Vaccinarea: pentru sănătatea populației sau pentru conturile companiilor farmaceutice?

 

Motto: „Mi-am vaccinat copilul împotriva rujeolei. Bravo! Da, dar a făcut un autism!”

Nimeni nu este împotriva vaccinurilor! Dimpotrivă, am fi cu toții mulțumiți ca să-și îndeplinească rolul. Din păcate tot ele par a provoca alte maladii grave, sau chiar decesul. Și tocmai tăcerea, poziționarea arogantă și obraznică a industriei farmaceutice și a autorităților de pretutindeni, cazurile flagrante de îmbolnăvire, refuzul acceptării unei reale analize științifice non-partizane, impunerea lor dictatorială îndreptățesc pozițiile de contestare și refuz.

În Franța, noul guvern a anunțat, prin ministrul sănătății, Agnes Buzyn, introducerea a 11 vaccinuri obligatorii în loc de 3, câte sunt acum, provocând o dezbatere „turbată” și acuzații îndreptățite de legiferare a intereselor sectorului farmaceutic, „Big Pharma”, cu atât mai mult cu cât au dispărut brusc de pe piață dozele ieftine ale vaccinurilor neobligatorii (acum anunțate ca obligatorii) de care putea dispune populația după bunul plac.

La noi, o știre din 17 iulie ne anunța că: „«Ministerul Sănătăţii va începe o campanie de vaccinare împotriva rujeolei, cu implicarea autorităţilor locale, urmând ca marţi [18 iulie, n.n.] să fie organizată o videoconferinţă comună cu Ministerul Afacerilor Interne, cu prefecţii de judeţe, cu reprezentanţi ai Direcţiilor de Sănătate Publică şi ai medicilor de familie», a anunţat ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, potrivit News.ro. Autorităţile locale vor trebui să identifice copiii cu vârste între nouă luni şi nouă ani – grupele de vârstă cele mai afectate de epidemie – care nu au fost vaccinaţi, dar şi locurile în care aceştia vor fi imunizaţi, în cazul în care în localităţile respective nu sunt unităţi medicale. (HotNews)” și ne retrimite în această dilemă care persistă, la această întrebare (vezi titlul), care, după 223 de ani de la descoperirea primului vaccin (1796, Edward Jenner), produce dezbateri furtunoase în state mult mai „civilizate” decât „înapoiata” noastră Românie. De ce? În primul rând pentru că este refuzată cu obstinație, cu rea intenție chiar, o dezbatere reală, o analiză minuțioasă și obiectivă a acestor produse, a efectelor lor bune și rele reale și a echilibrului dintre aceste efecte. Cum ar fi, de exemplu, dacă salvează o viață și pune în pericol alte cinci.

În schimb apar legi și decizii administrative obligatorii sau/și sancționatorii.

În presa nomenclaturistă de pretutindeni sunt incriminați public cei care se opun vaccinurilor, degetul acuzator îi demască ca dușmani ai (sănătății) poporului, ca focare de boală și moarte, dar același deget nu arată niciodată spre fundamentul științific pe care aceștia se bazează în refuzul lor și spre lipsa unei clarificări publice, dincolo de orice îndoială. Fundament științific constituit din sute, poate mii de studii independente, care demască problemele grave ale vaccinurilor, de la introducerea lor până astăzi.

Cum tot la fel de ciudată, dacă nu, prin prisma studiilor amintite, criminală este și poziționarea fățișă a autorităților (din toată lumea, nu numai din România) de partea Big Pharma, neimplicarea acestora, inclusiv a celor juridice, în elucidarea dezbaterii și, eventual, pedepsirea exemplară a firmelor și persoanelor vinovate, și stoparea imediată a producției vaccinurilor criminale.

Care ar fi interesele companiilor și deci cointeresarea autorităților? Simplu: gândiți-vă că numai în România ar fi vorba de o piață de câteva milioane de persoane (și ne referim numai la vaccinurile destinate copiilor). Iar dacă după impunerea prin lege a obligativității vaccinării copiilor ar urma un al doilea pas al vaccinării întregii populații împotriva gripei, de exemplu, înțelegeți cam care ar fi miza? Atunci, nu avem dreptul să avem îndoieli și să cerem, așa cum o fac și cei din Franța sau SUA, analize independente?

Câteva întrebări legitime

Sunt vaccinurile necesare? Sunt ele indispensabile și, mai ales, inofensive? Cercetarea medicală din cadrul marilor concerne sau finanțată de acestea este corectă? Care sunt efectele adverse reale ale vaccinurilor? Sunt provocate acestea de lăcomia firmelor, adică de folosirea unor ingrediente toxice ieftine? Pot fi eliminate „defectele” pentru ca vaccinurile să-și îndeplinească scopul inițial fără efecte nefaste?

