Vaccinarea – armă pentru optimizarea populației

 

„Eu nu am întâlnit cancer printre oamenii nevaccinați” – doctorul Clark

De obicei, noi nu facem legătura dintre vaccinuri și cancer, dar în literatura medicală sunt multe mărturii despre faptul că vaccinurile provoacă cancer. Uneori cancerul apare la locul injecției, iar alteori, tipul limfatic de cancer poate apărea mulți ani mai târziu.

Vaccinurile provoacă cancer. Da, nu fiecare se îmbolnăvește de cancer după imunizare, dar organismul a fost îmbibat în felul acesta cu substanţe ce pot contribui la dezvoltarea cancerului. Închipuiți-vă că este ca şi cum cancerul stă după ușă. La un moment dat, uşa va fi deschisă și cancerul va intra.

Studiile doctorului Vincent Clark în cadrul secției de analize biologice Biologic Terrain Assessment (BTA) au arătat că în cazul tuturor copiilor care s-au îmbolnăvit de cancer, vaccinurile au deschis această ușă. Acei copii care nu au dezvoltat cancer, pot să reducă la zero această posibilitate, printr-o alimentație sănătoasă.

În primul rând, este nevoie de un anumit mediu pentru dezvoltarea cancerului, iar vaccinurile creează acest teren propice. Este greu să negi legătura cauzală când cancerul apare la locul injecției. Însă în mod uluitor, și atunci medicii le explică pacienților că aceasta este o coincidență și că maladia canceroasă nu are legătură cu vaccinul!

Totodată, încă din secolul XIX se cunoștea faptul că vaccinurile impurifică fluxurile limfatice și conțin substanțe toxice, ce pot conduce la îmbolnăvire și chiar la cancer. Însuși Jenner avea probleme cu vaccinurile lui, deoarece ele provocau boli și decese. El a fost la un pas de a fi linșat într-un oraș pentru invențiile lui.

Sistemul nostru limfatic are rolul de a transporta limfocitele prin organism, participând la asigurarea imunităţii organismului. Astfel, injectarea unor molecule mari de proteine (țesuturi străine, ce sunt conținute în vaccinuri) impurifică nodurile noastre limfatice și creează probleme pentru sistemul limfatic. Prin urmare, nu este niciun secret că există o legătura între vaccinuri și maladiile limfatice, cum sunt leucemia și limfomul.

Vaccinurile pentru copii provoacă cancer la maturitate?

Printre cele mai răspândite cauze ale maladiilor oncologice, medicii numesc fondul ereditar, factorii de mediu și viciile. Însă în unele cazuri, diagnosticul de cancer nu este dictat de nimic: tumorile apar la oameni absolut sănătoși, plini de forță și energie. Cu alte cuvinte, nimeni nu este asigurat. Și chiar dacă trăiți într-un mediu ecologic curat, duceți un mod de viață sănătos, iar toate rudele voastre au trăit o viață lungă și fericită, asta nu înseamnă că sunteți protejați de această maladie.

Societatea de luptă împotriva cancerului publică date înspăimântătoare. Iată câteva date din raportul editat în 1955 de Societatea americană anti-cancer:
– Potrivit unor estimări, de cancer se poate îmbolnăvi fiecare al patrulea locuitor al țării.
– De cancer mor mai mulți copii cu vârste de la 3 până la 15 ani, decât de orice altă maladie.
Situația este cu atât mai șocantă și mai tristă dacă ne amintim că acum 50 de ani, despre cancerul la copii nimeni nu auzise. Atunci cancerul era o maladie a bătrâneții. Însă astăzi, când campaniile de vaccinare a elevilor se desfășoară de câteva ori pe an, morbiditatea prin cancer a crescut în așa măsură, încât numărul copiilor ce mor de cancer șochează.

În raportul Societății americane anti-cancer se menționează că „în perioada din 1900 până în 1948, mortalitatea prin cancer a crescut de la 65 până la 134,8 la 100.000 de oameni”.

Revista Newsweek (ediția din 25 aprilie 1955) scria că în anul 1933 cancerul a provocat moartea a 128.000 de oameni. 20 de ani mai târziu, în anul 1953, numărul victimelor cumplitei maladii ajunsese deja la 224.000. Potrivit estimărilor, suma facturilor medicale a constituit 175 de milioane de dolari, iar pierderile anuale, legate de pierderea capacității de muncă –12 milioane de dolari.

A fost demonstrat demult că vaccinurile nu protejează de boli, ci doar infectează și schilodesc oamenii. Campaniile de imunizare sunt adevărate atacuri cu o arma biologică! Dacă vrem să supraviețuim, este necesar să ne protejăm singuri.

În realitate, situația cu vaccinurile nu este așa cum descrie mass-media. În trecut, cauza principală a epidemiilor era situația insalubră din localităţi. Lipsa de igienă era atât de mare, încât în apa potabilă ajungeau apele reziduale ce conțineau bacterii și virusuri. Astfel că adoptarea unor măsuri de igienă elementară şi salubrizarea aşezărilor a transformat radical situaţia.

Vaccinurile inițial aduceau doar daune. Numărul celor care au murit în urma vaccinurilor împotriva variolei este mai mare decât numărul celor care au murit de variolă. Însă ideea imunizării în masă a fost preluată de companiile ce produc arme bacteriologice și chimice. Ele au folosit vaccinarea drept paravan pentru sterilizarea forțată a populaţiei în așa-zisele țări ale lumii a treia. În spatele acestor companii se află nimeni alta decât elita satanică ce doreşte instaurarea unei „guvernări mondiale”. Scopul folosirii pe scară largă a vaccinurilor este reducerea drastică a populaţiei, cu 90% – pe planetă să rămână „miliardul de aur”, iar restul oamenilor să fie distruși cu banii lor. În paralel ei vor să-i facă pe oameni și mai bolnavi și dependenți de medicamente şi să câștige în urma vaccinării în masă și din vânzarea medicamentelor pentru tratarea maladiilor apărute în urma aplicării vaccinurilor.

Citiţi şi:

Bill Gates recunoaşte că vaccinurile sunt folosite pentru reducerea populaţiei la nivel mondial

Plătim pentru propria moarte: vaccinurile care îmbogăţesc companiile producătoare pot să ne ucidă

Revista «Scientific Research»: Vaccinuri cu substanțe chimice pentru depopulare (I)

 

yogaesoteric
11 ianuarie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More