Cartea jucată de Putin în Siria (I)

Acest articol publicat de un 
site
important al presei alternative din America, VeteransToday, arată că atacurile armate care au fost întreprinse de Federaţia Rusă în Siria duc în mod intenţionat şi la o blocare a mafiei mondiale Rothschild şi khazară, ceea ce a cutremurat întreaga agendă a serviciilor secrete CIA şi Mossad.

Când Putin a decimat ISIS în Siria cu curaj, el a dat în acelaşi timp şah-mat Mafiei Rothschild Khazară (RKM) chiar în fieful său sângeros de răzbunare direcţionată împotriva ruşilor non-khazari de mai bine de 1300 de ani. Pare să fie mult mai mult din această istorie în spatele îndrăznelii lui Putin şi a apărării hotărâte a aliatului său pe termen lung, Siria, care a cerut ajutor Federaţiei Ruse.

Notă: Chiar dacă unii directori ai VeteransToday pot avea acces la documente ultra-secretizate (beyond-black) ale Războiului Spaţial Secret (Secret Space War), nimic din materialele referitoare la Războiului Spaţial Secret din acest articol nu a avut drept sursă directorii respectivi sau documente obţinute prin intermediul lor, ci sunt din surse independente din afara site-ului menționat. Cea mai bună sursă care este disponibilă pentru majoritatea aspectelor Războiului Spaţial Secret şi a celui mai mare secret care îl înconjoară este reprezentată de cercetătorul de mare ţinută şi, de asemenea, autorul extrem de popular Richard Dolan. Cine a citit cărţile sale şi a vizionat prezentările sale de pe youtube, are o destul de bună documentare asupra acestor aspecte care sunt cel mai puternic secretizate.

Într-una dintre cele mai neaşteptate turnuri de evenimente din istoria recentă, Putin şi Federaţia Rusă, la cererea aliatului ei, Siria, a mutat forţe aeriene ruse în Siria şi a lansat rachete high-tech pe o rază mai mare de 1000 de mile pentru a decima rapid peste 40% din ISIS.

Această apărare fulger, curajoasă, neaşteptată a aliatului său de lungă durată, Siria, a decimat ISIS, dar de fapt este o mutare şah-mat împotriva întregii RKM, transmițând unde de şoc în întreaga lume, lăsând Pentagonul complet confuz şi CIA complet discreditată.

I-a lăsat, de asemenea, pe membrii Likud, pe Netanyahu şi pe lacheii lor din funcţiile de stat din Israel şocaţi, alarmaţi şi furioşi, încât acum sunt dezorganizați. Israelienii devin din ce în ce mai paranoici, cumpărând din ce în ce mai multe arme şi aşteptând o invazie din toate părţile în fiecare clipă. „Răsplata” faptelor rele este o adevărată pacoste, iar iadul pe Pământ pe care Likud-ul l-a creat pentru palestinieni se întoarce acum la ei acasă.

Dacă nu este curăţat Pentagonul infiltrat şi corupt de RKM şi nu se dez-mafiotizează CIA, DHS (Departamentul Securităţii de Stat din SUA) şi Rezerva Federală (banca centrală a SUA) este foarte posibil ca americanii să se trezească fiind trataţi asemenea palestinienilor de această maşină a terorii israelo-americană care pare acum să susţină o puternică luptă internă împotriva poporului american. Agenda ei? Să atenueze orice dezacord şi să continue fără probleme şi neabătută în dorinţa sa de a transforma America în Gaza II, cea mai nouă şi mai extinsă închisoare în aer liber din lume, şi să transforme americanii în noii săi palestinieni, după ce bineînţeles i-a cumpărat şi i-a vândut pentru profit, lăsându-i fără un sfanţ şi în stare de sclavie. 

Israelienii au fost induşi în eroare de către conducătorii lor, care i-au făcut să creadă că Rusia le vrea răul, dar aceasta nu poate fi mai departe de adevăr, căci mafia RKM şi conducătorii acesteia sunt cei care vor răul ruşilor non-khazari de mult mult timp. Aceste credinţe paranoide în acest caz sunt „proiecţii psihologice”, un sub-produs al procesului de acuzare a altora de ceea ce tu ai făcut în secret și refuzi să admiţi faţă de tine sau alţii. Acesta este un mecanism psihologic prin care RKM şi mulţi conducători israelieni au devenit cunoscuţi şi unul care îi protejează de adevăr cu orice risc, chiar cu riscul propriei „răsplăţi” în viitor.

