Un renumit medic american vorbeşte despre secretul menţinerii tinereţii


„Renunţaţi la acest aliment considerat sănătos! Conţine cele mai multe chimicale şi metale grele”


Primele riduri apar la vârsta de 20 de ani, iar cu timpul ele devin mai evidente. Procesul de îmbătrânire este continuu, dar poate fi încetinit, iar efectele lui pot fi diminuate.

Brian Clement promovează medicina progresivă la nivel internaţional şi este directorul Hippocrates Health Institute din Florida, SUA. Acesta a declarat într-un interviu:
„Unele alimente considerate sănătoase sunt de fapt foarte periculoase şi trebuie să renunţăm la ele. Trebuie să înţelegem că modul în care ne alegem alimentaţia este un proces care ţine mai mult de o nevoie psihică decât de nevoile noastre curente. Trebuie să învăţăm cum să ne controlăm emoţiile când alegem ce mâncăm. În primul rând, este necesar să renunţăm la alimentele procesate şi la cele de tip fast-food. Acestea cu adevărat ne supun unor riscuri imense.

Peştele nu este un aliment sănătos. Nu este o sursă bună de acizi grași omega. Astăzi, el este cel mai periculos aliment de pe planetă; conţine cel mai ridicat nivel de chimicale şi metale grele în comparaţie cu orice altă vieţuitoare de pe pământ, inclusiv omul. Peştele mic este mâncat de peştele mare, peştele mare de unul şi mai mare şi într-un final, de noi, oamenii.

Dieta raw-vegană este cheia către o viaţă mai bună şi mai lungă. Studiile pe care noi le-am făcut arată că legumele, vlăstarii sau algele ajută la păstrarea membranei celulei şi, astfel, încetinesc procesul de îmbătrânire. Majoritatea oamenilor sunt ceea ce mănâncă, dar secretul longevităţii constă în diminuarea exceselor. O dietă echilibrată şi bogată în nutrienţi are un efect benefic asupra calităţii şi longevităţii vieţii. De-a lungul timpului oamenii au uitat să aibă grijă de ei şi au uitat de faptul că tinereţea vine de la interior către exterior. Suntem ceea ce mâncăm.”


Citiţi şi:

Părintele fitoterapiei româneşti ne dezvăluie secretul longevităţii! Care sunt cele şapte obiceiuri care apoi ne scurtează viaţa

Cele mai bune alimente regenerante şi anti-îmbătrânire (I)

Practica Ghizilor spirituali nemuritori de prelungire a vieții 
 

yogaesoteric
1 noiembrie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More