Uraganul HARVEY din Houston: o urmare firească a «terorismului meteorologic» sau o răzvrătire a naturii împotriva omului?

 

Un număr tot mai mare de observatori, website-uri şi analişti au ajuns la concluzia că Uraganul Harvey a fost „aranjat” şi transformat într-o „armă a naturii” printr-o combinaţie între metodele de manipulare a temperaturii la sol şi împrăştierea dârelor „chemtrails”.

Poate că pentru unii dintre noi sună absurd la prima vedere, până când luăm act de faptul că Al Gore a declarat că activitatea omului influenţează clima zi de zi. Se numeşte „schimbarea climatului”, şi de fapt Al Gore şi „alarmiştii climei” ne spun în mod direct că noi am creat Uraganul Harvey şi toate celelalte evenimente meteorologice extreme pe care le vedem. Modificările vremii, cu alte cuvinte, constituie o realitate certă pentru „alarmiştii climei”. Toate mijloacele principale de informare (mainstream media) insistă în mod constant că uraganele, secetele, inundaţiile, furtunile de zăpadă şi tornadele sunt toate create fără intenţie de activitatea omului.

Diferenţa majoră dintre Al Gore şi teoriile din „războaiele meteorologice”, este că cei care cred în războaiele meteo insistă că aceste uragane sunt create în mod intenţionat, amplificate selectiv şi direcționate spre ţinte alese. Cu alte cuvinte, Al Gore afirmă că uraganele sunt create de activitatea omului, în timp ce susținătorii tezei războaielor climatice afirmă că acestea sunt controlate cu mare atenţie şi folosite ca arme de terorism pentru a provoca daune economice şi a atinge praguri psihologice ce implică teroare şi moarte.

La prima vedere această abordare sună absurd pentru majoritatea oamenilor, dar există o comunitate a celor sceptici care insistă că asemenea evenimente nu sunt accidentale, ci sunt folosite deliberat ca arme. În acest articol ne propunem să dezvoltăm acest subiect, aruncând o privire mai atentă în acest colţ al internetului unde războaiele climei, modificările ei şi geoingineria au devenit subiecte bine cunoscute, ca explicaţii alternative pentru manifestările bizare ale vremii. Tema nu este deloc una speculativă, existând de fapt cel puţin două patente ce descriu în amănunt o astfel de tehnologie, incluzând un sistem de energie space-based ce poate modifica „părţile componente ale vremii”, printre care şi uraganele.

Unul din cele mai renumite site-uri ce prezintă astfel de informații este WeatherWar101.com, al cărui autor – un fost inginer de reţea – explică:

„De zece ani am căutat să demonstrez incontestabila realitate că fenomenele meteo extreme cu care ne întâlnim zilnic – viiturile, inundaţiile şi vremea severă – sunt de fapt induse şi produse artificial. Negarea faptului că aceste evenimente meteorologice sunt produse de om este asemănătoare cu negarea existenţei unui motor cu combustie, și realitatea lor este la fel de uşor de dovedit. Dacă putem înţelege fierberea apei, putem înțelege şi de unde provin bilioanele de galoane de vapori de apă care creează şi alimentează în fiecare zi bilioane de galoane de apă ce inundă complet diferite zone, peste tot în lume. Aceste fapte nu sunt ceva discutabil şi sunt la fel de uşor de observat ca lumina soarelui.”

Autorul semnează cu pseudonimul Sofia Smallstorm, pentru a-şi proteja identitatea. Această persoană a scris prefaţa cărții No Natural Weather: Introduction to Geoengineering 101.

Site-ul WeatherWar101.com a publicat o analiză de 14 minute despre Uraganul Harvey în care susţine că acesta a fost amplificat de „generarea vaporilor de apă la sol în Texas, Louisiana etc.” În filmare se afirmă de asemenea: „Nu este nicio coincidenţă că Uraganul Harvey loveşte Statele Unite exact la 25 de ani după ce Uraganul Andrew a lovit Florida. Din moment ce toate aceste furtuni sunt clar şi evident produse în mod intenţionat, şi «Uraganul Aniversar» a fost aranjat.”

Există într-adevăr generatoare de vapori de apă ce pot dezlănţui nori?

Ideea existenței la sol a unor generatoare artificiale de vapori de apă ce pot contribui semnificativ la cantitățile uriașe de apă revărsate de Uraganul Harvey, de exemplu, este privită cu scepticism de cei care nu au studiat niciodată aceste aspecte. Conform estimărilor recente, Uraganul Harvey a descărcat 11 bilioane de galoane de apă în Houston şi zonele limitrofe. Pentru a genera la sol o cantitate de vapori de apă ce ar contribui cu numai 1/1000 din acest volum – doar 11 milioane de galoane de apă – ar fi necesară o flotă masivă de generatoare mecanizate de vapori de apă, care ar consuma o cantitate uriaşă de combustibil şi electricitate. Aşa ceva pare ireal pentru orice analiză raţională.

