Un meteorolog, fost cadru militar, admite faptul că avioane militare pulverizează aluminiu în atmosferă

 

Sub pretextul că în acest mod protejează planeta de încălzirea globală, geoingineria recurge la pulverizarea în atmosferă de metale precum aluminiu, bariu, stronţiu, precum şi unele substanţe plastice.

În urmă cu câţiva ani era suficient să vrei să afli ce reprezintă dârele de culoare albă lăsate pe cer de unele avioane şi chiar să îndrăzneşti să crezi că ele sunt de fapt substanţe chimice nocive, pentru a deveni tu însuţi subiect de batjocură şi ironie pentru oficialităţi şi mulţi oameni obişnuiţi.

În zilele noastre, autoritățile aşteaptă ca oamenii să creadă că motivul pentru care sunt pulverizate substanțe chimice în atmosferă este acela că în acest mod poate fi salvată planeta. Și propaganda funcționează: oamenii sunt greu de convins de faptul că „dârele morții”, chemtrails-urile, nu sunt nimic altceva decât o teorie a conspiraţiei. În ciuda faptului că în cadrul unor emisiuni TV meteorologii discută liber despre geoinginerie…

De exemplu, pe canalul de ştiri News10, meteorologul afirma în timp ce prezenta starea vremii din zona WestCoast:

„Şi vedeţi aceste benzi de nori ce apar foarte distinct în zonă? Aceasta nu este ploaie, nu este zăpadă. Credeţi sau nu, un avion militar care a zburat pe deasupra acestei regiunii a lansat intenţionat aceşti nori formaţi din particule mici de aluminiu. Uneori norii sunt compuşi din plastic sau chiar din hârtie metalizată şi sunt utilizaţi de piloţi ca sistem antiradar.ˮ
Meteorologul a mai adăugat: „Ei nu vor confirma aceste informații, însă cunosc bine aceste proceduri deoarece am fost înrolat în trupele de puşcaşi marini timp de mai mulţi ani şi vă spun adevărul.ˮ

Într-o altă înregistrare video din Florida, un meteorolog spune în timp ce arată o suprafaţă albastră de dimensiuni mari pe o hartă: „Aceasta este ceea ce noi numim pleavă militară. Ştiu foarte sigur că soldații din armată împrăștie anumite substanțe în atmosferă…ˮ

O altă înregistrare video prezintă un meteorolog din California de Sud spunând că pleava a fost pulverizată peste o anumită zonă şi aceasta interferează cu datele preluate de la satelit.

Ce pluteşte în aerul pe care îl respirăm?

Este uimitor modul atât de firesc în care meteorologii vorbesc despre aceste aspecte, ca şi cum ele ar fi ceva extrem de natural. Expunerea constantă a oamenilor la aerul contaminat cu aluminiu le poate provoca probleme digestive, osoase, renale şi musculare, şi s-a demonstrat ştiinţific că poate cauza boala Alzheimer şi alte probleme legate de creier.

Geoingineria solară ar putea crea mai multe probleme decât ar rezolva

Oamenii sunt încurajaţi să creadă că geoingineria este ceva benefic, iar aceste menţionări nonşalante ale oficialităţilor urmăresc să îndepărteze îndoielile justificate și temerile care le apar. Totuşi, pulverizarea de dioxid de sulf în atmosferă nu este panaceul pentru problemele planetei aşa cum spun unii că ar fi.

Cercetători de la Academia Naţională de Ştiinţe (SUA) au afirmat că geoingineria solară nu poate fi considerată un substitut pentru reducerea gazelor cu efect de seră, deoarece ea nu vizează cauzele rădăcină ale modificărilor climatice şi nu poate controla nivelul de aciditate al apelor din oceane.

Oamenii de ştiinţă precizează că, în situația în care se începe o astfel de acţiune la nivel planetar, ea va fi nevoie să fie continuată timp de secole sau ar putea avea repercusiuni serioase pentru viaţa de pe planeta noastră, cum ar fi dispariţia pădurii amazoniene şi a anumitor specii de plante şi animale. Această acţiune ar fi necesar să fie permanent supravegheată de o instituție internațională pentru a se asigura continuitatea necesară. Stoparea ei bruscă ar fi devastatoare pentru viaţă, aşa cum o cunoaştem, avertizează cercetătorii.

Totuși, cel mai înțelept ar fi să fie stopate imediat aceste practici criminale, ce afectează profund atât sănătatea oamenilor cât și pe cea a planetei, și nicidecum să fie practicate extensiv, fără întrerupere!


Citiți și:

Mărturii zguduitoare privind dârele morţii [chemtrails] care apar pe cer în urma unor avioane (spre a răspândi pe ascuns boli, suferinţă şi moarte) 
ADEVĂRUL ȘOCANT despre CHEMTRAILS: Motoare turboventilator cu presiune înaltă, geoinginerie și minciuna despre «dârele de condensare» 
Gravele afecţiuni ce sunt provocate de dârele morţii (chemtrails-uri) (1) 

 

yogaesoteric
31 iulie 2019


 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More