Adevărul despre acțiunile site-urilor ostile MISA

Campania susținută de denigrare și dezinformare pe care principalele mijloace media au purtat-o, și din păcate o poartă în continuare, împotriva MISA și a mentorului spiritual al acesteia, Gregorian Bivolaru, a fost dublată de o intensă activitate pe internet. Analiza lucidă a fenomenului evidențiază că această propagandă deşănţată şi plină de ură face parte dintr-o strategie sistematică de luptă împotriva mişcărilor spirituale, fiind alimentată de serviciile secrete. Cazul MISA nu este unul singular. Și în alte țări, în situații similare s-a acționat respectându-se același tipar.

Dovada zdrobitoare a implicării serviciilor secrete în campania de denigrare și discreditare a școlii noastre de yoga vine chiar din partea activiștilor notorii pe site-urile ostile MISA, cum este Cecilia Ghițulescu Tiz, care a recunoscut că este plătită de SRI pentru acțiunile prin care vizează distrugerea acestei școli spirituale. Alături de forumiștii de profesie care nici măcar nu au frecventat cursurile de yoga, dar care se declară experți în subiectul MISA, se află și câțiva foști cursanți ale căror ratări personale sau lipsuri de caracter au fost abil speculate de agenții serviciilor secrete, un exemplu semnificativ în acest sens fiind avocatul Mihai Rapcea. O altă dovadă concludentă a implicării SRI este demascarea spionului Valeriu Frunteș, care operează sub acoperirea de medic psihiatru în Franţa şi care a fost informator încă de pe vremea când participa la cursurile MISA.

Calomniile abjecte, insultele, amenințările, intruziunile inadmisibile în viața privată, minciuna sfruntată, violarea copyright-ului, lansarea unor site-uri false care imită site-ul yogaesoteric, crearea unor conturi false în unele reţele de socializare pe numele lui Gregorian Bivolaru și lansarea unor aşa-zise mesaje de e-mail din partea acestuia, sunt câteva dintre punctele aflate pe negrul rețetar al campaniei susținute de discreditare și denigrare a MISA.
 
Gravele încălcări ale legii au fost sancționate în anul 2010 de justiția română în cazul celui mai virulent site de propagandă împotriva MISA, acesta fiind suspendat. De asemenea, Cecilia Ghițulescu Tiz, cea mai ferventă activistă împotriva acestei școlii spirituale, a fost condamnată în Germania pentru calomierea unor yoghini.

În cadrul aceastei rubrici vă invităm să citiți articolele în care sunt analizate cu luciditate acțiunile site-urilor ostile școlii noastre de yoga și, de asemenea, investigațiile amănunțite care au scos la iveală dedesubturile mizerabile ale acestei campanii deșănțate, abil orchestrate din umbră.

yogaesoteric

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More