În ciuda faptului că se dispune de această tehnologie, este greu de imaginat existenţa unei aşa mari reţele de generatoare de vapori de apă, ce lucrează în ascuns. Şi la urma urmei, energia solară face toată această treabă gratis încălzind oceanele şi evaporând apa sub formă de furtuni. Încercarea de a creşte numărul celor 11 bilioane galoane de apă (1 galon = 3,79 litri) ce se evaporă, de care deja se ocupă soarele, pare inutilă. Puterea naturii este cu mult mai mare decât orice contribuție ar putea aduce omul, iar ideea că noi putem genera un sistem masiv de furtuni pare puţin probabilă.
La fel este şi ideea că activitatea umană poate schimba drastic clima Pământului. Cu toată isteria şi teama provocată de alarmişti despre schimbarea climei, acţiunile omului reprezintă doar o mică parte ce contribuie la fenomenul pe scară largă condus de activitatea solară, vulcani şi alte asemenea fenomene.

Și totuși…

Tehnologia de modificare a vremii există
(Citiţi aceste rânduri pentru a vă convinge)

La ora actuală nu mai există niciun semn de întrebare cu privire la faptul că tehnologia de modificare a vremii există şi este deja răspândită în toată lumea. Cei care susţin existența activității de control a vremii citează acest brevet al US #201000074390A1, numit „Metoda de modificare a climei şi a producerii vaporilor pentru modificarea climei”.

După cum se arată în rezumatul brevetului:

„Un reactor de fuziune nucleară (2) sau un reactor de fisiune nucleară (22), este folosit ca sursă de căldură. Un schimbător de căldura (11 sau 37) care conţine apă ce poate fi încălzită (15) este utilizat pentru generarea vaporilor de apă. O ţeavă de circulaţie (10 sau 26), prin care un lichid de răcire a reactorului de fuziune nucleară ori de fisiune nucleară sau pentru a conduce curenţii de aer cald, este fixată aşa încât să se extindă până la schimbătorul de căldură şi să fie în contact cu apa pentru a putea fi încălzită. Astfel sunt generați vaporii de apă. Vaporii de apă sunt pulverizați spre cer printr-un tub de eliberare a vaporilor (12 sau 36). Se formează un nor care blochează lumina soarelui ce reduce temperatura de la suprafaţa pământului. Aceasta permite o modificare a vremii fără a folosi vreun gaz cu efect de seră, cum ar fi, de exemplu, dioxidul de carbon.”

Un alt brevet american (#20100224696 A1) este numit: „Managementul vremii ce foloseşte sistemul de energie bazat pe spaţiu”. Acesta descrie o tehnologie pentru producerea şi controlul uraganelor:

„Sistemul de energie bazat pe spaţiu (space-based) şi metoda de modificare a vremii care foloseşte energia ce ia naştere în spaţiu.
Acest sistem menţine corectă poziţia şi alinierea componentelor sistemului fără a folosi structuri interconectate. Elementele sistemului de energie sunt lansate pe orbită, iar acestea plutesc într-o perfectă aliniere (poziţie, orientare şi formă), folosind un sistem de control. Energia generată de sistemul de energie spaţial se aplică unui fenomen meteorologic, spre exemplu, un uragan, şi îl modifică prin slăbirea sau risipirea acelui fenomen. Un fenomen meteorologic poate fi influenţat prin modificarea temperaturii unei părți a lui, cum ar fi, de exemplu, ochiul uraganului, prin schimbarea curenţilor de aer sau prin modificarea traiectoriei fenomenului meteo.”

Tehnologia de modificare a fenomenelor meteorologice nu este o teorie a conspiraţiei, din contră: este deja utilizată. De exemplu, un articol de pe SingularityHub descrie „ciudăţeniile climei” din Dubai şi cum s-a apelat acolo la tehnica avansată pentru a crea ploaia. Repetăm, nu este vorba de o teorie a conspiraţiei, ci doar de fizică inteligentă:

„Meteo Systems, o companie elvețiană, dezvoltă o tehnologie numită Weathertec. Ideea este să se construiască ionizatoare gigantice acolo unde vrei ploaie. Dacă umiditatea din zonă atinge minimul de 30%, atunci declanşezi ionizatoarele şi începi să pompezi electroni în atmosferă. Presupunând că ai temperaturi ridicate, electronii vor ascensiona o dată cu aerul cald şi moleculele de apă se vor condensa în jurul lor. Astfel, se obţin nori ce produc ploaie atunci când sunt suficienţi de denşi.”

