Un nou studiu științific dedicat evaluării metodelor insidioase pentru ca opinia publică «să accepte» manipulările climatice!

 

Un procent alarmant de persoane din mediul ştiinţific şi universitar este reprezentat de cei care sunt complet vânduţi cabalei care controlează în prezent lumea. Care este principalul obiectiv al acestui nucleu al puterii globale? Să se perpetueze cu orice preț.

Uciderea inevitabilă a gazdei, planeta Pământ, este ceva fără valoare pentru aceștia – nu le produce nicio mustrare de conştiinţă. Adevăratele consecinţe ale manipulării climei sunt catastrofale dincolo de înţelegerea actuală, deşi pericolele pentru planetă ale acestei acţiuni nu sunt un factor de îngrijorare pentru cei aflați la putere.

Studiul ştiinţific pe care îl prezentăm mai jos este o reflectare a depravării morale totale a clicii criminale care conduce acum şi controlează societatea militarizată industrială. Care este principalul scop al studiului? Să determine care este cea mai bună abordare pentru a se câştiga acceptul publicului referitor la „injectarea stratosferei cu aerosoli”. Indivizii care sunt autorii acestui studiu şi angajatorul lor (Institutul Kiel pentru Economia Mondială) ar trebui consideraţi cu toții complici la crimele climatice care sunt în continuă desfăşurare.
Vă prezentăm câteva extrase din acest studiu:

Rezumat

Acest material analizează determinanţii pentru acceptarea tehnologiei şi interdependenţa lor. El pune în lumină rolul afectului (emoţiilor) în formarea atitudinii faţă de noi tehnologii şi examinează rolul influenţei variabilelor psihologice stabile în acceptarea tehnologiei. Cu o bază formată din teorie şi dovezi empirice anterioare, a fost dezvoltat un cadru analitic pentru formarea atitudinii. S-a testat acest cadru folosindu-se date de supraveghere ale acceptării injectării stratosferei cu aerosoli (ISA).

Afectul, structura emoţională a fiinţei, este un important mediator între variabilele psihologice stabile – cum sunt încrederea în guvern, valori şi atitudini – şi acceptare. Răspunsul emoţional al unei persoane este astfel ghidat de atitudinile şi de valorile sale generale.

Trăim într-o lume din ce în ce mai distopică, în care structura de putere (şi legiunile de persoane din mediul academic pe care le controlează) nu doar creează condiţii de homicid planetar în dorinţa lor de a obţine controlul total, dar încearcă, de asemenea, să facă publicul să accepte pasiv acest homicid.

Introducere

Lupta împotriva modificărilor climatice este una dintre provocările majore globale ale secolului XXI. Oricum ar fi, reducerea drastică a gazelor cu efect de seră nu va putea limita încălzirea globală la doar 2°C peste nivelul care era în epoca preindustrială. În contrast cu aceste aspecte care caracterizează contextul actual, noi tehnologii care ar limita încălzirea globală, cunoscute ca tehnici de inginerie sau geoinginerie a climei, au intrat în dezbatere ştiinţifică şi politică. Tehnologiile de inginerie a climei ar putea fi o modalitate eficientă de a răci temperaturile atmosferei şi de a preveni efectele masive produse de modificările climei. Multe dintre aceste tehnologii prezintă riscuri substanţiale. Injectarea stratosferei cu aerosoli (ISA), de exemplu, ar putea modifica tipul de precipitaţii sau induce schimbări bruşte de temperatură.

Îngrijorarea publicului în ceea ce priveşte tehnologiile de inginerie a climei este substanţială şi a fost manifestată prin diferite proteste.
În studiul de faţă, noi (adică autorii studiului, vânduţi cabalei oculte – n.n.) analizăm factorii care determină acceptabilitatea ingineriei climei în cazul ISA.

1. Cum este influenţată acceptarea tehnologiei de către public, prin variabilele psihologice stabile – cum sunt valorile, atitudinile faţă de mediul înconjurător şi atitudinile de risc, şi încrederea în guvern. Au acestea vreun rol în formarea atitudinii prin intermediul căilor cognitive şi emoţionale?

