Vaccinații sunt victime

Am remarcat un aspect. Cu toții suntem oripilați că posesorii de ser magic, afectați grav de situație, tac și înghit, deși era normal să iasă la înaintare și să acuze. Totuși, în loc să-i încurajăm să-și spună povestea și să le arătăm că suntem de partea lor, că vina o poartă în primul rând nemernicii care au creat pandalia și au promovat-o mediatic, sărim cu gura la ei, reproșându-le ba c-au semnat, ba că nu s-au informat, ba că nu gândesc, orice, numai să demonstrăm că ei și-o merită, iar noi am avut dreptate!

Cum ar veni, lovim tot în victimă, să tragă până la capăt, dacă tot a fost fraieră și s-a lăsat păcălită! Iar ne luptăm noi între noi, în timp ce păpușarii și slugile lor contemplă spectacolul, bine-mersi?

Atenție, consimțământul viciat nu e consimțământ! Dacă ai fost mințit, păcălit, greșit informat, amenințat, constrâns etc., în fața legii nu contează că ai semnat ori că ți-ai dat „acordul”!

În plus, dacă e să fim sinceri, noi chiar am făcut destul ca să nu se ajungă aici? Am informat, am explicat convingător, fără patimă, pentru fiecare, pe limba lui? Sau am obosit, ne-am plictisit, ne-am enervat și am renunțat mai repede decât ar fi fost cazul?

Hai să transformăm un pic perspectiva, să ne oblojim unii altora rănile sufletești, să trecem peste orgolii, altfel adevărații vinovați niciodată nu vor plăti!

Autor: Alis Popa

Citiți și:
De ce victimele vaccinurilor au datoria să vorbească. Vaccinații mor sau se îmbolnăvesc grav pe capete. Realitatea este deja în sicriu, cu capacul dat la o parte
Un omagiu celor nevaccinați
Toată manipularea covid dezvăluită în 8 minute. Audierea profesorului Christian Perronne în Parlamentul luxemburghez

 

yogaesoteric
25 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More