Un proces de mii de miliarde de dolari deschis în SUA ar putea pune capăt tiraniei financiare (5)

adaptare după un articol de David Wilcock
 

În iunie 2009, doi cetățeni japonezi au fost reținuți în timp ce intenționau să traverseze frontiera Italiei spre Elveția, cu obligațiuni americane în valoare de 134 de miliarde de dolari. Acesta fapt constituie începutul unor evenimente uluitoare, înconjurate încă de foarte mult mister, în care cifrele amețitoare aflate în discuție nu reprezintă partea cea mai senzațională.

Într-un interviu incendiar acordat lui David Wilcock, Benjamin Fulford (jurnalist binecunoscut pe plan mondial pentru dezvăluirile despre ceea ce am putea numi o contra-insurgență împotriva clicii criminale a aşa-zişilor „iluminaţi”), a făcut cunoscute informații cu totul extraordinare despre existența unui proces de despăgubire pentru o sumă astronomică, de mii de miliarde de dolari, împotriva unor organizaţii şi persoane fizice faimoase şi influente pe scena geopolitică actuală, cum ar fi Organizaţia Naţiunilor Unite sau premierul italian Silvio Berlusconi.

David Wilcock a făcut la rândul său unele cercetări personale, convingându-se astfel din plin de autenticitatea acestui proces uluitor care ar putea reprezenta sfârşitul tiraniei financiare a elitei „iluminate”.

 
Citiți partea a patra a acestui articol

Elita criminală acţionează acum precum Hitler la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial


DW
: Nu vreau să fiu avocatul diavolului, dar ai spus că societăţile secrete din Asia şi ţările nealiniate au făcut în aşa fel încât economia occidentală să intre în faliment.

Oamenii vor suferi atunci când se va produce acest colaps pe care voi chiar l-aţi intenţionat.

BF: Din păcate, din cauza faptului că toţi cei aflaţi la putere în Statele Unite, în Washington, pe Wall Street şi în Europa sunt foarte încăpăţânaţi, ei acţionează în această situație precum Hitler la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, care intenționa să aducă Germania în pragul ruinei înainte de a fi înfrânt.

Prin urmare, după cum stau lucrurile acum, o să avem parte de o iarnă grea în Statele Unite şi în Europa. Aceşti nemernici nu se dau bătuţi cu una cu două. Ei nu acceptă faptul că avem nevoie de o transformare fundamentală în modul cum este condusă planeta.

Vor apare campanii puternice de dezinformare

DW: Trebuie să ai în vedere că vor exista campanii foarte puternice de dezinformare, care vor avea ca scop să te facă să pari un nebun și tot ceea ce spui să pară o minciună.

Aceste grupări ştiu că războiul se dă de fapt la nivelul opiniei publice, de aceea se depun continuu mari eforturi prin care ei pozează în oameni obişnuiţi ce fac nişte simple comentarii pe forumurile şi blogurile de pe internet.

[Nota lui DW: Doi oameni de ştiinţă de la Universitatea Victoria din Canada au investigat problema din China a „armatelor” de falşi comentatori care sunt de fapt indivizi plătiţi să dezinformeze. Ei chiar au creat un soft cu ajutorul căruia pot fi descoperiţi şi eliminaţi falşii comentatori în proporţie de 85%.

Ziarul online India Daily a publicat un articol în care se afirmă în mod clar că nu doar China „inundă” internetul în acest fel (de aici şi numele de „Internet Water Army”).

Internet Water Army este un grup de indivizi care acţionează pe post de mercenari plătiţi ca să inunde internetul cu comentarii, bârfe sau alte asemenea conţinuturi dezinformatoare, pentru a construi sau demola credibilitatea a diverse articole, informaţii, site-uri web şi aşa mai departe.

Aceşti oameni demolează şi discreditează evaluările pe care consumatorii le fac anumitor produse şi servicii, creează imagini false, furnizează un simţ al percepţiei fals, toate acestea pentru a distruge adevărul.

Există oameni care condamnă China, susţinând că de acolo a început practica  Internet Water Army. Cu siguranță că ea foloseşte astfel de indivizi plătiţi, însă lista celor care recurg la aceste metode este uriaşă. Este deja o practică foarte răspândită în toată lumea. Corporaţiile îi folosesc, uniunile îi folosesc şi chiar şi partidele politice îi folosesc.

