Un nou vaccin periculos este pe cale de a deveni obligatoriu

Guvernul riscă din nou sănătatea românilor

de George Preda

Pe 22 mai, Madeleine Albright, fost Secretar de Stat SUA, a vizitat România. Obiectivul declarat ale vizitei sale a fost iniţierea unui program naţional de vaccinare împotriva cancerului de col uterin, folosind vaccinul Gardasil. Autorităţile române, slugarnice la orice iniţiativă occidentală, intenţionează să introducă un amplu program de „screening” şi vaccinare – aceasta însemnând că vor obliga toate fetele şi femeile să fie vaccinate preventiv şi să îşi facă anumite teste medicale periodice.

Nu este pentru prima dată când Madeleine Albright vizitează România, dar nu ca politician, ci ca reprezentantă a companiei farmaceutice Merck (cea care produce şi Gardasil, vaccinul împotrvia cancerului de col). „Începând din anul 1997, Guvernul României, în cooperare cu compania farmaceutică Merck şi Grupul Albright, care coordonează strategia de relaţii internaţionale a companiei Merck, au iniţiat un program de parteneriat privind crearea unui sistem de asigurare a tratamentului anti-retroviral pentru cazurile pediatrice de infecţie cu HIV/SIDA din România.”, declara în 2004 Ministerul de Externe, într-un comunicat de presă.

Ca şi în alte situaţii, campania de promovare a vaccinului împotriva cancerului cervical (Gardasil) este în primul rând o campanie comercială. Nu sănătatea populaţiei este cea care îi preocupă pe politicienii români şi pe reprezentanţii companiilor farmeceutice, ci propriile câştiguri. Cum altfel să ne explicăm graba cu care autorităţile române se pripesc să declare că vor introduce o vaccinare obligatorie şi deci vor cumpăra cantităţi substanţiale dintr-un vaccin care are foarte multe efecte secundare negative şi, de altfel, nu a fost suficient testat înainte de a fi lansat pe piaţă?!

Câteva fapte despre Gardasil 

• Acest vaccin a fost „inventat” de australianul Ian Fraser şi a fost licenţiat în vara anului 2006, fiind lansat pe piaţă masiv la începutul anului 2007.
• Vaccinul a beneficiat de o campanie agresivă de publicitate, invadând practic piaţa medicală. Campania de presă includea rapoarte elogioase ale unor medici care ridicau în slăvi eficienţa acestui vaccin în prevenirea cancerului.
• Se afirmă că virusul Papiloma este cel care produce cancerul de col uterin şi că vaccinul atacă câteva tulpini ale acestui virus.
• Programele de vaccinare preventivă se adresează fetelor la pubertate (aşa-numita perioadă pre-adolescentină, 12-13 ani). Alte programe de vaccinare au fost concepute pentru fetele şi femeile de până la 26 de ani, pentru alinierea gradată a întregii populaţii.
• Documentaţia oficială menţionează că înainte de a fi testat pe piaţă, vaccinul a fost testat pe 25.000 de persoane. Adevărul este că, dintre acestea, mai puţin de 1200 au fost fete la pubertate – cărora li se adresează în principal vaccinul. Prin urmare testele sunt practic neconcludente.
• La începutul anului 2007, câteva state din SUA au introdus vaccinarea obligatorie gratuită cu Gardasil. Primul stat a fost Texasul. În luna februarie 2007, mii de eleve au fost vaccinate cu Gadarsil în cadrul programelor şcolare. Efectele negative secundare ale vaccinului au dus la un veritabil scandal.
• În toate statele din SUA în care a fost introdusă vaccinarea obligatorie cu Gadarsil, reacţia promptă a opiniei publice a reuşit să stopeze acest proiect criminal.
• Există până acum mii de cazuri confirmate de efecte negative, de la ameţeli, leşinuri, vomă, stări de rău, până la paralizie, artrită, tromboză şi posibilă sterilitate.
• Campaniile de vaccinare gratuite nu reflectă nicidecum generozitatea companiilor farmaceutice. Acestea încasează sume uriaşe de la guvernele statelor care introduc campaniile de vaccinare. Iar banii provin, de fapt, tot din buzunarele populaţiei.
• Oficialii care acceptă introducerea programelor de vaccinare beneficiază de comisioane substanţiale din partea companiilor farmaceutice. Altfel spus, reprezentanţii guvernului se îmbogăţesc, iar populaţia e supusă unui risc inutil!
• Ca în cazul tuturor vaccinurilor, nu doar că eficienţa Gadarsilului nu este dovedită, dar acesta de fapt măreşte probabilitatea ca femeile să fie infectate ulterior cu Papiloma şi să dezvolte tumori canceroase!

Nu vă lăsaţi manipulaţi!

Un articol publicat de ziarul Ziua pe acest subiect debutează alarmant cu statisticile îngrijorătoare – „România se situează pe primul loc în Europa în ceea ce priveşte mortalitatea prin cancer de col uterin, iar şase femei mor zilnic din această cauză, în timp ce alte nouă cazuri noi sunt diagnosticate.” Ce urmăreşte mass-media, de fapt, prin această manipulare abil realizată, pentru a induce spaima şi a convinge cât mai multă lume să accepte vaccinarea? De ce nu se vorbeşte despre alte posibile cauze ale numărului mare de afecţiuni cervicale? Anticoncepţionalele, tampoanele, relaţiile sexuale arbitrare, începerea vieţii sexuale la vârste din ce în ce mai fragede sunt tot atâtea cauze ale degradării sănătăţii femeilor.

Vă reamintim că România este ţara cu cel mai mare număr de copii infectaţi cu HIV din lume. De câte suferinţe mai este nevoie până când românii să se trezească şi să nu mai accepte astfel de abuzuri ale guvernanţilor?!

Citiţi şi:

Infectarea criminală intenţionată cu SIDA în România

Plătim pentru propria moarte: vaccinurile care îmbogăţesc companiile producătoare pot să ne ucidă 

Produsele cosmetice uzuale conţin substanţe extrem de toxice 
 
 

yogaesoteric
30 mai 2008

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More