 

Schiţa de deasupra arată foarte clar obiectivul studiului: să prezinte „injectarea stratosferică cu aerosoli” într-un mod care va determina „acceptarea” acestui fapt de către public.

2. Cadrul analitic
Modelul nostru (al autorilor studiului – n.n.) este construit pe teorii acceptate referitoare la percepţia riscului şi formarea de atitudine şi le combină într-un cadru mai larg. Studiul cuplează teoria valoare – credinţă – normă şi teoria comportamentului planificat concluzionând că acceptarea unei tehnologii este determinată de credinţele specifice domeniului.

2.1. Percepţia riscului şi beneficiilor
Atitudinile se formează, în parte, cântărind riscurile şi beneficiile. Prin urmare, percepţiile asupra riscurilor şi beneficiilor unei tehnologii sunt antecedentele directe ale acceptării.

2.3. Încrederea în guvern
Încrederea în instituţii asociate cu tehnologia este un factor de predicție consistent pentru acceptarea tehnologiei.

2.4. Valorile egoiste şi altruiste
Valorile sunt principiile după care se ghidează în viaţă o persoană. Ca şi caracteristici stabile, acestea direcţionează atenţia şi formează credinţe şi atitudini într-o gamă largă de contexte. Pentru comportament, valorile egoiste sau altruiste sunt în mod particular relevante. În formarea atitudinii faţă de tehnologii care au consecinţe asupra mediului, aceste valori ghidează atenţia unei persoane şi în cântărirea riscurilor şi beneficiilor percepute. Oamenii cu valori egoiste puternice prezintă o preferinţă pentru puterea socială, bogăţie, autoritate şi influenţă; ei tind să considere în principal riscurile şi beneficiile, raportate la ei înşişi. Prin contrast, oamenii cu valori altruiste puternice prezintă preferinţe pentru egalitate, pace mondială şi justiţie socială şi tind să se focalizeze asupra riscurilor şi beneficiilor percepute pentru ceilalţi.

Acest model cauzal de încredere se potriveşte în mod special pentru stabilirea de noi tehnologii despre care oamenii au puţine informaţii, dar în privința cărora au cunoștințe legate de actorii implicaţi.

Modul asociativ de încredere, prin contrast, presupune că acceptabilitatea unui fenomen/proces/acţiune ce nu inspiră siguranţă influenţează riscurile percepute şi încrederea în autorităţi. Modelul asociativ este potrivit în special dacă oamenii cunosc problema, dar nu şi actorii implicaţi. De exemplu, acceptabilitatea unui risc poate fi folosită pentru stabilirea credibilităţii autorităţilor.


Asaltul geoingineriei globale (ISA) a produs devastarea sistemului climatic şi a biosferei timp de multe decenii. În ciuda decimării totale care a fost impusă pe planeta noastră prin programele în derulare de inginerie a climei, „jucătorii” implicaţi sunt prea angajaţi în cursa lor spre obținerea puterii totale pentru a mai da înapoi.

2.7. Acceptarea
Injectarea de aerosoli este puţin cunoscută iar protestele sau comportamentul de susţinere încă nu au apărut.

Prin proiectele de gestionare a radiaţiilor solare (SRM), o parte din razele soarelui sunt reflectate înainte să încălzească Pământul. Aceasta poate fi realizat, de exemplu, prin șpreierea de particule de sulfat în atmosferă la înălţime mare.

Cei care au dorit să participe la studiu au răspuns la întrebări referitoare la acceptabilitate, la perceperea de către ei a riscului şi beneficiilor, precum şi la răspunsul emoţional la injectarea de aerosoli. În final, au fost cerute valorile egoiste şi altruiste.

