Unde ești tu, Hipocrate? Medicina este mult prea politizată pentru a mai fi o știință…

Ținta tuturor acestor vaccinuri se spune că este imunitatea naturală a omului. Sprijinirea bolilor autoimune și a altor tulburări imune va asigura, se spune în liniște, prosperitatea cercetării farmaceutice și, prin urmare, va asigura un sistem de retribuire cu bani mulți și perpetuă pentru ceea ce se numește azi industrie Big Pharma. Atâta timp cât există încă oameni vii. Dar acesta nu este un scop în sine.

Cartarea vaccinurilor coincide cu clivajele geostrategice și dă naștere unui adevărat război, cu minimă atenție la protecția sau sănătatea populațiilor. Deci este și război biologic dar și comercial de un fel special. Vom vedea consecințele pentru declinul continuu al imunității umane și inocularea vectorilor genetici programabili care o pot modifica în funcție de anumiți factori specifici.

Toate acestea anunță noi patologii necunoscute până acum, dar și o suferință mai mare pentru majoritatea populațiilor, mai ales că sistemele de sănătate sunt în continuă degradare în ceea ce privește calitatea îngrijirii și a serviciilor. În aceste sisteme încă numite de sănătate, de fapt câștigul, banii și puterea au devenit factorul determinant. „Sănătatea” a devenit o industrie banală ca toate celelalte.

Toată lumea este liberă să-și formeze o opinie cu privire la un fenomen mai mult decât opac atunci când este vorba de o problemă majoră de sănătate publică. Totul este făcut pentru a menține această opacitate și acest aspect depășește cu mult simpla voință a unor guverne învechite ale căror șefi executivi sunt zdrobiți de o mașinărie implacabilă. Este o eclipsare totală. Cine ar fi de acord să i se facă coafura pe întuneric? Doar dacă te razi pe cap și nici atunci nu ți-ai asuma acest risc!? La fel este cu aceste vaccinuri de ultimă generație care prezintă o asemănare extrem de îngrijorătoare cu codul computerului sau cu limbajul mașinilor. Transumanismul nu este departe.

La un an după primul lockdown din 2020, epidemia a dispărut în Asia și nu a prins niciodată în Africa. Ea oferă însă un pretext neașteptat ca regimurile politice să blocheze totul. Deriva totalitară în anumite țări din Europa de Vest dar și la noi este cât se poate de vizibilă și ridică problema unei anumite predispoziții naționale la dictatura conformismului ambiental. Impunerea unei botnițe unei mari părți a populației nu numai că a fost acceptată, ci a generat apariția legiunilor de oameni și a unui nou fanatism de un zel de nedescris.

Aceiași oameni nu au niciodată întrebări când li se administrează vaccinarea, ceea ce denotă o dublă orbire. Omul a devenit un cobai prin propria voință și fericit să fie așa. Cu condiția să rămână în viață.

Vaccinurile Moderna și Pfizer [anticovid-19] se bazează pe o tehnică ARN mesager foarte avansată, extrem de adaptabilă, care poate fi actualizată întrucât un cod de computer poate fi reprogramat pentru a face față diferențelor (variantelor virusului)”, conform dr. John Brownstein de la Spitalul de Copii din Boston, Statele Unite.

Această definiție a produselor comerciale pe care politicienii fac presiuni să le inoculeze populațiilor umane sub eticheta luptei împotriva noului coronavirus este remarcabilă și reflectă foarte bine viitorul industriei farmaceutice în orizontul 2030-2040. Aceste tehnici pregătesc inocularea altor produse pe bază de nanoparticule, dar nu încă în acest stadiu. Sistemul imunitar uman este mult prea complex și imprevizibil pentru ca un plan de marketing farmaceutic să aibă un succes deplin la prima încercare.

Neacceptând legăturile suspectate dintre vaccinul AstraZeneca și tromboză sau mai probabil accident vascular cerebral ischemic, cum se face că zeci de milioane de ființe umane înzestrate cu o conștiință și inteligență (!?) acceptă voluntar să fie injectate cu produse comerciale despre care nu au nicio informație reală, mai mult, au fost fabricate în grabă cu tehnici inovatoare care sunt insuficient verificate și despre care nu știm nimic?

Este aproape uluitor ceea ce se petrece sub ochii noștri…

Citiți și:
Condiția noastră de muritori nu se „rezolvă” prin dictatură medicală sau științifică
Oameni buni, treziți-vă… Ne paște ‘dictatura medicală’

 

yogaesoteric
17 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More