Un glob luminos imens și misterios a fost observat pe cerul Siberiei

Un presupus OZN observat pe cerul Siberiei a stârnit interesul ufologilor din întreaga lume. În timp ce autoritățile ruse nu au oferit o explicație cu privire la sursa neobișnuitului fenomenului luminos, cei mai mulți internauți din zonă au sugerat că acesta a fost o urmă lăsată de patru rachete balistice trimise de armata rusă.

Imaginile spectaculoase au fost surprinse de fotograful Sergey Anisimov, în orașul Salekhard, aproape de Cercul Arctic: „M-am blocat pentru o secundă, nu înţelegeam ce se petrece. Globul strălucitor a apărut din neant și părea că se îndreaptă spre mine. Primul meu gând a fost că este un meteorit luminos, dar viteza și culoare se schimbau, nu înțelegeam ce se petrece. Globul s-a transformat într-un arc și a dispărut treptat”.

La circa 800 de kilometri depărtare de Salekhard, un alt fotograf, Alexey Yakovlev, a fost și el martorul ineditului fenomen: „Treptat, globul a început să se extindă, a devenit clar că nu este o strălucire, o auroră boreală, și a devenit înfricoșător. E bine că nu eram singur… pentru o clipă am crezut împreună cu prietenii mei că au sosit extratereștrii.”

Citiți și:

Uimitoarele fulgere formate deasupra Terrei, surprinse de pe Stația Spațială Internațională

Existenţa OZN-urilor este un fenomen real şi din ce în ce mai actual

Extratereştrii, intratereștrii şi OSN-urile din adâncurile mărilor şi oceanelor: o istorie fabuloasă din vechime şi până în prezent!

yogaesoteric

20 octombrie 2018 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More