Unui băiat evreu, în vârstă de 15 ani, i-a fost revelat viitorul cutremurător al Israelului și al lumii în timp ce era în moarte clinică (II)

Natan, un băiat evreu în vârstă de 15 ani, a avut în data de 27 septembrie 2015 o experiență la granița dintre viață și moarte (EGVM). El a fost în moarte clinică timp de 15 minute, perioadă în care susține că a mers în Shamayim (Rai, în ebraică) unde i-au fost revelate anumite aspecte despre viitorul lumii, al Israelului și a posibilei declanșări a celui de-al Treilea Război Mondial, care includ referiri exacte la SUA si Orientul Mijlociu, mai precis Siria.


Citiți aici prima parte a articoluluiRabbi Rami Levy:

Chiar dacă este greu de înțeles cum se petrece, așa este: ceea ce aici ne ia mulți ani să învățăm, acolo poți înțelege într-un minut. Fiți atenți la ceea ce spune Natan, că singur putea să înțeleagă toate acestea. Nu este primul care a trecut printr-o astfel de experiență din care s-a întors. Eu personal cunosc foarte mulți la fel ca el și cu toții spun același lucru. Pot asimila un volum imens de informații într-o secundă. Aceasta înseamnă că respectiva ființă poate fi într-un loc și, în același timp, poate ști unde se află atât tatăl, cât și mama sa și ceea ce se petrece cu ei.

Natan: Știam tot.

RRL:
Toate evenimentele din viața omului de pe pământ îi trec prin fața ochilor. Este pur și simplu lumea adevărului, acolo totul se revelează în întregime. Nu este nimic ascuns. Sufletul poate primi un volum nelimitat de informații. Noi ne aflăm în această lume în care suntem limitați, dar acolo nu există limite. Sufletul este nelimitat. 15 minute înseamnă mult acolo. Cunoaștem și cazul lui Ari Hakadosh, are în timpul Chlichit Seoud (a treia masă oferită de Sabat) a ațipit timp de 1-2 minute. Când a fost întrebat unde a fost, el a răspuns că a fost în lumile de sus, unde a aflat noi interpretări ale Torei, dar ar putea să povestească totul în 70 de ani, chiar dacă în planul fizic trecuseră doar două minute. Acolo nu există săli de clasă unde vine cineva, îți explică ceva, apoi dai un test și dacă nu treci testul îl mai dai o dată. Acolo cunoști adevărul pur și simplu direct, singur și imediat.

Cineva din public:
Există timp acolo sau nu?

RRL:
Nu există timp. Este o dimensiune dincolo de timp. Când Natan spune 15 minute este vorba despre noțiunea sa despre timp. Acolo este tărâmul eternității.

Cineva din public:
Natan spunea că este important de care partea a trupului a fost ținut de acea entitate. De ce te-a ținut de piept?

N: Nu e de bine.

Cineva din public:
Care e concluzia? Ai vrea să te întorci acolo pentru altă vizită?

N: Depinde în care dintre locuri.

Cineva din public:
Deci nu ne-ai sfătui să mergem acolo?

N: Nu aș sfătui pe nimeni să meargă acolo. V-aș sfătui doar să faceți lucruri bune.

RRL:
Ne sfătuiește să citim Tora, să facem fapte bune. Răsplata este mare și în acest mod nu va trebui să trecem prin suferințe acolo, în cealaltă lume. Recompensa este enormă. Lui i-a fost arătată doar intrarea în Rai, partea cea mai de jos. Natan, spui că acolo ești sub forma unui suflet și că în acest stadiu înțelegi lucrurile de unul singur.

N: Da. Știam și ce se va petrece în viitor.

RRL:
Nu ai niciun dubiu. Totul este clar, știi pur și simplu. Ajungi acolo și știi deja totul. Dacă vezi un suflet știi cine a fost pe pământ. Dacă vezi un suflet în Gehenom, știi ce a făcut de a ajuns acolo și cum se simte în acel loc. Nu ai nevoie să întrebi.
Spui că ființele de acolo învățau Tora. Poți să ne spui cine erau aceste ființe? Nu nume sau unde au locuit, ci ce fel de ființe erau.