În completarea acestei controverse, a venit şi Bill Gates care a anunţat o serioasă finanțare pentru perfectarea unor maşini care să pulverizeze nori folosind apă de mare, concepute să aducă ploaie în comunităţile ţintă.

Inhabitat.com explică:
„Fondatorul Microsoft a anunţat recent că intenționează să investească 300.000$ pentru cercetări la Universitatea din Calgary cu scopul de a afla soluţii şi răspunsuri inovatoare despre schimbarea climei. O parte a cercetării include teste de laborator cu maşini ce absorb apă din mare şi o pulverizează în aer, creând nori albi ce reflectă razele de soare departe de Pământ. Maşinile plutitoare ale lui Silver Lining pot înghiţi până la 10 tone de apă pe secundă. Dacă totul decurge conform planului, Silver Lining vrea să testeze procesul cu 10 nave răspândite pe o suprafață de 3800 mile pătrate în ocean.”

Aceasta se petrecea cu 7 ani în urmă, în 2010. Oare deja există aceste flote generatoare de fenomene meteorologice? Dacă sunt, atunci le ţin foarte bine ascunse.

Un alt site cunoscut ce vorbește despre geoinginerie este Geoengineering Watch al lui Dane Wigington. Este foarte consistent şi interesant și merită urmărit.

Istoricul uraganelor ne arată că „Mama Natură” le produce fără intervenția niciunei inginerii umane

Este totuși o mare distanţă între a putea genera precipitaţii și a crea uragane ce sunt conduse spre ţinte precise. Un efect ce trebuie luat în calcul atunci când se analizează mișcarea uraganelor este „efectul coriolus” – dat de mișcarea de rotație a Pământului – care provoacă forțe de rotaţie puternice în atmosferă ce fac ca furtunile din emisfera nordică să se rotească diferit față de cele din emisfera sudică. (De aceea uraganele par opuse unul față de celălalt când comparăm furtunile din emisfera nordică vs. cele sudice.)

Încălzirea apei oceanelor sub efectul razelor solare produce în cantităţi mari evaporarea apei, saturând aerul cu vapori ce se condensează ca urmare a schimbărilor de temperatură sau presiune atmosferică, rezultând formarea picăturilor de apă, ce sunt mai grele decât aerul şi drept urmare cad la pământ. Cu suficientă energie solară, forţele naturii pot genera adevărate furtuni catastrofale. Să crezi că fiecare mare furtună este o „armă meteorologică” produsă de o operaţiune secretă este o idee puţin forţată.

Cu toate acestea, modificarea sau dirijarea uraganelor este, din punct de vedere tehnic, o sarcină mult mai uşoară decât generarea lor de la zero. Unii dintre cei care susţin ideea războaielor prin influenţarea climei afirmă că uraganele nu sunt produse în întregime de sistemele artificiale, ci mai degrabă sunt conduse sau influenţate în ceea ce privește direcţia şi intensitatea lor. Multe licenţe susţin că aceasta este posibil, şi interesant este că oficiul de brevete al SUA nu le-a respins.

În loc de concluzie: Continuă să-ţi pui întrebări și fii curios, dar totodată gândeşte critic

Analiza, creativitatea, gândirea critică sunt practici sănătoase şi este bine ca oamenii să-și pună întrebări despre orice subiect, de la vaccinuri, la economie şi istorie. Mass-media minte tot timpul. Cam tot ce este etichetat drept „adevăr oficial” este adesea o colecţie consensuală de minciuni dorite de corporații. Media ce vorbeşte de medicină este învăluită de falsă ştiinţă şi propagandă.

Ai dreptul să-ţi pui întrebări pentru simplul motiv că aproape tot ce ţi s-a spus pană acum este denaturat, deformat, dacă nu chiar minciuni sfruntate. Aceasta nu înseamnă că trebuie să crezi orice teorie alternativă. Trebuie să gândim critic ce teorii să credem şi pe care să le respingem.

Ai o altă opinie? Fă cercetări. Gândeşte analitic. Nu crede tot ce citeşti, vezi sau auzi. Cel mai important, fă-ţi propria viziune şi nu lăsa o instituţie să-ţi spună care este adevărul ei, pentru că acestea mint despre aproape orice.


Citiți și:

Controlul climei și războiul geoclimatic

Omenirea se află în plin război mondial climatic de câţiva ani

 

yogaesoteric
20 octombrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More