CURS de YOGA EZOTERICĂ INTEGRALĂ pentru începători în BUCUREȘTI – a doua grupă, din 5 noiembrie [actualizat 22.10]

A doua grupă pentru începători la cursul de yoga ezoterică integrală se va desfășura în București în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, la sala Pipera 2, bd. Dimitrie Pompeiu nr. 5.
Activitatea celei de-a doua grupe va începe cu un seminar introductiv practic, sâmbătă 5 noiembrie, de la ora 10:30, la sala Pipera 2.
Mai multe detalii la numerele de telefon 0723 210 289 (persoană de contact Lea Sava) sau 021 424 2369.

Vă reamintim că prima grupă pentru începători a cursul de yoga ezoterică integrală din București se desfășoară în fiecare miercuride la ora 18:00, la sala Pipera 1, bd. Dimitrie Pompeiu nr. 3-5.
Mai multe detalii la numerele de telefon 0729 903 785 (persoană de contact Claudia Popa) sau 021 424 2369.

La ambele grupe se primesc înscrieri până în luna decembrie inclusiv. Prima lună de curs este gratuită.

Şcoala de yoga ezoterică MISA este cea mai mare şcoală de yoga din România şi din Europa. Succesul acestei şcoli de yoga, atât în România cât şi în străinătate, se datorează unei abordări tradiţionale riguroase a sistemului yoga, volumului mare de elemente teoretice şi practice studiate şi integrării coerente a valorilor şi practicilor yoghine în contextul cultural occidental.

Prin yoga puteţi realiza:

– o sănătate excelentă,
– eliminarea pe cale naturală a stresului şi a oboselii,
– amplificarea inteligenţei şi umorului,
– o stare de dinamism şi eficienţă,
– o integrare armonioasă în familie şi în societate,
– cunoaştere aprofundată de sine,
– desăvârşire pe multiplele planuri ale fiinţei,
– trezirea capacităţilor benefice paranormale latente.

Cursul nostru este un curs de yoga integrală. Yoga integrală este o combinaţie inteligentă de metode specifice tradiţionale utilizate în vederea dezvoltării armonioase a fiecărui aspect al fiinţei umane: fizic, emoţional, mental, intelectual şi spiritual.

Tehnicile yoga predate sunt simple şi la îndemâna fiecăruia. Acest curs se adresează atât începătorilor cât şi avansaţilor, deoarece conţine mult mai multe elemente practice tradiţionale decât veţi găsi în toată literatura yoga din Occident.

Cel mai adesea, tot ceea ce este esenţial, misterios, profund şi dumnezeiesc este invizibil pentru ochii noştri fizici. Pe măsură ce ne trezim şi ne deschidem din ce în ce mai mult sufletul, începem totodată să percepem, din ce în ce mai clar, cu ajutorul ochiului celui tainic al inimii. Iubirea intensă, profundă şi fără măsură ne este de un real folos în cadrul acestui proces de trezire gradată a ochiului inimii. În felul acesta, facem primii paşi pe calea ce conduce către înţelepciune.” – Profesor de yoga Gregorian Bivolaru

 

yogaesoteric
8 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More