N: Nu erau Avrekhim (bărbați căsătoriți care studiază Tora în ieșive numite kolel) sau ceva de genul acesta. Erau oameni simpli care își alocau o perioadă zilnică de studiere a Torei. Dar am înțeles că era vorba de mai mult de atât! Că există niveluri și mai înalte decât acela.


RRL:

Ce crezi că există în straturile superioare?

N: Împărăția lui Dumnezeu.

RRL:
Cine ajunge acolo?

N: Oricine dintre cei care se căiesc. Dar nu din frica de a nu fi pedepsiți, ci din frica de păcat, din dorința de a ajunge în Rai. Asta am înțeles.

Cineva din public:
Acesta este nivelul cel mai înalt?

N: Da. Cel mai înalt. Vă amințiți de lumina de care vă povesteam? Acolo acea lumină este mult mai mare.

RRL:
Să ne întoarcem la faptul că ai spus că puteai ști ce se va petrece în lume. Ce ai înțeles că se va petrece?

N: Am înțeles că venirea lui Mesia și Geula (salvarea, mântuirea) vor avea loc în curând, în viitorul foarte apropiat. Este ceva iminent.

RRL:
Când erai acolo nu aveai conceptul de timp. Ce poți spune despre timp în acel loc? Ce înseamnă „iminent”, douăzeci de ani, doi ani, o lună?

N: Iminent înseamnă imediat, adică în următoarele luni.

RRL:
Știi și ce se va petrece? Știi asta de acolo?

N: Da, știu totul de acolo, doar de acolo.

RRL:
Ce perioadă traversăm acum?

N: Una deloc bună. Mântuirea este foarte aproape.
 
RRL:Și ce se va petrece în timpul acestei Geula?

N: Se vor petrece lucruri foarte rele. Dar nu pentru toată lumea din câte am înțeles.

Cineva din public:
Este sigur că Mântuirea va avea loc în lunile viitoare?

N: Da, va avea loc în lunile care urmează.

Cineva din public:
Există posibilitatea să nu aibă loc?


N:
Da, dacă toată lumea s-ar căi, asta nu s-ar mai petrece.

RRL:
Nu înseamnă că nu ar mai avea loc Geula, ci doar nu ar mai avea loc evenimentele rele.

Cineva din public:
Deci chiar dacă facem fapte bune sau rele, tot va avea loc.

N: Da, dar pentru cei care fac fapte rele, Mântuirea nu va fi plăcută ci foarte dificilă. Dacă ne căim ea se va petrece într-un mod plăcut.

RRL:
Din câte ai aflat acolo, cum se va petrece?

N: Situația nu este deloc bună în prezent, este foarte rea, de fapt. Va avea loc un război foarte mare. Toată lumea va fi implicată în acesta: goimii (neevreii), arabii, toată lumea se va întoarce împotriva Israelului și va participa la acest război.

RRL:
Cum va începe?

N: Numele persoanei care va demara acest război este Gog.

RRL:
Știi la cine se referă?

N: Da, știu cu precizie. Este vorba despre președintele Obama.

RRL:
El va demara acest război „Gog și Magog”?

N: Da, el va fi unul dintre ei, împreună cu armata lui.

RRL:
Împotriva noastră?

N: Da. La început toată lumea va dori să cucerească Ierusalimul. Absolut toată lumea. Se vor lupta între ei fără să țină cont de noi.

Cineva din public:
Cât timp va dura?

N: Nu va dura mult. Totul se va petrece în două săptămâni.

RRL:
Ce evenimente rele vor avea loc?

N: Câteva milioane de oameni vor muri. Din câte am înțeles vor fi salvați doar cei care se vor căi, precum și cei care studiază cărțile sfinte și fac fapte bune.

