Un raport independent recent dezvăluie cifrele dezastrului din Norvegia: 76% dintre copiii internați de Barnevernet au dezvoltat deja probleme psihice

După ce timp de luni de zile mărturiile părinților despre abuzurile Barnevernet au fost desconsiderate, acum un raport al Centrului Independent de cercetări sociale ce aparține de Facultatea de Medicină a Universității pentru Știință și Tehnologie din Trodnheim arată proporțiile dezastrului.

 

Conform acestui studiu, peste 76% dintre copiii internați în centrele Barnevernet (Protecția Copilului din Norvegia) suferă de grave probleme psihice. Ministrul pentru Copii și Egalitate din Norvegia, Solveig Horne s-a arătat șocată, declarând că „cifrele sunt mult mai mari decât m-aș fi așteptat”.

Rezultatele studiului, care poate fi accesat aici (în limba norvegiană), au fost dezvăluite de românul George Alexander, fost director de grădiniță în Norvegia.

„Întrebarea pe care orice om de bun-simț şi-o poate pune acum este: De ce suferă 76 % dintre aceşti copii de grave probleme psihice dacă Barnevernet le asigură o viață atât de minunată?

De ce această industrie numită Barnevernet livrează pe bandă rulantă oameni bolnavi psihic în societate? De ce îmbolnăveşte Barnevernet copiii noştri? De ce îi distruge psihic?”, a comentat el pe Facebook.

Acesta mai afirmă că politicienii norvegieni au ascuns dezastrul, iar oamenii care au tras semnale de alarmă au fost dați la o parte, așa cum a fost și cazul său.

„Oamenii care au spus adevărul, cercetătorii incomozi, oamenii care au ieşit în stradă au fost dați la o parte. Politicieni de doi bani au mințit la televizor, prin Norvegia, că totul este perfect şi că pretențiile noastre sunt «vanvittige» – nebuneşti, aberante…

Dezastrul, însă, este dezastru, oricât te-ai juca, într-o stare de beatitudine, de inconştiență şi politicianism abject, cu vorbele… Și cu viața altora, din păcate!
Dați-le copiii înapoi familiilor Bodnariu, Nan şi tuturor celorlalți oameni pe care i-ați ucis aproape, prin indiferența şi răceala voastră! Prin diletantismul şi ochelarii voştri de cal prin care vedeți lumea aceasta!”, a încheiat el.


Citiţi şi:

Un reprezentant al grupării oculte Bilderberg se află în spatele Barnevernet, instituția care răpește copiii în Norvegia

Lituanienii acuză Norvegia că răpește copii pentru a fi folosiți drept material genetic. Cazul Bodnariu, la indigo

Furtul legalizat al copiilor și totalitarismul modern

 

yogaesoteric
28 mai 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More