Vaccinul vieţii

Clar că ceea ce ni se bagă azi în venă nu este un vaccin clasic. Ci o „terapie genetică”, cum au început deja să recunoască chiar unele firme producătoare de „vaccinuri”.

Vaccinurile ARN Mesager, care ne modifica genetic, sunt nişte ceasuri cu bombă. Ucid cu sutele de oameni pe termen scurt. Nu mai vorbim de zecile de mii de reacţii adverse (peste 17.000 numai în România).

Dar totul se muşamalizează. Şi multora dintre cei care ştiu, mai ales celor din domeniul medical, le este frică să vorbească. Le este frică de repercusiuni. De secretul instaurat prin acte normative.

Politicienii sunt nişte tembeli. Ne mint că „vaccinurile sunt sigure”. Habar nu are nimeni care vor fi efectele acestor „terapii genetice” pe termen mediu şi lung. Nici producătorii „vaccinurilor”, cu atât mai puţin politicienii. Dar cei din urmă mint, instigă la discriminare.

Cumpără vaccinuri de câteva ori mai multe decât are România populaţia. Şi ne presează să ne vaccinăm. De-a valma. Cu copii cu tot – acţiune iresponsabilă pe care o consider o adevărată crimă împotriva umanităţii.

Pe banii noştri, pe multe milioane de euro, mare parte a presei e plătită regește pentru a difuza nişte reclame mincinoase, diversioniste, în care ni se prezintă poveşti de adormit copii:

Ce conţine vaccinul?… marea… turele cu bicicleta… prietenii… dor de libertate… viaţa de dinainte… aşa că vaccinează-te!
… Siguranţa că pot ieşi în lume fără mască… voi putea fi împreună cu familia, fără pericol… vaccinaţi-vă… e cea mai bună decizie pe care o puteți lua!
„… Sunt şi părinte… să putem merge la teatru, la un concert… avem nevoie de vaccinare… e cea mai bună soluţie!
Oriunde doar cu buletinul – Împreună învingem pandemia – Guvernul României

Aşa sună reclamele deșănțate pe care le vezi zi de zi pe televiziuni, unde Guvernul Meu a plătit bani grei. Asta vezi pe site-ul oficial vaccinare.ro… Câtă minciună şi iresponsabilitate se ascunde în spatele campaniei guvernamentale, care a reuşit până acum să vaccineze aproape 5 milioane de români?

În reclamele mincinoase plătite de Guvern nu veţi auzi nimic despre cazurile de decese subite post vaccinare, nici de cele peste 17.000 de reacţii adverse rezultate de pe urma vaccinării cu Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson & Johnson.

Cam 2% dintre cei vaccinaţi au reacţii adverse pe termen foarte scurt. Câţi vor avea pe termen mediu şi lung, Dumnezeu cu mila… Despre aceste reacţii adverse nu se spune nimic în spaţiul public. Victimele nu sunt aduse pe sticlă să povestească dramele lor. Nu există, căci se minte porceşte că vaccinurile sunt sigure.

Aşa cum au minţit toţi guvernanţii, începând cu iresponsabilul de Klaus Iohannis, principalul vinovat de tot ce ni se petrece. Iar cel mai grav, aşa cum am arătat, este că se forţează vaccinarea copiilor cu aceste produse experimentale, care nu se ştie ce efecte vor produce pe viitor asupra vieţii şi sănătăţii umane.

Vaccinaţii produc mutaţiile

Tot mai mulţi medici de prestigiu din întreaga lume cer să se oprească vaccinarea pentru că aceasta produce mutaţiile covid-19, care aduc noi valuri de infectare. Tot mai mulţi medici atenţionează că există reacţii adverse grave, care afectează în special prin coagularea sângelui, care atenţionează că proteina Spike este activă, patogenică şi toxică:

– provoacă cheaguri de sânge, în special în plămâni; distrugeri ale vaselor de sânge,
– atacă sângele şi inima; foarte mulţi tineri vaccinaţi au dezvoltat miocardită (inflamări ale inimii) şi dureri în piept;
– produce hemoragii violente sau afectări ale sistemului nervos cauzate de coagularea sângelui în creier;

Date recente au arătat că spre deosebire de alte vaccinuri clasice, actualele terapii genetice anti covid-19 sunt suspectate de decese în număr de 10 ori mai mare.

De ce nu se vorbeşte nimic la nivel guvernamental despre aceste cazuri grave, semnalate în întreaga lume? De ce se plătesc reclame mincinoase, care manipulează oamenii să creadă că nu au niciun fel de risc?

De ce se încearcă instigarea vaccinaţilor împotriva nevaccinaţilor şi instituirea de tot felul de norme discriminatorii de acces în anumite spaţii şi restricţii în călătorii?

Guvernele au grijă să nu existe medicamentaţie anti covid-19 în farmacii

Guvernul Meu nu asigură nici azi medicamente anti-covid în farmacii. E cea mai mare crimă. Încă se moare în spitale întrucât oamenii cu forme uşoare, neinternabile, nu au la dispoziţie niciun fel de medicament şi ajung la spital uneori prea târziu, când nu se mai poate face mai nimic. S-a scris că s-au produs antivirale în anumite fabrici româneşti de medicamente, dar nimeni nu le autorizează.

