Vaccinarea cu ARN-mesager este inginerie genetică ireversibilă – MODIFICAREA GENETICĂ A OMULUI

Ingineria genetică reprezintă un ansamblu de metode de lucru prin care se manipulează materialul genetic la nivel molecular și celular. Astfel se obțin microorganisme, plante și animale reprogramate genetic, în al căror genom sunt incluse gene străine, utile, exprimabile și transmisibile stabil la descendenți.

Ingineria genetică utilizează metode de cultură in vitro a celulelor și țesuturilor animale și vegetale și tehnologia ADN-ului recombinat.

Tehnologia ADN-ului recombinant

Această tehnologie grupează tehnicile care permit sinteza chimică sau izolarea genelor unor organisme, urmată de inserția acestora în genomul unor celule aparținând altei specii. Gazda va copia ADN-ul străin inserat artificial și-l va transmite descendenței. Rezultă astfel organisme reprogramate genetic.

ARN-ul este format dintr-un singur lanț de nucleotide (monocatenar). ARN este materialul genetic ce stochează informația ereditară la unele virusuri (Ribovirusuri, de exemplu, virusurile gripale, al turbării, HIV, Ebola). Au fost identificate trei tipuri principale de ARN. Primul, ARN-ul mesager (ARNm), copiază informația din ADN pentru a o face disponibilă sintezei de proteine; este un tipar de producţie al ADN-ului.

Vaccinarea cu ARN-mesager este inginerie genetică ireversibilă

Cu privire la mecanismul de funcționare a vaccinurilor cu ARN-mesager (mRNA în engleză), un medic pro-vaccinist oferă unele explicaţii într-o postare video.

Sigur că el îi ironizează pe cei îngrijorați de manipularea genetică ce deja a început în multe țări, însă… RECUNOAȘTE CĂ UNELE MECANISME SAU METODE NU LE ÎNȚELEGE NICI EL PE DEPLIN.

Vaccinurile, din punct de vedere al modului de acțiune sunt de 4 feluri, explică el:
1. Vaccinuri cu proteine;
2. Vaccinuri cu virusuri atenuate;
3. Vaccinuri cu proteine introduse în virusuri (procedură complicată, neclară, cu care se ocupă în special AstraZeneca);
4. Vaccinuri cu ARN-mesager (cele de la Pfizer-BioNTech şi Moderna).

Doctorul pro-vaccinist explică cum ARN-ul mesager introdus în celule determină producerea unei proteine pe care organismul uman o va percepe ca pe un intrus și va începe să producă anticorpi pentru a o respinge. Proteina respectivă se află în compoziția noului coronavirus Sars-Cov-2. Problema este că acel ARN mesager poate determina și producerea unui nou ADN, însă aceasta nu ne mai explică doctorul respectiv, ca să nu ne pună pe gânduri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More