Din păcate, de cele mai multe ori, și pentru că așa manevrează Big Pharma ceea ce apare în media, dezbaterea care răzbate în aceasta – atunci când reușește, sau, mai bine zis, când este dorită de Big Pharma – este cea privind poziția de refuz total al vaccinurilor. Presa „mare” (nomenclaturistă) este plină de reclamele produselor farmaceutice. Beneficiile vaccinurilor sunt prezentate populației triumfalist, dar simplist, incomplet, chiar mincinos. Sunt menționate numărul de cazuri ale maladiilor înainte și după introducerea vaccinurilor. Dar nu se spune nimic despre mortalitatea specifică fiecărei maladii „vaccinate” și mortalitatea sau efectele adverse induse de vaccinuri.

În schimb, studiile și cercetările care pun în evidență gravele pericole ale vaccinării nu pătrund în media principală și, deci, nici nu ajung la marea masă. (Robert F Kennedy, nepotul lui JFK, prezent în aprilie 2017 în emisiunea celebrului Tucker Carlson de la Fox News, a dezvăluit că este doar a doua oară când a primit acceptul de a prezenta problemele vaccinurilor, evidențiate de cercetări independente, pe o platformă media de o asemenea importanță.) Sunt însă lăsate să pătrundă, chiar împinse în mod strategic de aceeași Big Pharma, doar pozițiile de respingere totală, atribuite unor retardați, înapoiați, fundamentaliști (eventual, și cu atât mai bine, religioși), dezaxați, fără a se menționa motivele opoziției acestora. În felul acesta, sunt trimise în derizoriu toate criticile, chiar rezultatele științifice, se pune capacul pe orice dezbatere publică serioasă și banii curg mai departe pe conducta gigantică a Big Pharma.

Oportunitatea, calitatea și siguranța vaccinurilor (adică, cât de inofensive, nedăunătoare sunt vaccinurile)

Să coborâm în concret. Două dintre substanțele deosebit de toxice pentru organismele vii sunt mercurul și aluminiul. Ele nu ar trebui să se găsească nici în hrană, nici în apă, nici în vaccinuri. Și totuși sunt prezente în acestea de aproape 100 de ani.

Dosarul lui Robert F Kennedy se referă la prezența în vaccinurile actuale a mercurului, prezență pe care sute de studii au relevat-o ca un pericol semnificativ pentru dezvoltarea de boli neuro-degenerative. Într-o conferință de presă ținută la National Press Club, el a oferit chiar o recompensă de 100.000 de dolari celui care va reuși să demonstreze că injectarea mercurului la nou-născuți este fără riscuri.

Mercurul copilăriei noastre

O mega-analiză publicată în Bio Med Research International relevă pericolele grave ale Thimerosalului, un compus organic pe bază de mercur, folosit în multe vaccinuri pentru copii și găsit ca dăunător de peste 165 de studii. Între acestea 16 au fost direcționate către efectele acestuia privind decesul, acrodinia (sau extremități dureroase. Simptome: iritabilitate, fotofobie, decolorarea roz a mâinilor și picioarelor, polinevrită. Afectează copii mici și se datorează intoxicării cu mercur!!! De unde mercur în organisme de-abia sosite în lume?); otrăvirea, reacțiile alergice, malformațiile, reacțiile autoimune, sindromul Well, întârzierea dezvoltării, sindromul ADH și autismul.

Chiar dacă inclusiv un studiu realizat de epidemiologi ai United States Centers for Disease Control and Prevention (CDC) a relevat creșterea de 7,6 ori a riscului de autism din cauza expunerii la Thimerosal în timpul copilăriei, poziția instituției este „că nu există nicio legătură între vaccinurile care conțin Thimerosal și autismul la copii”. Această poziție este bazată pe alte șase studii epidemiologice realizate în comun cu centrul, sau sponsorizate de către acesta, și care spun că totul este în regulă.

Dar, în urmă cu doi ani, dr. William Thompson, un om de știință de la CDC, a dezvăluit public că centrul avea de mult timp cunoștință de legătura cu autismul a Thimerosalului și a dat exemple de date importante ascunse publicului. Dr. Thompson însuși a fost autor sau co-autor la mai multe studii ale CDC care respingeau legătura dintre vaccinuri și autism (Thompson, et al. 2007, Price, et al. 2010, Destefano, et al. 2004).

Conform declarațiilor, el și colegii lui „au ascuns informații importante”, el „a fost complice și a ascuns acest lucru”, îi era rușine și regreta că a „făcut parte din această problemă”.

Un alt studiu, publicat în Translational Neurodegeneration, de dr. Brian Hooker, a găsit o creștere a riscului de autism cu 340% la copiii afro-americani care au primit un vaccin împotriva rujeolei, rubeolei și oreionului. Și ce să vezi: studiul a fost ulterior retras (și nu mai poate fi găsit), iar dr. Thompson a retractat și el afirmațiile sale.