Covid-19 este perfect tratabil. O spun ca persoană care a trecut prin covid (contractat pe fondul unei viroze respiratorii), care a încercat să se trateze acasă şi care a ajuns la spital, dar a scăpat dintr-o formă gravă. Ştiu ce spun.

Există tratamente anti-covid de maximă eficienţă. O perfuzie cu anticorpi monoclonali şi chiar dacă eşti afectat rău, ai scăpat. Mă număr printre aceştia. În februarie 2021, când mi s-a făcut examenul CT (slăbisem peste 10 kg de la febră în numai 5 zile) îmi ieşise că am 50% plămânii afectaţi. O perfuzie cu anticorpi monoclonali şi a doua zi nu mai aveam nimic. Azi sunt complet refăcut.

Aţi auzit pe cineva din Guvern preocupat să găsim în farmacii şi în toate spitalele anticorpi monoclonali? De Arbidol sau orice medicament antiviral care să dea rezultate împotriva covid-19 (inclusiv cele care sunt menţionate în protocoalele spitaliceşti) le-aţi văzut cumva prin farmacii?

Virusul există. Este unul foarte parşiv, care îi poate afecta sever pe cei cu anumite probleme de sănătate. Dar covid 19 se tratează fără probleme cu medicamente. Nu se tratează cu vaccin. Cu atât mai puţin cu produse genetice experimentale care ucid.

Ni se transmite obsesiv de către guvernanţi – doar de ei şi nu de către comunităţile medicale – că este musai să ne vaccinăm dacă vrem să mergem în străinătate, la restaurant, la spectacole şi cine mai ştie unde. Un şantaj în toată regula. O discriminare pe faţă. Ce-i mână-n luptă pe guvernanţi cu acest vaccin? Ce se ascunde în el, dincolo de efectele adverse imediate, deloc de neglijat?

Să fie clar, dacă te-ai îmbolnăvit de covid, nu cu „vaccin” scapi. Tot cu medicamente te salvezi. Cu vaccinul făcut nu ai nicio protecţie împotriva unei noi contaminări. Tot te îmbolnăveşti. Transmiţi boala altuia la fel de bine. Ba poţi face forme extrem de grave şi poţi transmite virusul mai bine decât unul care a făcut covid, care s-a imunizat natural şi are mai mulţi anticorpi decât cei vaccinaţi – cum o atestă mai toate studiile. Cu vaccinul făcut, tot porţi masca pe bot.

Şi atunci de ce sunt ameninţaţi continuu cei care nu s-au vaccinat? De ce Guvernul Meu aruncă continuu mesaje care frizează infracţionalul, fiind ştiut că este interzisă discriminarea şi apologia unor experimente medicale?

De ce se apelează la toată gama de adus oamenii cu arcanu’ la vaccinare? Când este clar că cine se vaccinează o face de frică. Şi cine nu se vaccinează o face tot de frică. Iar frica de aşa-zisul vaccin e cu mult mai mare decât cea de covid. Dovada este că doar 25% din populaţie s-a vaccinat, cu toată propaganda deşănţată şi mincinoasă făcută.

Repet, „vaccinurile” nu sunt sigure. Producătorii lor nu şi-au asumat răspunderea, iar Uniunea Europeană şi guvernele europene le-au acordat producătorilor imunitate penală şi civilă totală în faţa legii, prin acorduri secrete, de-a dreptul infracţionale.

Pe guvernanţi îi doare-n cot că mor oamenii. Dacă-i durea, nu se acceptau terapii experimentale, plătite pe bani grei de la buget. Şi aveau grijă ca farmaciile să fie pline de medicamente anti-covid, iar industria farmaceutică românească să le producă. Dar Guvernul României s-a opus finanţării unui vaccin sau antiviral românesc eficiente.

Nenorociţii de guvernanţi vor doar vaccinare. Cât mai repede şi cu forţa dacă s-ar putea. Pentru că aşa li se cere de afară. România a primit plan de vaccinare. Cât să cumpere şi cât să injecteze. Miza nu mai este vaccinarea în sine, ci atingerea unei majorităţi vaccinate, care să justifice măsurile de control mondial ale guvernelor asupra propriilor cetăţeni.

Căci cea mai bună susţinere o vor avea când majoritatea vaccinată, manipulată cu pricepere, va urla că îi vor şi pe ceilalţi înţepaţi.Când peste 50%, dar ideal peste 70% se vor vaccina, abia atunci se vor putea impune regulile noii ordini mondiale.

Se vor putea justifica toate măsurile de control, restricţionări de circulaţie, vaccinări continue din an în an, cu rapel peste rapel, paşapoarte de vaccinare periodică… fără să se mai ţină cont de Drepturile Omului.