RRL:
În Ghemara (parte din Talmud) se afirmă că atunci când Rabbi Eliezer Hagadol a fost întrebat: „Ce putem face pentru a ne salva de chinurile profețite pentru «durerile facerii» lui Mesia (această expresie se referă la evenimentele care vor marca semnele vremurilor dinaintea venirii lui Mesia; este vorba despre cele 15 semne evidente enumerate în Talmud)?”, acesta a răspuns: „Trebuie să studiați Tora și să faceți gemilut chassadim (acte de caritate), acestea vor fi salvarea voastră”.
Acum spune-mi despre ce fel de război este vorba? Unul spiritual? Unul în care se vor confrunta soldați?

N: La început va fi o confruntare între soldați. Toată lumea va participa, pur și simplu, toții neevreii se vor lupta între ei pentru a pune mâna pe Israel pentru ca, în final, să se unească toți împotriva poporului lui Israel. Câteva milioane de oameni din poporul lui Israel vor muri.

RRL:
Cei care nu au respectat învățăturile din Tora și care nu au făcut mitzvot (fapte bune)?

N: Da.


RRL:

Și cu cei care respectă Tora și fac mitzvot ce se va petrece?

N: Depinde: unii sunt doar religioși, nu și credincioși cu adevărat. Însă, cei care vor face mitzvot din suflet, vor studia cu dăruire Tora și vor realiza acte de caritate vor fi salvați.

RRL:
Cum vor fi salvați?

N: Din câte am văzut acolo …

RRL:
Ce înseamnă că ai văzut? Ca un film al viitorului?

N: Da, am văzut viitorul ca într-un film. Chiar dacă l-am văzut în doar câteva secunde, perioada de timp cuprinsă în el e foarte îndelungată. Prima dată am văzut filmul vieții mele. Mi-a fost arătată întreaga mea viață într-o sutime de secundă. Și am văzut chiar fiecare secundă pe care am trăit-o de când eram bebeluș până în prezent. Absolut tot.

RRL:
Să mergem mai departe acum. Ai văzut ca un film al viitorului, a ceea ce se va petrece.

N: Da, am văzut cum toată lumea se va uni împotriva poporului lui Israel și va lupta contra noastră. Am văzut cum armata israeliană va rezista atacului timp de două zile. Apoi ne vor omorî, pur și simplu, și nu vom mai avea niciun sprijin în afară de a ne baza pe Hashem (Dumnezeu). Și, apoi, dintr-odată…

RRL:
Stai puțin, ai spus că armata Israelului va rezista doar două zile?

N: Da, apoi vom fi terminați. Nu va mai rămâne nimic din armata noastră.

RRL:
Deci nu vom mai avem deloc apărare, iar granițele vor fi descoperite?

N: Da.

RRL:
Deci spui că Gog este, de fapt, Obama. El reprezintă Statele Unite. Spui că el va conduce acest război? Și cine i se va alătura?

N: Iran, întreaga ONU, Rusia, Coreea de Sud și alte 70 de națiuni se vor ridica împotriva noastră. Absolut toată lumea.

RRL:
ISIS unde este în toată această poveste?

N: ISIS va răpi pur și simplu oameni.

RRL:
De la noi?


N:
Da, precum s-a petrecut în cazul lui Gilad Shalit (un soldat israelian care a fost ținut prizonier) și îi vor tortura. Am mai văzut că, pentru cei care merită să fie salvați, Har Hazeitim (Muntele Măslinilor), de lângă Ierusalim, se va despica în două, iar Mesia se va revela tuturor. Adică, se va arăta înaintea tuturor oamenilor și toți îl vor putea vedea pur și simplu pe Mesia și vor înțelege că este vorba despre El. Acesta va sta la intrarea în Har Hazeitim și va spune cine poate să intre și cine nu. Toți cei care nu vor merita aceasta vor rămâne afară și vor muri. Iar cei care vor merita mântuirea vor intra și vor fi salvați.

RRL:
Cum se va deschide muntele? Va fi precum un cutremur?

N: Nu.

RRL:
O bombă atomică?