Riscurile ISA:
- Schimbă cantitatea de precipitaţii
- Poate inhiba motivaţia oamenilor de a-şi modifica stilul de viaţă
- Există posibilitatea de riscuri ulterioare necunoscute şi de neimaginat
- Creşterea abruptă a temperaturii Pământului în caz de stopare bruscă a SRM poate conduce la probleme severe pentru oameni şi mediul înconjurător
- Utilizarea SRM poate determina conflicte internaţionale

Beneficiile ISA:
- Încălzirea globală este încetinită mai rapid decât prin scăderea emisiilor de gaze cu efect de seră
- Modificările masive şi ireversibile ale climei pot fi stopate înainte de a se produce şi mai multe efecte nocive
- Este mai ieftină decât reducerea consumului de carburanţi
- Chiar dacă anumite ţări nu doresc să reducă emisia de gaze cu efect de seră, este posibil să se stopeze schimbarea climei


„Beneficiile” citate în material pentru „injectarea cu aerosoli a stratosferei” sunt o reflexie a mentalităţii complexului militar industrial de dezinformare programată. Realitatea existentă deja este că ingineria climei nu este un amănunt din cataclismul global. Programele de geoinginerie reprezintă asaltul cel mai mare şi mai distructiv care a fost lansat vreodată de rasa umană asupra sistemelor de susţinere a vieţii pe planeta Pământ.

3.3.3. Încrederea în guvern.
Încrederea în guvern a fost măsurată prin întrebarea „Cât de mult credeţi că guvernul federal va acţiona în interesul mediului şi al societăţii?” S-a folosit astfel o definire largă a încrederii generale în intenţiile bune pentru societate şi mediu.

Răspunsul conţinea patru grade de încredere: de la „Nu am deloc încredere” la „Încredere totală”.
Oricum, relevanţa credinţelor despre capacitatea şi dreptul omului de a domina natura părea să varieze în funcţie de scopul interferenţei tehnologiei cu natura.

5. Concluzie
Propunem (autorii studiului – n.n.) un cadru de acceptare a tehnologiei care prinde jocul între valori, atitudini, emoţii/afect, perceperea risului şi a beneficiului, şi acceptarea noilor tehnologii. Folosind date de pe o gamă largă de supraveghere, am testat cu succes acest cadru analizând determinanţii acceptării ISA.

Datele noastre arată dovezi pentru ambele căi, emoţională şi cognitivă, în formarea atitudinii. Acceptarea este direct influenţată de emoţiile pozitive şi negative, ca şi de riscurile şi beneficiile percepute. Oamenii sunt, oricum, mai puternic ghidaţi de emoţii decât de perceperea riscurilor şi beneficiilor. Mai mult, emoţiile reprezintă cel mai important mediator între variabilele psihologice – cum sunt încrederea, valorile şi atitudinile – şi acceptare. Toate variabilele influenţează acceptarea în parte printr-o evaluare emoţională colaterală. Doar încrederea, altruismul şi starea naturii modifică efectele percepute ale tehnologiei nu doar pe cale emoţională ci şi în mod direct.

În studiul nostru (al autorilor vânduţi cabalei oculte – n.n.), furnizăm informaţii grupate în mod neutru. Doar câteva persoane care au răspuns auziseră despre injectarea de aerosoli înainte de studiu şi nu a existat până acum un discurs public in extenso pe acest subiect.

Aici se încheie extrasul din studiul respectiv.

Aceasta este lumea în care trăim, una în care marea majoritate a oamenilor este prea dornică de a servi cancerului care consumă această planetă atât timp cât serviciul şi obedienţa lor produce un salariu şi o pensie. Paradigma curentă este deja într-un proces de colaps, iar cei ce încă refuză să creadă realitatea vor fi forţaţi în curând să o vadă. Dacă lucrăm cu toţii împreună am putea încă să dezvăluim adevărul teribil despre ingineria climei înainte ca structurile de putere să încheie pregătirile pentru a o aplica pe scară largă. Dezvăluind planurile criminale ale elitei satanice, îi putem opri.


Citiţi şi:

Chemtrails, extratereştri şi tehnologie E.T. – cucerirea voalată a planetei Pământ? (I)

Ciudate «pânze de păianjen» provenind din chemtrails cad în Texas și Arizona 
Folosindu-se de noua lege de «preîntâmpinare a infracțiunilor», Franța a arestat 24 de activiști climatici!
 

 

yogaesoteric
20 martie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More