Un transsexual a fost instalat președintele unei asociații de caritate pentru sănătatea femeilor, declanșând furia membrelor. Omul se laudă că a lucrat la „organizația LGBT a anului”

Un activist transsexual care a stârnit furie după ce a fost numit în fruntea unei organizații de caritate pentru sănătatea femeilor, a ripostat criticilor săi și a declarat: „Nu sexul meu la naștere intră în discuție, ci CV-ul meu”, notează Daily Mail.

Fundația Endometriois Coasta de Sud a fost condamnată de militanții pentru drepturile femeilor după ce organizația – care oferă sprijin celor care suferă de această afecțiune dureroasă a uterului (endometrioză) – a numit-o pe Steph Richards, un transsexual, în funcția de director executiv.

Criticii furioși au catalogat numirea ca fiind o „insultă” la adresa femeilor, în timp ce o mamă care suferă de o afecțiune gravă de zeci de ani a declarat că este „bolnavă” și „îngrozită” de această veste.

Dar activista laburistă din Portsmouth, doamna Richards – care a cheltuit 30.000 de lire sterline pentru o operație de tranziție de la bărbat la femeie și care a intrat anterior în conflict cu militanții feminiști – i-a acuzat pe criticii săi de „transfobie”.

Într-o declarație lungă publicată pe X, fostul Twitter, Richards a insistat: „Sexul meu la naștere nu intră în discuție – ci CV-ul meu”.

Ea a adăugat: „Directorii executivi sunt numiți de către consiliile de administrație/administratori datorită «setului lor de competențe», nu datorită sexului lor (rețineți că am un GRC)”.

Richards a declarat că experiența sa a inclus fondarea TransLucent, care a devenit organizația LGBT a anului și am făcut asta în 27 de luni.

De asemenea, el a câștigat premiul Inspirational Women of Portsmouth Awards 2023 la categoria „Inspirational Elder”.

Numirea ei/lui a fost întâmpinată cu un val de indignare pe rețelele de comunicare virtuală.

Jeanette Towey, în vârstă de 66 de ani, care suferă de endometrioză de la vârsta de 15 ani și a suferit cinci avorturi spontane din această cauză, s-a declarat „dezgustată” de această numire.

O mamă a doi copii, din Crowborough, East Sussex, a cărei fiică suferă, de asemenea, de această afecțiune, a declarat: „Numirea unei astfel de persoane într-un rol în cadrul unei organizații de caritate pentru endometrioză este o insultă extremă. Este îngrozitor. Nu am crezut niciodată că vom vedea o organizație caritabilă pentru endometrioză cedând în fața unei astfel de ideologii woke.

În timp ce Kellie-Jay Keen, fondatoarea mișcării Let Women Speak, a afirmat: „Toată lumea și-a pierdut judecata”.

Acesta este un dezastru absolut și un afront pentru toate femeile care suferă de endometrioză, ceea ce reprezintă aproximativ 10% dintre femei. Este cu adevărat insultător.”

Vorbind mai devreme la postul LBC, Richards a spus că a fost „obligată în mod corespunzător” să preia rolul de a conduce organizația caritabilă cu sediul în Portsmouth, după ce a fost abordată de administratorii acesteia.

Ea a spus că actuala președintă a organizației caritabile, Jodie Hughes, „se retrage” pentru a se concentra asupra cercetărilor sale de doctorat privind endometrioza, o afecțiune incurabilă în care țesuturi similare cu mucoasa uterină se dezvoltă în alte locuri, inclusiv în ovare și trompe uterine, afecțiune de care suferă și dna Hughes.

Administratorii au decis că organizația are nevoie de un activist cu un palmares dovedit pentru a duce mai departe organizația caritabilă și pentru a pleda pentru sănătatea femeilor din orașul nostru, de care este o nevoie disperată”, a declarat transsexualul.

Citiți și:
Un transsexual din SUA (bărbat ce-și închipuie că e femeie) este purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene
Părinți scandalizați după ce o școală din Oklahoma l-a numit director pe un transsexual cu antecedente de pornografie infantilă: „Această nebunie nu are ce căuta în sala de clasă”

 

yogaesoteric
20 noiembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More