Falșii comentatori au ca scop să se înregistreze pe o pagină web şi apoi să producă un anumit conţinut, sub forma reclamelor, articolelor, a link-urilor către site-uri şi filme etc., cu scopul de a dezinforma şi a discredita.]

Situația concretă nu le va mai permite să dezinformeze

DW: Întrebarea este cum am putea preveni o astfel de dezinformare?

BF: Gravitatea situaţiei în care se află va fi mai puternică decât dezinformarea. Ei pot să spună ce vor. Parcă îi şi aud zicând: „Ei bine, acum am un cvadrilion de dolari. Un quintilion de dolari. Uite, îi am aici, în calculatorul meu!” Da? Bun, atunci încearcă să-i cheltuieşti. Vezi ce se petrece! Vezi cât de departe poţi să ajungi! Bush încerca să zboare spre Paraguay şi a fost oprit. Să vedem cum o să fie când el o să-şi ia cardul său negru, sau ce o fi având, şi o să meargă cu el la magazin, iar acolo o să i se spună „Ne pare rău. Nu puteţi cumpăra nimic.” Aceşti indivizi vor ajunge în stradă de îndată ce banii lor fictivi nu-i vor mai ajuta. Iar aceasta deja se petrece.


În spatele scenei au loc multe negocieri

DW: Ne-ai spus că, la momentul actual, nu s-a ajuns încă la un consens în cadrul Pentagonului şi că nu se ştie când sau dacă se vor face arestări în masă ale indivizilor corupți.

BF: Ceea ce ştiu este că gruparea „bună” din Pentagon se aşteaptă ca acest proces de judecată să fie lovitura care va declanşa totul. Acum multă lume se gândeşte în felul următor: am înţeles că sistemul este pervertit şi corupt, ne-am lămurit asupra acestui punct, dar nu prea ştim ce să facem mai departe. Sunt purtate multe negocieri, discuţii şi dezbateri în spatele scenei.

Din nefericire, după cum se prezintă situaţia, se pare că până nu se va ajunge la o situaţie şi mai haotică, aceşti oameni nu o să-şi concentreze suficient de mult forţele astfel încât să fie în stare să înceapă să construiască noi sisteme, noi înţelegeri pentru a administra această planetă.

O împărţire perfect echitabilă între Est şi Vest

DW: Ideea de bază pe care am expus-o ca principiu de operare este că civilizaţiile occidentală şi asiatică trebuie să ajungă din start la înţelegerea că vor împărţi totul între ele în mod egal, înţelegere care să stea la baza a tot ceea ce vom începe să construim peste vechiul sistem. Noi nu vrem ca, dintr-o dată, europenii şi americanii să primească ordine de la asiatici. La rândul lor, asiatici s-au săturat ca europenii să le spună ce să facă. Avem nevoie de un forum de discuţii în care să putem ajunge la un consens. Ambele părţi trebuie să cadă de acord.

De care parte vor fi ţările islamice în acea înţelegere 50/50?


BF
: Ţările islamice sunt în principiu de partea noastră, cu excepţia a câtorva colonii care încă sunt controlate de adepţii unui cult, care se pretind a fi musulmani. Adevărul este că ei se tem pur şi simplu să nu sfârşească precum Gaddafi, aşa că nu ies în faţă, dar în principiu sunt de partea noastră.

Poporul evreu trebuie ajutat să înţeleagă corupţia din interiorul conducerii

BF: Ceea ce chiar trebuie să facem acum este să ajutăm poporul evreu să-şi dea seama că mulţi dintre liderii săi fac parte dintr-un cult nebun. Ei nu ar trebui să le permită acestor indivizi să vorbească în numele lor ca popor. Ştiai că aceşti criminali sunt aceiaşi care au stat de fapt în spatele Holocaustului?

DW: Da, aşa este. Celor mai mulţi oameni le este extrem de dificil să îşi imagineze o asemenea atrocitate.

BF: Exact. Ei pe asta au şi mizat. E pur şi simplu ceva atât de greu de conceput, şi în acelaşi timp atât de îngrozitor, încât mintea omului abia poate să cuprindă. Dar toate acestea pot fi dovedite.

Plângerea penală este un document care ar trebui să îi convingă pe cei sceptici

DW: Un aspect pe care vreau să mă asigur că-l vom aduce în discuţie înainte de încheierea acestui interviu este prezentarea plângerii penale. Firma de avocatură menţionată în document este Bleakley, Platt and Schmidt LLP, din White Plains, New York. Principalul avocat din spatele acesteia este William H. Mulligan, Jr. Am vizitat site-ul lor. Sunt cu siguranţă o firmă juridică de bună credinţă, legală.