N: Nu. Știți că pe Har Hazeitim există morminte. De acolo se vor ridica doi morți la viață. Unul dintr-o parte, iar celălalt din cealaltă parte, iar muntele se va despica în două. Așa se va petrece. Ce am mai văzut este faptul că Mesia este, mai înainte de toate, o ființă care nu poate să păcătuiască, nu a comis niciun păcat. Poate fi o persoană care este foarte bine cunoscută. Foarte, foarte mulți oameni îl cunosc din câte am înțeles. Dar toată lumea va fi surprinsă că dintre toți El este Mesia. El se va lupta împotriva lui Obama. Și nu doar atât. Îl va omorî și îl va îngropa în pământul lui Israel. Și am mai văzut că Mesia nu va vedea cine este credincios, cine are barbă, despre cine este vorba. În schimb, El va percepe gradul de sfințenie al fiecărei persoane, va simți puritatea fiecăruia, dacă a făcut mitzvot, dacă a făcut acte de caritate. Va face aceasta pentru a vedea dacă oamenilor le este cu adevărat frică de Rai sau pur și simplu le e frică de pedeapsă. Acestea vor fi criteriile judecății Sale. El nu va spune: „Tu porți o pălărie, tu o kipa așa că poți intra”, nu se va petrece așa. Va avea cu adevărat o anumită putere prin care va putea simți ce este autentic în sufletul fiecărei ființe.

RRL:
Te întreb din nou. Știi toate acestea de acolo?

N: Da.

RRL:
Asta înseamnă că acum o săptămână nu știai toate aceste lucruri.

N: Nu știam nimic din toate acestea.

Cineva din public:
Nu ai citit în cărți sau undeva? Nimic?

N: Nu.

RRL:
Revenim. El spune că Gog este Obama și că acesta va muri aici, pe pământul Israelului. Iar Hashem îl va îngropa pe Obama aici. Profetul Yechezkel (capitolul 39, versetul 11) spune: „În acea zi îl voi îngropa pe Gog în pământul lui Israel”.

N: Este exact ce mi-au spus. Exact!

RRL:
Și afirmi că Har Hazeitim se va despica în două? Profetul Zaharia (capitolul 14, versetul 4) spune următoarele: „Şi-n ziua aceea Îi vor sta picioarele pe muntele Măslinilor – care se află-n faţa Ierusalimului, spre răsărit –; şi muntele Măslinilor se va despica: jumătate spre răsărit şi jumătate spre apus: o foarte mare prăpastie; şi jumătate din munte se va pleca spre miazănoapte, iar jumătate spre miazăzi.”

N: Chiar așa scrie?


RRL:

Da, profetul Zaharia, cu foarte mult timp în urmă.

N: Este exact ce am văzut și ce se va petrece dacă lucrurile continuă așa ca în prezent. Cu siguranță!

Cineva din public:
De unde vom știi că toate acestea au început să se petreacă?

N: Înainte de toate, deja au început să se petreacă toate acestea. În data de 27 Elul (11 septembrie 2015).

RRL:
Deja a început totul de anul trecut?

N: Da, de anul trecut.

RRL:
Deci cu trei zile înainte de Rosh Hashanah (anul nou evreiesc) a început „Gog și Magog”?

N: Da, acest război deja a început.

RRL:
Cum de nu simțim nimic?

N: Pentru că Cel Sfânt nu va interveni de la început. Totul se va petrece într-o anumită zi. Ceva se va petrece și totul va exploda. Atunci vom ști imediat că suntem în plin pericol de război. Toată lumea va vorbi despre faptul că Al Treilea Război Mondial a început. Toată lumea va înțelege că Dumnezeu permite să aibă loc această situație.

RRL:
Deci ce afirmi este că va avea loc un conflict de proporții și toată lumea se va lupta contra celorlalți?

N: Da. Mai întâi se vor lupta unii contra altora.

RRL:
Și cu noi ce se va petrece?

N: Inițial vom fi excluși, însă ulterior toți se vor uni împotriva noastră.


Citiți și:

Apocalipsa lui Ioan, partea I

Programul planetar de acţiune urgentă NU APOCALIPSA

 

yogaesoteric
23 aprilie 2016

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More