Nu este ficțiune științifică – Manipularea și controlul omului prin inginerie genetică și nano-tehnologie

Profesorul Charles Morgan, care a lucrat în CIA, a susținut o conferință la West Point în faţa soldaților americani din Divizia de informații vizuale despre cea mai recentă tehnologie din domeniul bio-războiului, reprogramării ADN-ului și exploatării celulelor umane.

Vaccinurile vor putea modifica nu numai ADN-ul uman, ci pot permite, de asemenea, ca gândurile și acțiunile unei persoane să fie influențate şi controlate de la distanță. Tehnologia există și va începe să fie utilizată în masă prin implementarea vaccinurilor anti covid-19.

În acest videoclip, îl veți vedea pe profesorul Morgan confirmând că acum este posibil să controlați conştiinţa altei persoane prin telecomandă și, de asemenea, este posibil să controlați mișcările fizice ale trupului, gândurile și diferite funcții biologice… Aceasta NU este o teorie a conspirației, ci este un FAPT cert!!

Însă chiar și această tehnologie este încă departe de ultimele progrese în domeniu, care sunt păstrate secrete și sunt adesea utilizate chiar împotriva publicului larg.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More