Din lipsă de subiecte, ziariştii din Focşani inventează scandaluri sexuale

 

Către Cancan
În atenţia redactorului şef

În urma articolelor „Consiliera Ateneului din Focşani, acuzată că racola minore pentru MISA”, semnat de L.M., din data de 16 ianuarie şi “Minoră racolată de MISA la Ateneul din Focşani”, de L.M., din 14 ianuarie, Biroul de Presă MISA solicită acordarea dreptului la replică.


DREPT LA REPLICĂ

Din lipsă de subiecte, ziariştii din Focşani inventează scandaluri sexuale

În urma articolelor „Consiliera Ateneului din Focşani, acuzată ca racola minore pentru MISA”, semnat de L.M., din 16 ianuarie şi “Minoră racolată de MISA la Ateneul din Focşani”, de L.M., din 14 ianuarie, Biroul de Presă MISA face următoarele precizări, pentru corecta informare a cititorilor dumneavoastră.

Aşa-zisul “mare scandal cu tentă sexuală” prezentat de către ziariştii avizi de senzaţional nu are nicio bază reală. Consiliera Ateneului din Focşani, acuzată că ar „racola” minore pentru MISA nu este cursantă yoga MISA. În plus, MISA nu desfăşoară activităţi la Ateneul din Focşani. Nu există nicio reclamaţie de genul menţionat în articol şi, mai mult decât atât, minorii pot participa la cursurile de yoga ale MISA numai cu acordul scris al părinţilor.

Exprimările tendenţioase de gen “racolată” sau “Poliţia trebuie să-şi facă şi ea datoria” au ca scop crearea în mintea cititorilor a impresiei false că activităţile MISA ar fi ilegale sau imorale. Subliniem că toate activităţile MISA sunt perfect legale, în pofida insinuărilor perfide ale autorului articolelor.

Şcoala de yoga MISA are astăzi peste 35.000 de cursanţi şi simpatizaţi în România şi filiale în alte peste 15 ţări. MISA este membră cu drepturi depline a Federaţiei Internaţionale de Yoga care reuneşte sub egida ei 300 milioane de practicanţi yoga.

Biroul de Presă MISA
23 ianuarie 2008

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More