[Nota lui DW: Ulterior l-am contactat pe avocatul Mulligan, care mi-a oferit o declaraţie oficială înregistrată, prin colegul meu Kimberley Jaeger, în care a confirmat că procesul este autentic.]

Plângerea penală este un document foarte complex, încărcat cu cifre, nume, documentaţie. Sper că el va contribui semnificativ la spulberarea îndoielilor celor sceptici, deoarece este foarte cuprinzător.


Dezbateri deschise și dezvăluiri pentru a hotărî ce trebuie făcut în continuare

BF: Vă reamintesc că oamenii din spatele acestui proces judiciar sunt un grup important din Vest care îşi aduc contribuţia la crearea un sistem financiar internaţional mai sănătos, dar nu sunt singurii care fac astfel de eforturi. Sunt mulţi oameni care ştiu că ceva trebuie făcut.

După cum spuneam, situaţia actuală este destul de delicată. Am ajuns la concluzia că „haos” este cuvântul perfect care să descrie ceea ce se petrece chiar acum în cercurile de conducere a lumii occidentale. Aş include aici chiar şi Japonia. Este multă confuzie. Oamenii nu ştiu ce să facă mai departe.

Consider că este important să existe multe dezbateri deschise şi dezvăluiri, astfel încât oamenii să poată lua decizii în cunoştinţă de cauză. Sunt de părere că aceste discuții nu trebuie să mai aibă loc în spatele uşilor închise, ci să fie deschise publicului.

Dacă oamenii găsesc că există anumite puncte în care fie greşesc, fie sunt nebun, sunt deschis să le răspund. Nu consider necesar să răspund vreunei bârfe sau calomnii, dar dacă există argumente reale, voi fi încântat să le ascult.

Câteva propoziţii din plângere îşi au sursa pe Wikipedia

DW: Când m-am ocupat plin de sârguinţă să studiez documentul, cea mai mare îngrijorare a mea, pe care am publicat-o pe forum, a fost că în secţiunea 33 există opt fraze cu privire la Forul Economic Mondial. Când m-am întrebat dacă documentul era legal, am căutat Forul Economic Mondial pe Wikipedia. Frazele de pe Wikipedia erau aproape identice cu cele care erau conţinute în plângere.

BF: Este normal! Cel care a scris acest document legal ştia că Forul Economic Mondial de la Davos este implicat, pentru că există o înregistrare pe casetă a unei conversaţii cu Giancarlo Bruno, care este directorul pe probleme financiare al Forului Economic Mondial. Deci avem dovezi juridice că sunt implicaţi. Dar până la urmă ne întrebăm ce este Forul Economic Mondial? Avocatul s-a dus pe Wikipedia şi a copiat opt fraze pe care le-a ataşat în document. Aşa fac oamenii. Chiar şi avocaţii care redactează documente legale.


Legitimitatea Oficiului Internațional pentru Controlul Tezaurului este contestată

DW: În plângere este menţionat Oficiul Internaţional pentru Controlul Tezaurului, fiindu-i contestate caracterul legitim şi legătura sa cu ONU. Dacă arunci o privire pe pagina web a OICT, îţi dai imediat seama că ai de-a face cu nişte diletanţi.

BF: Aşa este, e mai mult o parodie. RC Dam, individul pe care ei se presupune că l-ar fi pus la conducere, este un oarecare cambodgian, care acum a fugit și se ascunde pe undeva. Nimeni nu ştie unde se află. El a fost crescut de CIA şi era doar un pion.

O fraudă financiară complexă şi de nivel înalt care implică Fiji

DW: Dacă intri pe Wikipedia şi cauţi Oficiul Internaţional pentru Controlul Tezaurului, găseşti informaţii despre frauda masivă pe care aceşti indivizi – pozând în membri OICT, care este, chipurile, instituţia unde sunt deţinute toate acţiunile băncilor lumii – au adus-o insulelor Fiji. Ei pretindeau că vor să finanţeze Fiji cu miliarde de dolari, ceea ce evident nu s-a petrecut. Orice escroc obişnuit ar trebui să aibă un tupeu imens să încerce să delapideze o ţară ca aceasta!

BF: Probabil că aceşti indivizi şi-au dat seama că şi cei care controlează în realitate sistemul financiar îşi bazează puterea pe fraudă. Aşa că şi-au încercat şi ei norocul, sperând să le pice ceva. Aşa înţeleg eu toate acestea. Ceea ce vreau să evidenţiez este că, deşi Keenan şi Scott au o anumită împuternicire în acest moment, nu ar trebui să li se dea în sarcină conducerea planetei.

