Următoarea generație de vaccinuri: spray și pastile

Farmaciștii și laboratoarele guvernamentale dezvoltă vaccinuri care să fie mai ușor de administrat și de transportat pentru a combate variantele coronavirusului și a preveni viitoarele pandemii. Stiinţa lucrează neobosită să ne facă viaţa mai uşoară. Sau nu?

Următoarea generație de vaccinuri covid-19 în curs de dezvoltare ar putea veni sub formă de tablete sau spray nazal. Astfel, acestea ar fi mai ușor de depozitat și transportat, ne spun specialiştii, decât produsele actuale injectate, care sunt utilizate în campaniile de vaccinare din întreaga lume.

Noile vaccinuri, dezvoltate de laboratoare publice din SUA și companii precum Sanofi, Altimmune și Gritstone Oncology vizează, de asemenea, să producă răspunsuri imune de durată mai lungă și să fie mai eficiente împotriva variantelor noi ale virusului.

Vaccinurile autorizate în prezent în Statele Unite – produse de Pfizer/BioNTech, precum și de Moderna – este necesar să fie transportate și depozitate la temperaturi foarte scăzute și necesită administrarea a două doze la câteva săptămâni distanță.

Cele noi, din a doua și a treia generație, ar putea prezenta „o îmbunătățire a acestor limitări și ar facilita desfășurarea campaniilor de vaccinare mai ales în zonele rurale”, spune Gregory Poland, profesor și cercetător la Clinica Mayo din Rochester, Minnesota.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, 277 de vaccinuri împotriva covid-19 sunt în curs de dezvoltare în întreaga lume, dintre care 93 au fost testate pe oameni. Majoritatea celor din studiile clinice necesită o injecție, dar există două pe cale orală și șapte spray-uri nazale.

Multe dintre aceste vaccinuri de generație următoare se află în faza timpurie sau intermediară a studiilor, ceea ce înseamnă că este posibil să nu fie disponibile până la sfârșitul anului 2021 sau 2022.

Informaţiile prezentate până aici reprezintă ceea ce se transmite oficial. Însă aceasta este cu siguranţă doar suprafaţa. Vaccinurile sub formă de aerosoli se pretează mult mai uşor la o vaccinare generalizată, chiar fără ştirea populaţiei. Dacă această idee vi se pare o pură speculaţie, corelaţi cu datele de mai jos.

În anul 2005, o prezentare informativă cu un înalt nivel de secretizare ce a fost realizată în fața unor oficiali din Departamentul de Apărare al SUA (DoD) și a unor militari din Pentagon, a adus în atenţie un program intitulat FunVax. Unul dintre aspectele esenţiale din prezentare a fost acela că cel mai eficient mod de a realiza o „vaccinare” împotriva activității genei VMAT2 (așa-numita „Genă a lui Dumnezeu”) este cu ajutorul unui virus respirator care poate fi cu ușurință răspândit pe calea aerului, atât într-o anumită țară sau chiar în întreaga lume. Aceasta ar elimina problema pe care o reprezintă acele categorii de populație care prezintă adversitate față de vaccinurile administrate prin injectare. Vaccinul FunVax propus în prezentarea de la Pentagon se bazează pe aerosoli, într-o manieră similară dârelor morții (chemtrails-uri) care sunt împrăștiate sistematic din avioane asupra populației.

Odată cu trecerea timpului, a devenit evident că vaccinarea în masă a populaţiei este unul dintre scopurile ascunse ale mascaradei covid. Din moment ce datele medicale nu justifică o asemenea măsură, este firesc să ne întrebăm ce anume se urmăreşte de fapt prin această vaccinare globală…

Citiţi şi:
600 de tulpini virale pentru un vaccin de control al gândurilor sunt deja testate pe oameni, fiind răspândite prin aer, alimente şi apă
FunVaxGate: Complotul globaliștilor de impunere a vaccinării obligatorii dezvăluie planul satanic de neutralizare a așa-numitei gene a lui Dumnezeu
Noile vaccinuri nu sunt vaccinuri…

yogaesoteric
14 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More