Aceasta nu este necesară, deoarece tot ceea ce trebuie să facă este să îl dea afară pe Netanyahu şi pe teroriştii din Likud şi să continue procesul de pace care ar fi trebuit să fie încheiat cu mulţi ani în urmă, cu retrocedarea tuturor teritoriilor palestiniene până la frontierele din 1947.

Trist este că pacificatorii din Israel au fost ignoraţi timp de ani de zile şi marginalizaţi de către vulturii de război deţinuţi de RKM, care este incredibil de paranoică şi întotdeauna favorizează o strategie rapidă de prim-atac. De această dată nu au prevăzut apărarea Siriei de către Putin şi au fost prinşi complet descoperiţi.

Au crezut că marioneta lor, Pentagonul, nu va permite niciodată aşa o acţiune precum a realizat Putin. Nu s-au putut înşela mai tare, deoarece Pentagonul a fost declasat de ultimele arme super high-tech ruseşti care chiar funcţionau aşa cum li se cerea şi aceasta a făcut acum Pentagonul de râs.

Pentagonul arată cu degetul spre CIA, acuzându-i pe agenți că sunt dezorganizaţi, iar la rândul ei CIA acuză Pentagonul. Ambele instituţii au funcţionat sub vraja şi controlul RKM şi al Israelului, ajutaţi şi ademeniţi de trădătorii cu dublă cetăţenie israelo-americană, dar „în primul rând israeliană”. Şi pentru prima dată, mulţumită recunoaşterii autorilor atacului din 11 sept. 2001 asupra Americii, majoritatea încep să afle cine sunt aceşti indivizi după nume (PNAC-erii, Neoconservatorii de top şi ai lor lachei care au fost cumpăraţi şi vânduţi de RKM, precum şi fronturile ei de spionaj din America, cum este AIPAC – American Israel Public Affairs Committee – Comitetul de faceri israelo-american). Notă: PNAC = Project for New American Century (Proiectul pentru Noul Secol American).

Este posibil ca acest şah-mat asupra RKM în Siria să conducă la o completă pierdere a puterii pe care o are RKM, la eșuarea „planului Israelul Mare” de a ocupa întregul Orient Mijlociu şi apoi întreaga lume, precum și la eșecul utilizării NATO şi a lacheilor săi, a armatelor de mercenari ale Pentagonului şi CIA care doreau să înconjure Rusia şi să o balcanizeze.

Rezultatul final al acţiunii şah-mat în Siria a fost o cascadă de dezvăluiri şi eşuări pentru RKM, care au fost realizate de neaşteptata decimare de către Federaţia Rusă a grupării ISIS construită de RKM în Siria. Aceasta a deschis posibilitatea unui colaps complet al Imperiului Răului RKM în întreaga lume şi la scăparea de sub stăpânirea sa mizerabilă şi parazitară a instituţiilor cheie ale Americii şi a băncii centrale private, cea mai mare fraudă financiară din istorie. 

Acest şah-mat şi expunere a RKM este, de asemenea, posibil să conducă eventual la o boicotare completă a Israelului, la o sancţionare a sa sau la dezinvestire în acesta de către întreaga lume. În fiecare zi, din ce în ce mai mulţi oameni de pe toată planeta încep să înţeleagă că Israelul este acum principala sursă operativă a terorii de tip „steag fals” (false-flag) în Orientul Mijlociu şi în întreaga lume, incluzând atacul din 11 sept. 2001 şi bombardarea Murrah Building ca şi a turnurilor Khobar.

Ultimul grup american de nave cu armament şi portavioane din Orientul Mijlociu a fost chemat acasă, iar această acţiune a produs confuzie în mulţi care credeau că transportoarele nucleare americane şi scutul anti-rachetă de top Aegis erau invincibile şi ar fi trebuit să rămână pe loc cu scopul de a stopa ISIS.

Dar acum ştim că ISIS este o creaţie a Maşinii de Teroare israelo-americană a RKM şi este lipsit de raţiune pentru Pentagon să continue să ajute şi să susţină mercenarele războaie ale terorii din Orientul Mijlociu, sau să servească pe post de apărător a RKM şi Israel prin extinderea transporturilor Marinei Americane.

