Uniunea Europeană va face „tot posibilul” pentru ca Ucraina „să câştige războiul” împotriva Rusiei lui Vladimir Putin

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, l-a asigurat la Kiev pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski că Uniunea Europeană va face „tot posibilul” pentru ca Ucraina „să câştige războiul” împotriva Rusiei lui Vladimir Putin.

Iulia Timoșenko: „Ucraina a devenit liderul lumii libere”.

Zelenski a spus că Ucraina va fi una dintre cele mai puternice țări din Europa după victoria asupra invadatorilor ruși. El a menționat că „nu avem altă opțiune”.

Cam aceasta e imaginea de ansamblu a războiului ruso-ucrainean. Acest război nu este sub nicio formă despre Ucraina. Ci este un război între elitele globaliste, care se luptă să își păstreze puterea și privilegiile, și Rusia, care dorește schimbarea ordinii globale impuse unilateral.

În toată această ecuație, Ucraina nu este decât o piesă în mâinile acestora pe tabla de șah geopolitică. E adevărat că la acest moment este o piesă de rezistență, o cheie de boltă dacă doriți, fără de care șandramaua globalistă s-ar prăbuși. De aceea UE a promis că va face tot posibilul ca ea să câștige.

Dar de aici până la a considera că „Ucraina a devenit liderul lumii libere” (Vă dați seama? O dictatură centrul lumii libere!) sau că „va fi una dintre cele mai puternice țări din Europa” dacă va câștiga războiul, e cale lungă.

În realitate, după ce adevărații luptători vor câștiga războiul (dacă îl vor câștiga) prin sânge ucrainean, țara va reveni la poziția irelevantă de dinainte, fiind unul dintre cei mai corupți pioni de pe tabla de șah a băieților deștepți, care rămâne de văzut dacă o vor răsplăti cu un os ulterior sau nu.

Citiți și:
Paradoxul dictaturii din Ucraina
Ipocrizie în războiul ruso-ucrainean

 

yogaesoteric
7 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More