Un studiu șocant dezvăluie că vaccinul anticovid provoacă avorturi spontane în 4 din 5 cazuri

Un studiu șocant, publicat în New England Journal of Medicine, dezvăluie că, atunci când femeilor însărcinate li se administrează vaccinul anticovid în primul sau al doilea trimestru, acestea suferă o rată de avort spontan de 82%, ucigând 4 din 5 copii nenăscuți.

Natural News a verificat cu propriile sale persoane de contact din domeniul științei pentru a revizui datele și a verifica de două ori toate calculele. Făcând aceasta, au reușit să confirme că studiul arată o rată de 82% de avorturi spontane la femeile însărcinate cărora li s-au administrat vaccinuri anticovid în primul sau al doilea trimestru.

Au fost studiate în total 827 de femei însărcinate. Dintre cele 827 de femei, 700 dintre ele au primit primul vaccin în al treilea trimestru de sarcină. Aceasta înseamnă că 127 de femei (827 – 700) au primit un vaccin în timpul primului sau celui de-al doilea trimestru.

Dintre cele 127 de femei care au primit vaccinuri în timpul primului sau celui de-al doilea trimestru, 104 avorturi spontane au avut loc înainte ca sarcinile lor să atingă pragul de 20 de săptămâni. Acestea sunt indicate ca „avorturi spontane” în tabel.

La un calcul simplu, 104 avorturi spontane (în primele 20 de săptămâni) din 127 de femei care au primit vaccinuri în primul sau al doilea trimestru, rezultă o rată de 82% de avorturi spontane în rândul acestor femei însărcinate care au fost vaccinate.

Este important de reținut că decesele copiilor nenăscuți în timpul celui de-al treilea trimestru sunt cunoscute ca „nașteri moarte” și nu avorturi spontane. Astfel, avorturile spontane nu ar fi putut avea loc, prin definiție, la femeile vaccinate în timpul celui de-al treilea trimestru.

Altfel spus, este imposibil ca o femeie care a fost vaccinată pentru prima dată în timpul celui de-al treilea trimestru să aibă un „avort spontan” în primele 20 de săptămâni, deoarece nu a fost vaccinată în primele 20 de săptămâni (iar femeile însărcinate nu călătoresc în timp). Astfel, aceste femei nu sunt incluse în numitorul utilizat pentru a calcula rata avorturilor spontane.

Vaccinurile cu proteina Spike administrate femeilor însărcinate – ,,o atrocitate”, avertizează dr. Peter McCullough

Așadar, 4 din 5 sarcini sunt întrerupte de vaccinurile anticovid atunci când aceste vaccinuri sunt administrate în primele 20 de săptămâni (cel puțin, conform micului set de date pe care îl avem până acum). Și asta înseamnă că valențele de „depopulare” ale vaccinului anticovid funcționează exact așa cum sperau globaliștii.

Studiile de biodistribuție (farmacocinetică) arată că proteinele spike ale vaccinului anticovid atacă direct organele de reproducere, cum ar fi ovarele. Având în vedere că proteinele spike sunt arme biologice proiectate pentru a interfera cu celulele umane, nu este deloc surprinzător faptul că acestea generează o rată ridicată de avorturi spontane la femeile însărcinate.

Dr. Peter McCullough, un expert în medicină internă și editor a două reviste medicale, deși nu caracterizează ce se petrece ca fiind o agendă de depopulare, este de acord că aceste vaccinuri atacă femeile însărcinate și cauzează avortul a peste 80% dintre copiii nenăscuți. El numește aceasta ,,o atrocitate” și spune că impunerea acestor vaccinuri la femeile însărcinate este „rușinoasă”.

Citiţi şi:
Vaccinarea anti-covid a femeilor însărcinate, suspendată la nivel naţional în Brazilia, după ce o gravidă injectată cu vaccinul produs de AstraZeneca a murit la Rio de Janeiro
Medicii kenyeni au găsit substanţe care provoacă sterilitate în absolut toate vaccinurile antitetanos cu care s-au vaccinat fetele și femeile kenyene

 

yogaesoteric
5 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More