[Nota lui DW: Din discuţiile mele cu ei reiese că nici ei nu vor şi nici nu se aşteaptă la aşa ceva.]

Prin intermediul Acordurilor de la Monaco, 117 naţiuni au fost de acord să construiască un nou sistem


BF
: Avem nevoie de o discuţie deschisă la care să participe mulţi oameni. Această discuţie urmează să aibă loc în cadrul forumului a 117 naţiuni, „Acordurile de la Monaco”. Aceste naţiuni au consimţit la construirea unui nou sistem financiar. Trebuie să convingem naţiunile G5 şi ţările lor satelit să participe la aceste dezbateri, astfel încât să putem crea cât mai repede noi structuri globale care să înlocuiască actualele instituţii corupte – ONU, Banca Mondială, Banca pentru Acorduri Internaţionale şi Fondul Monetar Internaţional (FMI) – cu ceva care să fie mai reprezentativ pentru oamenii de pe această planetă. Nu mă refer la un guvern planetar. Mă gândesc la un set de reguli generale care să se refere la planeta pe care trăim cu toţii, la aerul pe care toţi îl respirăm şi la oceanele pe care toţi le folosim. Nu la o reţea de control centralizată de tip Noua Ordine Mondială.

Tribunalul pentru crime de război din Malaezia – un alt semn că omenirea se trezește

DW: Există oare vreo legătură între Tribunalul pentru crime de război din Malaezia, care i-a declarat vinovaţi de crime de război pe Bush şi pe Blair, şi alianţa celor 117 naţiuni?

BF: Nu. Acest tribunal este doar un semn că omenirea se trezeşte şi că s-a săturat să fie controlată de această clică de criminali. Dar încă nu s-a ajuns la un consens în legătură cu ceea ce este de făcut în continuare.

Există mult sprijin pentru a crea o nouă instituţie de planificare economică

BF: Ceea ce pot să vă spun este că multă lume vine în sprijinul ideii mele de a crea o nouă agenţie internaţională de planificare economică ce ar fi menită să îndeplinească sarcini cum ar fi aceea de a transforma terenurile pustii în pământ arabil, de a repopula oceanele cu peşti, de a opri distrugerea mediului înconjurător.

Nu trebuie să fie un fel de guvern mondial, ci doar sub forma unor grupuri care să ducă la bun sfârşit proiecte la scară largă şi pe termen lung. Şi totul în folosul oamenilor şi al organismelor vii de pe planetă.

Toţi vor să salveze planeta, aşa că haide s-o facem!

Liderul ONU folosește documente ilegale


DW
: În finalul acestui interviu, voiam să mai adaug foarte pe scurt ceva în legătură cu Oficiul Internaţional pentru Controlul Tezaurului, şi anume faptul că am făcut public o declaraţie falsă. După ce am recitit documentul tău, am văzut că în el se specifică clar faptul că această organizaţie este neconstituţională, iar întreaga vină îi revine ONU, care i-a permis să prospere fără să infirme vreodată în mod public pretinsul lor statut legal.

BF: Aceasta se petrece deoarece Ban Ki-Moon însuşi, liderul ONU, foloseşte documente ilegale pentru a pune stăpânire pe ţările africane – aşa cum de altfel ei încearcă să folosească aceleaşi documentele ilegale pentru a pune stăpânire pe ţările Europei!

El menţionează că răspunde în faţa a „şapte familii”, cele care au pus bazele Consiliului de Conducere al Băncii Rezervei Federale. Însă aceste familii nu au nicio autoritate! Sunt o adunătură de escroci şi tâlhari. Trebuie să dăm afară tot acest gunoi.

De noi depinde să creăm un viitor așa cum ni-l dorim

BF: Nu aş vrea să încheiem într-o notă tristă. Ceea ce trebuie să facem este să punem capăt sărăciei, să oprim distrugerea mediului înconjurător şi să creăm un viitor minunat pentru planetă şi pentru locuitorii ei.

Citiți și:

Noua Ordine Mondială – Lumea încotro?

Comitetul celor 300: dezvăluiri despre ierarhia conspiratorilor 

Un acord secret de colaborare între NATO şi ONU încalcă prevederile Cartei Naţiunilor Unite

yogaesoteric
14 februarie 2014

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More