Un reputat doctor critică purtarea măștilor: De ce se promovează purtarea măștilor de către persoane sănătoase, asimptomatice?

 

Vă prezentăm informații pentru persoanele care apreciază dreptul fundamental la libertate de exprimare și care, de asemenea, nu consideră normală atitudinea pe care au manifestat-o autoritățile: „închideți-vă în case și faceți ceea ce vi se spune”.

Dr. Russell Blaylock, un reputat neurochirurg american, a scris un articol în care prezintă date concrete și studii care arată că utilizarea măștilor pe o perioadă lungă de timp poate:
1. provoca hipoxie la unii pacienți;
2. provoca hipercapnie (exces de dioxid de carbon în sânge) la aceiași pacienți;
3. afectează imunitatea pacientului: la expirație, virusurile respiratorii dăunătoare și bacteriile, atât cele bune și cele patogene sunt recirculate în loc să fie eliminate de sistemul respirator al organismului;
4. face să crească concentrația virusurilor potențial dăunătoare în pasajele nazale, care ar putea crește apoi probabilitatea ca acei viruși să intre în creier prin nervii olfactivi.

Citind extrasele din studiile lui Blaylock despre purtarea măștii se naște întrebarea: „De ce promovează birocrații de la OMS, așa-zișii specialiști, politicienii, jurnaliștii etc. purtarea măștilor de către persoane perfect sănătoase, neinfectate, asimptomatice – în special cele care locuiesc în zone din țări în care riscul de a intra în contact cu un caz de COVID-19 este de 1 la 10.000?”

Și apoi întrebați-vă ce alte strategii anti-COVID au fost planificate de aceiași „profesioniști”:
1. „aplatizarea curbei” îmbolnăvirilor (scăzând astfel șansele de imunizare de turmă și sporind, de asemenea, șansele pentru „al doilea val” bine mediatizat);
2. testarea masivă a populației – chiar și a persoanelor asimptomatice – cu kituri de testare infectate, nesigure, asigurându-se astfel că tot mai multe persoane vor fi diagnosticate în mod eronat cu COVID-19, când în realitate, multe dintre cazurile pozitive se vor datora pur și simplu unei răceli comune recente de la un coronavirus obișnuit;
3. „urmăririi de contact” intruzive, agresive și costisitoare a persoanelor asimptomatice, neinfectate, care au un test fals pozitiv;
4. propaganda agresivă transmisă maselor pentru a crește cererea și acceptarea unui vaccin, inutil, testat insuficient, cu efecte adverse grave, extrem de profitabil (rentabil pentru deținătorii de brevete și investitorii Big Pharma și Medical Technology, inclusiv cei de la CDC, OMS, GAVI, Bill Gates & Company etc.). Este important să menționăm că nu a existat niciodată vreun vaccin care să fi fost cu adevărat eficient pentru vreo infecție cu coronavirus în toată istoria mini-epidemiilor de coronavirus din trecut.

„Se știe că masca N95, dacă este purtată ore întregi, poate reduce oxigenarea sângelui cu până la 20%, ceea ce poate duce la pierderea cunoștinței, așa cum s-a petrecut cu colegul care conducea singur în mașina sa purtând o mască N95, care a leșinat și a suferit un accident auto. Sunt sigur că avem mai multe cazuri de persoane în vârstă, sau de orice persoană cu o funcție pulmonară slabă, care pot leșina și se pot lovi la cap, ceea ce, dacă lovitura e gravă, poate conduce chiar la moarte.

Un studiu mai recent, efectuat pe 159 de lucrători din domeniul sănătății, cu vârsta cuprinsă între 21 și 35 de ani, a ajuns la concluzia că 81% dintre ei au dezvoltat dureri de cap din cauza purtării măștii. Unii aveau dureri de cap preexistente care erau exacerbate de măști. Toți au simțit că durerile de cap le-au afectat performanța la muncă.

Din păcate, nimeni nu le spune persoanelor în vârstă, sensibile, și celor cu boli pulmonare, cum ar fi BPOC, emfizem sau fibroză pulmonară, despre aceste pericole. Atunci când purtați o mască facială de orice fel pot să apară perturbări severe ale funcției pulmonare și agravarea afecțiunilor pulmonare deja existente. Sunt puternic afectați pacienții cu cancer pulmonar și persoanele care au suferit o intervenție chirurgicală pulmonară, în special cu rezecție parțială sau chiar îndepărtarea unui plămân întreg.

Persoanele cu cancer, în special în cazul în care cancerul s-a răspândit, vor fi expuse unui risc suplimentar din cauza hipoxiei prelungite, deoarece cancerul crește cel mai bine într-un microambient cu un nivel scăzut de oxigen. Concentrația scăzută de oxigen conduce la inflamație care poate genera creșterea și răspândirea cancerului.

Episoadele repetate de hipoxie au fost identificate ca un factor semnificativ în ateroscleroză și, prin urmare, amplifică toate bolile cardiovasculare (atacuri de cord) și cerebrovasculare (accidente vasculare cerebrale).”


Citiți și:

Ţara care interzice purtarea măştilor din cauza anxietății provocate în rândul cetățenilor

Totalitarismul a trecut de la teorie la viața de zi cu zi. Masca obligatorie, ca simbol al fricii și al acceptării politicii liberalismului

Dr. Adina Alberts: Obligativitatea purtării unei măști în spațiul public închis, la serviciu sau în școală, nu poate fi impusă tuturor

 

yogaesoteric
10 iulie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More