Un simbol al comunităţii gay convertit la creştinism s-a căsătorit cu o femeie

 

Michael Glatze – considerat un adevărat simbol al comunităţii gay – s-a căsătorit la sfârşitul anului 2013 cu o femeie pe nume Rebeca. După cum menţionează DieuTv, în 2007, cu câţiva ani înainte de acest eveniment fericit, el a plecat de la revista gay Young Gay America, unde a ocupat postul de redactor-şef, datorită convertirii sale la creştinism.

Într-adevăr, spre întristarea comunităţii gay, Michael Glatze a devenit un „născut din nou”, un creştin.

„Homosexualitatea înseamnă moarte şi eu aleg viaţa” a fost una dintre declaraţiile sale care l-a pus în ipostaza de a fi violent atacat de către mişcarea homosexuală.

Şi căsătoria sa cu Rebeca a reaprins ura multora. Valul de ură a fost atât de violent încât a fost nevoit, din motive de siguranţă, să publice un articol pe site-ul american WorldNetDaily prin care îşi implora vechii prieteni să-l lase în pace.

„Mă rog la Dumnezeu în fiecare zi pentru siguranţa mea. Îl iubesc pe Dumnezeu. Îmi place viaţa mea de acum. Vreau să trăiesc o viaţă care Îl onorează pe Dumnezeu”, sunt câteva dintre declaraţiile făcute de Michael Glatze.

Citiţi şi:
Tacticile insidioase ale mişcării homosexuale
Un mare actor, simbol al frumuseții masculine, despre homosexualitate: «Este împotriva naturii. Noi, bărbații, ne-am născut pentru a iubi femeile!»

yogaesoteric
2 aprilie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More