Administraţia SUA înţelege în mod clar acum că transportoarele navale americane sunt foarte vulnerabile faţă de aceste rachete noi super-avansate ale Federaţiei Ruse, față de cupola protectoare de blocaj electronic complet a oricărui radar străin, precum și a observării prin satelit, a aparaturii electronice şi a multor alte sisteme. Anumite persoane din interior afirmă că acesta este acelaşi sistem pe care dr. Keshe l-a inventat pentru Iran. Mai jos aveți o diagramă a cupolei pentru protecţie folosită de Federaţia Rusă în cadrul războiului electronic.

 

 

Anumiţi experţi de top în armament consideră că această armă rusească ultra high-tech poate să dezactiveze temporar sistemele de alimentare cu apă şi electronicele de pe navele americane, incluzând sistemele radar şi sonar, precum şi sistemul antirachetă Aegis. Există chiar rapoarte referitor la faptul că noile rachete ruseşti pot scufunda majoritatea navelor şi transportoarelor în 4-5 minute de la impact. Se pare că în acest moment navele americane sunt complet lipsite de apărare în faţa noilor arme ale Federaţiei Ruse.

Apărarea agresivă de către Federaţia Rusă a Siriei de ISIS plasează de fapt Maşina de Teroare israelo-americană în poziţie de şah-mat imediat pentru prima dată în istorie. Şi în acelaşi timp îi expune în primul rând pe cei care au creat ISIS, ISIL, Daesh, Al Qaeda şi Al Nusra şi altele asemănătoare, şi care le-au susţinut şi finanţat.

Este acum clar pentru întreaga lume faptul că ISIS, ISIL, Al Qaeda, Al Nusra şi altele asemănătoare nu sunt altceva decât grupări de mercenari plătiţi ai Maşinii de Teroare israelo-americană, ce sunt create în mod artificial, manevrate şi răspândite în stilul gladiatorilor, făcute doar pentru a se avansa pe agenda globalistă a Noii Ordini Mondiale a Mafiei Rothschild Khazare. 


De altfel, acum se cunoaște în mod sigur că această Maşină israelo-americană de Teroare este puternic implicată în acţiunile NATO
, care a fost metamorfozat într-un agent de teroare internaţională răspândită pentru a se realiza obiectivele de pe agenda globalistă a Noii Ordini Mondiale, dictată de Mafia Rotschild Khazară.

RKM lucrează prin lacheii săi şi prin agenţi de acţiune complet compromişi, controlaţi mental şi bine plătiţi. Membrii de top ai RKM care trasează direcţiile politice preferă să rămână în umbră dar amprentele lor sunt peste tot unde această Maşină a Terorii israelo-americană îşi scoate capul hidos, cum se petrece în Irak şi Siria cu ISIS, ISIL, Daesh, Al Nusra şi altele asemenea.

Maşina de Teroare israelo-americană este compusă din maşina de război israeliană şi servitorul ei infiltrat şi captiv, Pentagonul, care este acum specializat în utilizarea transportului aerian global cu control de la distanţă pentru a transporta opium din Afganistan în America şi în alte ţări, cu scopul de a obţine venituri masive neimpozabile, pentru a finanţa mare parte din aceste operaţiuni mizerabile de teroare.

Acum ştim cu siguranţă că această Maşină a Terorii israelo-americană, a RKM, a fost răspândită pentru a destabiliza state naţionale suverane, sau pentru a le distruge sistemele bancare independente de RKM, care au apărut independent de sistemul financiar privat fără acoperire al RKM, sau pentru a permite accesul la furtul resurselor naturale pentru corporaţiile asociate. Această Maşină a Terorii a fost, de asemenea, răspândită pentru a distruge orice ameninţare politică pe care orice naţiune suverană ar putea să o pună expansiunii imperiului RKM, un imperiu ascuns, secret, care operează printr-o răspândire fără limită a susţinerii sistemului financiar FIAT cu acoperire zero – „bani contrafăcuţi” – împreună cu lacheii numiţi şi aleşi, cumpăraţi şi deţinuţi de RKM.
Notă: Sistemul financiar FIAT implică utilizarea de bani fără acoperire, care sunt o monedă stabilită prin reglementare de către guvern sau lege. Denumirea vine de la latinescul „fiat” care înseamnă „să fie”, folosit în sensul de ordin sau decret.