Foarte grăitoare declaraţia unui membru al Grupului Bilderberg: „Viitorul va fi despre a găsi o cale de a reduce populaţia… Vom găsi sau provoca ceva, o pandemie care să trântească anumiţi oameni, o criză economică reală sau nu, un virus care să-i afecteze pe bătrâni sau pe cei între două vârste, nu contează, cei slabi şi fricoşi vor muri din cauza acestuia. Prostul va crede în el şi va cere să fie tratat. Vom fi avut deja grijă să avem pregătit un tratament, un tratament care să fie soluţia. Selecţia idioţilor se va face, prin urmare, de la sine: se vor duce la abator de bunăvoie.

O fi reală sau nu această declaraţie, nu ştiu, dar ea circulă în spaţiul public. Dar pot vedea aiuriţi la tot pasul. Au ieşit nişte tembeli de politicieni să spună că medicii este necesar să se vaccineze în bloc, cu forţa.

Au şi început să zbiere că medicul le pune viaţa în pericol, fără să gândească că mai bine de jumătate din medicii lumii NU vor să se vaccineze împotriva covid şi sunt cu duiumul cei care avertizează asupra efectelor adverse. Şi că medicul e cel care vede zeci de pacienţi într-o zi şi ca atare el e cel pus în pericol să se contamineze la o adică, nicidecum invers.

Apoi veţi vedea pe cei care s-au vaccinat şi care ţipă că nevaccinaţii îi pun în pericol pe cei care s-au vaccinat. Păi dacă s-au vaccinat, cei care susţin un asemenea mesaj prostesc nu se întreabă de ce se mai simt în pericol? Nu-i mai protejează grandiosul „vaccin” pe care l-au făcut şi cu care s-au lăudat pe Facebook şi Instagram, cotcodăcind ca şi cum au găsit mărgica vieţii?

Mai sunt şi „vitejii” pe care îi vezi peste tot, care tot o dau cu strategia proastă a Guvernului în a-i convinge pe oameni să se vaccineze, mai ales „viteji” dintre cei care nu sunt de acord cu vaccinarea obligatorie, dar sunt prea laşi ca să o declare răspicat sus şi tare. Căci omului modern, care trăieşte prea bine, i-a dispărut demult curajul.

Există şi o parte bună, aceea că tot mai mulţi au început să înţeleagă că „vaccinurile” sunt o frecţie la un picior de lemn, la care doar politicienii cu interese externe instigă. Experimentul vaccinării are nevoie ca de aer – şi urgent – să obţină majoritatea. Pentru a justifica instaurarea măsurilor de control absolut al mulţimilor. Fiecare vaccinat în plus va însemna pierderea libertăţilor fundamentale şi drum deschis către un control total al populaţiilor.

Sunt foarte îngrijorat de o serie de informaţii care circulă tot mai intens. Şi anume că în curând, vor începe să se resimtă în populaţie efectele adverse ale „vaccinurilor” experimentale pe termen mediu. Situaţie în care e posibil să avem un val de morţi subite, boli autoimune etc.

Nu ştiu dacă este adevărat. Dar mă întreb legitim cum este posibil că Agenţia Europeană a Medicamentului împreună cu şefii Comisiei Europene şi OMS să instige la vaccinări în masă cu produse netestate, experimentale, chiar şi la copii. Când se ştie că este nevoie de ani, chiar zeci de ani, pentru a elabora şi testa un vaccin, iar acum s-au „aprobat provizoriu” vreo cinci „vaccinuri” în circa jumătate de an…

Dacă vom avea de la anul, aievea, morţi cu miile, cu zecile de mii?

Vor răspunde în România tembelii de politicieni care ne-au minţit şi ne mint că „vaccinurile sunt sigure” şi care plătesc publicitate în media, instigă la vaccinarea de-a valma şi emit norme de discriminare şi interdicţii pentru nevaccinaţi?

Dacă va fi cumva aşa, tembelii care habar nu au ce repetă ca papagalii, pentru că nimeni nu ştie exact ce va fi, tare mi-e că se vor ascunde pieriţi prin toate cotloanele de furia populară ce se va naşte. Şi nu doar la noi, ci în întreaga Uniune Europeană şi o bună parte a lumii.

Vor mai fi state guvernabile într-un atare scenariu? Sau vom avea o vânătoare generală a vacciniștilor guvernamentali de tot felul?

Vom asista la un haos într-un atare scenariu. Haos în care cei care plănuiesc demult Noua Ordine Mondială să aibă motivul perfect să intervină în forţă, armat, să instaureze ordinea în lume, chipurile pentru a o salva…

Să dea Dumnezeu să nu se petreacă aşa!

Autor: Răzvan Savaliuc

Citiți și:
„Vaccinurile” genetice au fost impuse prin Conspirația Terorii. Urmează bomboana pe colivă: Vaccinul Frankenstein
Cât de sigure sunt vaccinurile anti-covid-19?
Tratamentul cu anticorpi monoclonali de la Eli Lilly reduce cu 87% numărul spitalizărilor și deceselor de covid-19

 

yogaesoteric
2 octombrie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More