Un jurnalist german susţine că Statul Islamic este un «tsunami nuclear care pregăteşte cea mai mare epurare religioasă din istorie»

 

Un jurnalist german care s-a infiltrat cu succes în Statul Islamic susţine că gruparea teroristă planifică o „anihilare nucleară” a globului.

Jurgen Todenhofer a scris o carte intitulată În interiorul ISIS – Zece zile în Statul Islamic. În carte, el susţine că „Teroriştii plănuiesc uciderea a sute de milioane de oameni. Occidentul subestimează drastic puterea ISIS. Statul Islamic intenţionează să pună mâna pe arme nucleare”.
Jurgen Todenhofer vorbeşte despre Statul Islamic ca despre „un tsunami nuclear care pregăteşte cea mai mare epurare religioasă din istorie”, potrivit WashingtonTimes.

„Statul Islamic controlează în prezent o suprafaţă mai mare ca dimensiuni decât Regatul Unit al Marii Britanii şi sunt susţinuţi cu un entuziasm nemaiîntâlnit până acum în zone de război. În fiecare zi, sute de luptători din toate colţurile lumii li se alătură. Sunt cel mai brutal şi mai periculos inamic pe care l-am văzut vreodată în viaţa mea. Nu văd pe nimeni care să aibă o şansă reală să îi oprească. Doar arabii pot opri ISIS. M-am întors foarte pesimist”, afirmă Jurgen Todenhofer.

Cu cerneala neuscată încă pe dosarul nuclear iranian, statele din Orientul Mijlociu s-au opus dominaţiei persane din regiune, iar acum încearcă să îşi dezvolte propriile capacităţi nucleare. Un eventual acord al lui Barack Obama ar putea conduce la o cursă a înarmărilor care ar putea constitui un dezastru nuclear pe măsură ce Arabia Saudită şi alte state ar obţine arme nucleare. Cu cât mai multe ţări ar obţine arme nucleare, cu atât creşte posibilitatea ca acestea să intre în posesia teroriştilor, care le-ar putea folosi pentru a ataca Israelul sau statele din Occident.


Citiţi şi:

Dezvăluirile recente ale unui jurnalist polonez de investigaţii despre imigranţi – detalii zguduitoare

Fără tancuri şi soldaţi, Europa se află deja sub ocupaţie musulmană. Pare incredibil, dar este adevărat!

 

yogaesoteric
18 ianuarie 2016

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More