Când sistemul colonial al imperiului britanic a început să se degradeze, păpușarii de top ai RKM care trasau direcţiile politice au decis să treacă acoperirea imperiului RKM într-un imperiu bancar secret RKM. Astfel, RKM a decis să coopereze cu şi să controleze acţiunile de independenţă din multe dintre coloniile care doreau să devină independente. Dar imediat mafia RKM a produs mulţi lachei în fiecare dintre naţiunile independente, care puteau menţine controlul său financiar secret asupra fiecărei naţiuni care dorise independenţa. Așa că, de fapt, nu a avut loc niciodată un sfârşit real al RKM sau al imperiului Coroanei britanice şi, de fapt, acesta este chiar mai puternic ca niciodată.


Păpușarii de top care trasează direcţiile politice ale imperiului RKM au fost furioși când ruşii au interferat cu Războiul Revoluţionar
; de aceea au decis să preia America înapoi mai târziu, prin diferite mijloace. Războiul civil a fost un alt efort al RKM de a câştiga controlul asupra Americii încă o dată dar, iarăşi, datorită interferenţei ruşilor, RKM a eşuat în mod mizerabil. Apropo, RKM a lucrat de ambele părţi, pentru a crea şi a susţine atât de multă discordie între Nord şi Sud, pe cât de mult a fost posibil, ca manevră a strategiei lor uzuale de a destabiliza prin divide et impera.

Manevra RKM de destabilizare pentru a recoloniza America în secret a fost întotdeauna principala strategie pentru a face SUA o parte din Imperiul Bancar secret al acestei mafii. Dar aceasta, de asemenea, a eşuat în mod mizerabil, deoarece preşedintele Andrew Jackson a expus pe deplin planul şi i-a dat de gol complet pe bancherii mafioți ai RKM care încercau să deturneze producţia monetară americană şi sistemul de distribuţie.

RKM a ordonat asasinarea preşedintelui Lincoln pentru acelaşi motiv pentru care a ordonat marionetelor de la JCS (Joint Chiefs of Staff – corp de comandă al Departamentului Apărării SUA) şi CIA să îl asasineze şi pe Kennedy, deoarece fiecare dintre aceştia a decis să tipărească şi să pună în circulaţie bani americani reali, fără să ceară dobândă pentru folosirea lor. Când Lincoln a negociat cu bancherii-mafioți de la RKM finanţarea cheltuielilor iniţiale ale războiului civil, se pare că i s-a cerut o rată a dobânzii de 39%. El a respins imediat aceasta şi a început să tipărească şi să pună în circulaţie dolari fără dobândă pentru utilizarea lor. Aceasta i-a înfuriat pe mafioții RKM care imediat au început să comploteze pentru uciderea sa. Cei care au fost spânzuraţi erau doar membri periferici.

Actorului John Wilkes Booth, cel care l-a ucis pe Lincoln în timp ce acesta se afla la teatru, i s-a permis să scape deoarece Secretarul de Război era parte dintr-un complot secret al francmasoneriei britanice, care a mers direct la vârf şi a implicat securitatea prezidenţială complet compromisă, exact ca oamenii din serviciile secrete care au renunţat la protecţia normală a lui JFK şi au făcut parte din acţiunea de ucidere a sa, ca accesorii, mai ales şoferul Greer, şi care au participat, de asemenea, la acoperire deoarece le era frică să nu fie demascați. Banii mulţi ai RKM au fost întotdeauna folosiţi pentru a infiltra şi a cumpăra lachei adânc în interiorul guvernului SUA şi al Pentagonului. Un alt individ a fost omorât într-un hambar care a fost incendiat, iar Booth a trăit.


Această ardere mocnită trans-generaţională a urii RKM a ieşit în sfârşit la iveală în Rusia în 1917
când bancherii-mafioți (inclusiv unele bănci mari de pe Wall Street) au finanţat şi creat bolşevismul şi au folosit fraţii şi surorile lor, „falşii evrei” khazari, pentru a face o revoltă şi a pune mâna pe Rusia, cu scopul de a tortura şi a ucide în masă peste 20 de milioane de ruşi iniţial, şi până la 100 de milioane în total. Înainte ca această operaţiune RKM să se desfăşoare, au existat masive operaţiuni psi, care au folosit grupuri politice plătite şi manifeste pentru a controla mental membri ai armatei ruse pentru realizarea acţiunii propuse.