În schimb, dr. Jose G. Dorea, profesor la universitatea din Brazilia, departamentul științelor nutriției, afirmă: „Chiar dacă sunt utilizate de mult timp ca ingrediente active în medicamente și fungicide, nivelul de inofensivitate a acestor substanțe nu a fost niciodată determinat, nici pentru animale, nici pentru oameni, ceea ce era obligatoriu pentru foetus, nou-născuți, copii mici și chiar copii mai mari”.

Un studiu efectuat în Guineea-Bissau de cercetători scandinavi, dat publicității în ianuarie 2017 și semnalat într-un articol de același RF Kennedy, arată că vaccinul pe cale orală contra difteriei-tusei convulsive-tetanosului-poliomelitei multiplică mortalitatea infantilă de la cinci ori la zece ori.

Aluminiul cel de toate zilele

Similare sunt și problemele provocate de aluminiul conținut de vaccinuri ca adjuvant de peste 90 de ani și pentru care, nici până astăzi, Food and Drug Administration (FDA) și producătorii de vaccinuri nu au reușit să realizeze studii și teste care să prezinte inofensivitatea sa, deși este utilizat pe scară largă. În Franța, de exemplu, peste 60% dintre vaccinuri conțin aluminiu.

Dr. Christopher Shaw, profesor la universitatea din Columbia Britanică, la departamentul de neuroștiințe, susține că vaccinul împotriva infecțiilor cu papilloma virusul uman este un vaccin care a fost împins prin marketing, ale cărui beneficii sunt mult exagerate și ale cărui pericole mult subestimate.

Poziția lui este susținută și de personaje din Big Pharma, cum ar fi dr. Peter Rost, fost vice-președinte al Pfizer. Dezvăluirile sale sunt incluse în documentarul One More Girl despre vaccinul Gardasil. Cităm declarația lui Marica Angell, fostul redactor șef al The New England Journal of Medicine, una dintre cele mai prestigioase reviste medicale la nivel mondial: „Nu mai este posibil să credem mare lucru din cercetarea clinică publicată, sau să ne bazăm pe judecata unor medici pe care ar trebui să ne bizuim, sau pe liniile directoare medicale oficiale. Am ajuns cu neplăcere la această concluzie în cei 20 de ani ca editor al revistei”.

Câteva întrebări finale

1. Acrodinia, reacțiile alergice, malformațiile, reacțiile autoimune, sindromul Well, întârzierea dezvoltării, sindromul ADD și autismul sunt maladii care pur și simplu au explodat în ultima jumătate de secol, iar cauzele acestei explozii au fost puse pe seama mediului, hranei, radiațiilor etc. Dar, după cum arată clar studiile menționate în articol, nu ar fi mai logic ca o mare parte dintre ele să fie cauzate de vaccinuri?

2. Prospectul oricărui medicament conține reacțiile adverse, adică efectele colaterale. Inofensiva aspirină are 21 de posibile reacții adverse, dintre care unele serioase – de exemplu, la copii și adolescenți, sindromul Reye, adică afectarea gravă a ficatului și creierului. Și cu cât mai direcționate sunt medicamentele, cu atât mai mare riscul de a trata ceva și a provoca alte probleme grave. Și atunci, nu este plauzibil ca vaccinurile, injectate în trupurile firave ale copiilor, chiar de la naștere, să aibă efecte secundare grave?

3. Oare nu ar trebui cunoscute efectele bune și rele, iar decizia de vaccinare să aparțină părinților pe deplin informați și nu unei decizii administrative de obligativitate?

4 .Oare nu sunt deja destule elemente pentru a acuza de genocid și deteriorare în masă a condiției de sănătate a populației firmele producătoare de vaccinuri?

5.Când ne va prezenta ministerul Sănătății elementele componente ale vaccinurilor cu posibilele lor efecte și poziția sa – bazată de cercetări, analize, studii independente, nu finanțate de sectorul Big Pharma – față de actualele vaccinuri, alta decât fugărirea celor care, din motive întemeiate, se opun vaccinării copiilor lor?

6. Înțeleg cei care vor să impună dictatorial vaccinarea obligatorie că pot răspunde, în cazuri concrete, în fața justiției pe baza studiilor independente, absolut acceptabile în fața oricărei instanțe?


Citiţi şi:

Ministrul Bodog, masca lui Soros şi o conservă evidentă a lui Big Pharma

Mai vreți vaccinare obligatorie? Procuratura din Torino anchetează «substanțe suspecte» din vaccinul hexavalent

Argumente împotriva vaccinărilor obligatorii. Vaccinare sau criptototalitarism?
 

yogaesoteric
20 septembrie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More