Un omagiu celor nevaccinați

Chiar dacă aș fi vaccinat complet, i-aș admira pe cei nevaccinați pentru că au rezistat la cea mai mare presiune pe care am văzut-o vreodată, inclusiv din partea soților, părinților, copiilor, prietenilor, colegilor și medicilor.

Oamenii care au fost capabili să dea dovadă de un asemenea caracter, curaj și gândire critică sunt, fără îndoială, cei mai buni dintre noi. Se găsesc peste tot, sunt de toate vârstele, nivelurile educaționale, în toate țările și de toate orientările politice.

Ei sunt de un tip special; ei sunt soldații pe care orice armată a luminii își dorește să-i aibă în rândurile sale.

Ei sunt părinții pe care fiecare copil își dorește să-i aibă și copiii pe care fiecare părinte visează să-i aibă.

Ei sunt ființe peste media societăților lor, sunt esența popoarelor care au construit toate culturile și au cucerit toate orizonturile.

Ei sunt acolo cu tine, par normali, dar sunt supereroi.

Ei au făcut ceea ce alții nu au putut, au fost copacul care a rezistat uraganului de insulte, discriminare și excludere socială.

Și au făcut-o pentru că s-au gândit că sunt singuri și au crezut că sunt singuri.

Excluși de la masa de Crăciun a familiilor lor, ei nu au văzut niciodată ceva atât de crud. Și-au pierdut locurile de muncă, și-au lăsat carierele să se ducă pe apa sâmbetei, nu aveau bani… dar nu le păsa. Au suferit discriminări incomensurabile, denunțuri, trădări și umilințe… dar au continuat să meargă mai departe.

Niciodată în omenire nu a mai existat o asemenea „distribuție”, acum știm cine sunt rezistenții de pe planeta Pământ.

Femei, bărbați, bătrâni, tineri, bogați, săraci, de toate rasele și religiile, cei nevaccinați, aleșii arcei invizibile, singurii care au reușit să reziste când totul s-a prăbușit.

Voi sunteți cei care ați trecut un test de neimaginat pe care mulți dintre cei mai duri pușcași marini, comandouri, beretele verzi, astronauți și genii nu l-au putut depăși.

Sunteți alcătuiți din ceea ce au făcut cei mai mari oameni care au trăit vreodată, acei eroi născuți printre oamenii obișnuiți care strălucesc în întuneric.

Christian Blanchon, General al Armatei Franceze

Citiți și:
Analist medical CNN, care a vrut interzicerea persoanelor nevaccinate din societate și forțarea copiilor să poarte măști, dezvăluie că masca a afectat sever sănătatea fiului ei
Date publicate de ONS britanic arată că în cazul copiilor vaccinați există un risc (șocant!) de 30.200% mai mare de a muri decât în cazul celor nevaccinați
Părintele Elpidie: Nu vă fie frică, este furtună mare, dar cârma corabiei, a vieții noastre, a planetei, o ține Dumnezeu, Tatăl nostru

 

yogaesoteric
20 septembrie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More