Dar sistemul bolşevic din Rusia a căzut, deoarece orice face RKM, în cele din urmă se transformă în ruine datorită zgârceniei minţilor înguste a membrilor săi şi a urii parazite pentru umanitate, a angajării lor continue de a crea războaie fără sfârşit, ucideri în masă şi distrugeri cu scopul de a dobândi tot mai multă bogăţie şi putere.

Am înțeles acum de unde provine și cum s-a dezvoltat imperiul malefic RKM, precum şi modul în care sunt realizate tacticile sale prin lacheii cumpăraţi şi deţinuţi de această mafie. RKM este un grup de familii khazare care nu au deloc sânge evreiesc printre strămoşi dar care au pretins că au, cu scopul de a juca din plin cartea holocaustului (pe care ele l-au pus la cale) şi a pretinde că sunt persecutaţi rasial ca minoritate (când de fapt nu sunt), totul doar pentru a suspenda orice critică şi corecţie a modalităţilor lor de acțiune.

Acum se înţelege că grupul RKM este un grup inter-generaţional de „familii descendente din Cain” care deseori foloseşte controlul mental bazat pe traumatizare şi acţiuni oculte avansate, violenţă extremă şi abuz sexual pentru fracturarea minţilor copiilor şi crearea de sub-personalităţi multiple subconştiente necontrolate de ei, care vor putea fi scoase la suprafaţă de către cei care controlează respectivul copil.

Aceste „familii cu aceeași descendență” sunt cunoscute pentru folosirea francmasoneriei de rang înalt ca acoperire şi, de asemenea, a unui sistem de cult satanic răspândit în întreaga lume numit „Procesul”, pe baza învăţăturilor lui JohnDee, Alister Crowley şi a altora precum Alice Bailey, Jack Parsons şi col. Michael Aquino.

 
„The Draco”, gardianul oficial al Districtului Financiar al City-ului Londrei, stat-naţiune separat cu propriii diplomaţi. Ar putea această statuie să reprezinte mai mult decât o ficţiune, cum ar fi extratereștrii reptilieni draconieni?

Alister Crowley a vizitat Egiptul şi, când a fost în interiorul unei piramide, un extraterestru mare gri a trecut printr-un perete şi i-a apărut. Numele acestei entităţi era Seth, iar ulterior templul lui Set a fost creat în asociere cu aceste entităţi mari, gri, extraterestre. Cu ajutorul lui Alister Crowley am putea să documentăm în primul rând o asociere clară cu extratereştrii gri mari şi malefici, care acum se ştie că lucrează ca şi servitori ai extratereştrilor draconieni.

Mai târziu s-a zvonit că persoanele din comanda supremă a naziştilor au fost implicate în ritualuri negre ale Reich-ului la castelul Wewelsburg şi au dezvoltat o asociere cu extratereştrii malefici care le-au furnizat tehnologie. Deoarece Hitler deseori respingea recomandările conducătorilor armatei sale şi a lăsat americanii şi francezii la Dunkirk să scape, aceștia au complotat să predea serviciilor secrete americane toate secretele lor referitoare la extratereștri, în schimbul imunităţii totale şi a unor funcţii de consultanţi în serviciile secrete americane, pentru a fi folosiți împotriva bolşevicilor lui Stalin.


Astfel serviciile informative americane au rămas cu clopotul nazist (Die Glocke) şi cu alte sisteme de armament foarte avansate
, incluzând desene de portavioane şi planuri pentru rachete balistice intercontinentale, ca şi cu o semnificativă cantitate de plutoniu rafinat care a fost folosită la învingerea Japoniei, dar, de asemenea, au ajuns să fie în posesia sistemului de control mental bazat pe traume, dezvoltat de Mengele şi echipa sa.

Înțelegem, de asemenea, că aceste familii RKM au o puternică dorință de răzbunare împotriva oricărui grup care le-a blocat „progresul” şi sunt cu totul dedicați în distrugerea completă a acestora, după ce le vor fi furat şi ultima picătură de proprietate şi bogăţie pe care au obţinut-o, aşa cum au făcut în Rusia în 1917 prin instrumentele lor bolşevice khazare.

