rețea masivă de grupuri paravan din industria farmaceutică care difuzează propagandă înșelătoare, dezvoltă studii frauduloase, derulează monitorizare și operațiuni psihologice împotriva celor anti-vaccinare și folosește puterea și banii lui Gates pentru a-i reduce la tăcere pe dizidenți și a-i forța pe toți să se conformeze.


Citiţi şi:
Milioane de americani s-au îmbolnăvit de cancer, în urma campaniilor de vaccinare anti-poliomielită
Agenda globalistă de vaccinare a lui Bill Gates
Medicii spun că vaccinul antipoliomielită promovat de fundația lui Bill Gates a dat naştere la o tulpină «superpolio» care este extrem de periculoasă


yogaesoteric
30 octombrie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More