Un nou scandal inventat de ziarişti pentru discreditarea şcolii de yoga MISA

Către Radio Dada
În atenţia departamentului de ştiri

În urma ştirii din 11 ianuarie, intitulată „Minoră racolată de MISA la Ateneul Popular?”, de A.I., Biroul de Presă MISA solicită acordarea dreptului la replică.


DREPT LA REPLICĂ

Un nou scandal inventat de ziarişti doreşte să discrediteze şcoala de yoga MISA

În urma ştirii din 11 ianuarie, intitulată „Minoră racolată de MISA la Ateneul Popular?” de A.I., Biroul de Presă MISA face următoarele precizări, pentru corecta informare a ascultătorilor dumneavoastră.

Scandalul lansat de către ziariştii avizi de senzaţional, în care MISA este acuzată că ar „racola” minore la Ateneul din Focşani, nu are nicio bază reală. MISA nu desfăşoară niciun fel de activităţi la Ateneul din Focşani. Nu există nicio reclamaţie de genul menţionat în articol, şi, mai mult decât atât, minorii pot participa la cursurile de yoga ale MISA numai cu acordul scris al părinţilor.

Exprimările tendenţioase de gen “racolată” sau “IPJ Vrancea are în atenţie desfăşurarea numeroaselor cursuri de yoga anunţate prin afişe lipite prin municipiu” au ca scop crearea în mintea ascultătorilor a impresiei false că activităţile MISA ar fi ilegale sau imorale. Subliniem că toate activităţile MISA sunt perfect legale.

Şcoala de yoga MISA are astăzi peste 35.000 de cursanţi şi simpatizaţi în România şi filiale în alte peste 15 ţări. MISA este membră cu drepturi depline a Federaţiei Internaţionale de Yoga care reuneşte sub egida ei 300 milioane de practicanţi yoga.

Biroul de Presă MISA
23 ianuarie 2008

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More