235 de sportivi au făcut stop cardiac de-a lungul acestui an, iar 119 au murit după vaccinul anticovid

Adriana Vitan Balint: „Oamenii mor de la vaccin! Nu puteți ascunde asta, numai un orb nu vede asta

Cu siguranță nu este normal ca tinerii sportivi să sufere de stop cardiac sau să moară în timpul meciurilor, dar anul trecut au fost numeroase cazuri.

Toate aceste atacuri de cord și decese au survenit la scurt timp după ce au primit vaccinul anticovid. Deși este posibil ca aceste incidente tragice să se petreacă și în cazul persoanelor care nu au primit vaccinul, totuși, numărul total indică în mod clar singura cauză evidentă.

Așa-zișii profesioniști din domeniul sănătății care conduc programele de vaccinare covid din întreaga lume continuă să repete că „vaccinul covid este un vaccin normal, sigur și eficient.

Așadar, ca răspuns la declarația lor, iată o listă în continuă creștere a tinerilor sportivi care au avut probleme medicale majore în 2021 după ce au primit unul sau mai multe vaccinuri. Inițial, multe dintre acestea nu au fost raportate. Știm că mulți oameni au fost sfătuiți să nu spună nimănui despre reacțiile lor adverse, iar mass-media nu le-a raportat. Acestea au început să se deruleze după primele vaccinări covid.

Mass-media mainstream încă nu le raportează pe cele mai multe, dar știrile sportive nu pot ignora faptul că jucătorii de fotbal și alte vedete se prăbușesc în mijlocul unui meci din cauza unui atac de cord. Mulți dintre aceștia mor – aproximativ 50%, potrivit site-ului goodsciencing.com.

Lista cu sportivii care au suferit reacții adverse sau chiar moartea la scurt timp după vaccinarea anticovid, poate fi accesată AICI, ordonată cronologic, pe lunile anului.

Iată câteva dintre afecțiunile raportate la sportivi:

  • Atac de cord sau stop cardiac
  • Cheaguri de sânge sau tromboză
  • Accident vascular cerebral
  • Bătăi neregulate ale inimii
  • Aritmie
  • Neuropatie
  • Moarte

Lista sportivilor decedați în urma vaccinării anticovid tot crește. În vremuri normale, aceste vaccinuri ar fi fost retrase demult de pe piață.

Sportivii sunt cumva în luminile rampei, dar oamenii obișnuiți care suferă efecte adverse nu se văd și aceștia sunt cu mult mai mulți. Oamenii obișnuiți nu fac O ȘTIRE.

Presa, mai nou, nu mai vorbește nici despre sportivi. Pentru că presa a încetat să existe.

OAMENII MOR DE LA VACCIN!!!! Nu puteți ascunde asta, numai un orb nu vede asta. Cercetați lista și vedeți-i pe toți, cu nume și prenume, cu cauza decesului și explicați-mi de ce mor. De ce până acum un an nu erau astfel de probleme în lumea sportului? Mă atenționeză facebook că e știre falsă. Păi mergeți pe google și căutați ce sportiv vreți din lista aceea.Veți găsi știri despre el, ba că a murit, ba că a făcut stop cardiac, ba că a colapsat pe teren. Ce e fals aici? Moartea oamenilor tineri și sănătoși e falsă? Nu vă e rușine, criminalilor?”, a comentat Adriana Vitan Balint.

Creșterea numărului de jucători care se prăbușesc în timpul meciurilor sau al antrenamentelor a devenit o preocupare majoră pentru cluburile din întreaga lume.

Citiți și:
O listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură
Părerea unui specialist: Nu vă vaccinați!
Dr. Steven Fishman – Cine va supraviețui holocaustului vaccinului?

 

yogaesoteric
12 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More