RKM încă blamează Rusia şi Persia (Iranul de azi) pentru distrugerea naţiei Khazare în jurul anului 1000 d.C., ceea ce s-a petrecut pentru că aceasta refuza să înceteze să mintă, să înşele şi să fure la drumul mare. Khazarii îşi făcuseră o reputaţie din prădarea şi uciderea călătorilor şi asumarea identităţii acestora. Naţiunile din jur, Rusia şi Persia, i-au avertizat pe khazari să înceteze cu astfel de practici în anul 700 d.C., şi au cerut naţiunii khazare să se convertească la creștinism, islam sau iudaism, cu scopul de a deveni oameni mai buni, cu simţ al moralităţii şi cu caracter.

Mafia RKM, adică „imperiul răului”, este cel mai mare Cult al Morţii din lume. A cuprins lumea în ghearele sale inimaginabile chiar de la începutul anilor 1800, în cea mai mare parte prin control asupra sistemului monetar FIAT privat central şi sistemului bancar de camătă dăunătoare. RKM a folosit „banii magici babilonieni”, războaie continue şi ucidere în masă pentru a-şi creşte puterea şi bogăţia.

Dar mulţumită apariţiei internetului cu răspândire în întreaga lume, o adevărată invenţie revoluţionară, cel mai bine denumit – noua presă Gutenberg, toate secretele ies la suprafaţă şi lumea află de toate tainele murdare şi diabolice care susţin puterea mafiei RKM. Fără o secretizare abjectă, RKM devine pe deplin expusă iar acum este dezasamblată de întreaga lume, bucată cu bucată. Şah-mat-ul dat de Federaţia Rusă în Siria mafiei RKM i-a produs deja afectări serioase şi a dat în vileag pe larg Maşina de Teroare israelo-americană, un instrument important al RKM folosit pentru a extinde puterea sa şi abilitatea de a accesa resursele naturale şi bogăţiile naţiunilor invadate, dând în schimb mai nimic, contribuabilii americani fiind nevoiți să plătească şi această factură.

Această diabolică Maşină a Terorii americano-israeliană a instigat la ucideri în masă care nu erau necesare, a provocat mizerie umană fără sfârşit şi suferinţă, doar pentru a creşte puterea şi profitul RKM, ale băncilor asociate şi ale marilor corporaţii internaţionale. Multe naţiuni din întreaga lume construiesc acum programe de protecţie împotriva RKM şi a petro-dolarului american, care este cheia de a fura bogăţie de la oricine îl foloseşte. În curând petro-dolarul american va cădea în dizgrație şi va înceta să mai fie moneda cea mai folosită din lume. Aceasta va însemna căderea guvernului saudit care va fi înlocuit probabil cu un guvern popular total nou, şi probabil acelaşi lucru se va petrece în Israel, Turcia şi chiar SUA.

Regele Khazariei a ales iudaismul, dar a selectat stilul numit iudaism talmudic babilonian secret, un iudaism bazat pe vrăji şi magie neagră luciferică, asasinări secrete prin otrăviri, şi răul cu două feţe care o arată doar pe cea frumoasă, la fel ca arta babiloniană secretă de a face „bani din nimic”, utilizând o schemă ocultă de magie neagră de camătă dăunătoare şi de bani contrafăcuţi, fără nicio acoperire.

Deoarece comportamentul de tâlhari la drumul mare al khazarilor a continuat fără schimbări, în cele din urmă ruşii şi perşii nu au mai tolerat aceasta, așa că au atacat şi au distrus Khazaria. Conducătorii khazari au scăpat înainte de a putea fi prinşi şi au luat multe bogăţii cu ei pentru a pune bazele RKM şi a deveni cei care schimbau sau dădeau cu împrumut bani în Europa, ulterior devenind bancherii mafiei RKM, cu centrul în districtul financiar al City-ului Londrei.

Citiți continuarea acestui articol


Citiți și:

Haosul evident al sistemului financiar ce este controlat de aşa zisa Kabala creează oportunitatea pentru REVOLUŢIE!

Sfârşitul inevitabil al capitalismului şi naşterea statului poliţienesc global

Itinerariul straniu al unui copil ce a fost inclus într-un «Program Secret Negru» (Black Program) (I)

 

yogaesoteric
23 aprilie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More